Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Kragia inace, svi, kojima se svidjaju horusovi avatari vole horusa i suprotno?
Originally posted by Null
haha
nije to uvlačenje... neki se poznaju, nekima su kriterijumi sprat ispod, nekima su jednostavno svi lepi ili materijal za drkicu. znači neki bi da navataju štogod, a ovi što se kače valjda kače iz istog razloga, ne znam, evo da pitamo nekoga iz te teme ja ću reći ako mi je neko lep, zgodan, ali ću se jedva suzdržati da ne kažem kad neko nije zgodan ni lep espešli ako je svima ostalima lep sladak i zgodan, onda mi niš nije jasno.
sta ja sve propustih letos
Sa druge strane licno ne volim manipulacije tog tipa. Ovde konstantno imas ljude kojima je dovoljno reci da su lepi ili da bi spavao sa njima - da bi te voleli i obrnuto.
Eto, ja mrzim horusa zato sto mi se ne dopadaju njegovi avatari a pritom bi mi mnogo lakse bilo da pisem 'wow prelep'
Al' necu, imam problem da uvek kazem ono sto mislim
A i ne znam zasto bih?
Kakvu korist imam od toga?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!