Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by blentaaj se nadjemo posle 4Originally posted by Anhedoniene samo da je komplikovano neg gotovo nemoguce
manje jedi? nije to toliko koplikovano, to su samo dve reci.
posle dva sata sam gladan
posle 3,5 sata sam agresivan
Originally posted by *deni*
Veki, baš si nešto dobre volje danaske... Bilo jebačine za vikend, ha ?
Originally posted by deranRafinirano
Originally posted by Beogradjanin18
Moram priznati da me već neko vreme mori to što živim život jedne "debele žene". Naime, život mi se do te mere pojednostavio i "propatetisao", da ne znam kako drugačije da imenujem i klasifikujem ovaj problem. Malo tračevi, malo slatkiši, ceo dan se provede tako što se pati za suvišnim kilogramima i nekonstruktivno potrošenim vremenom. A gde je dokonosti, čokoladica i praznih priča, tu su i zajedljivosti i isfrustriranosti. Kao neka Živadinka Šijaković. Grozno!
čitaj cybermikana...
Originally posted by LoniPusti aerobik, ajte obojica samnom na fitness ... tri puta nedeljno, svaki put drugojačiji trening ... topi salo k'o šapurina čvarke ... ja krećem od januara, od opreme su vam potrebne samo čiste patike i dobra volja ...
Draga, haj sa mnom na aerobik.
Posle toga gledam ti u šolju.
Da imaš neki drugi sindrom posavetovao bih te da napraviš filmić o tom.
Ovako je priča isuviše pravolinijska i logično ispravna. Mlad peder pretvara se u krupnu domaćicu.
Nigde pravog preokreta.
Originally posted by mish_beliEvo, teta Daca je spremna za rekreaciju...
Kiwisha, jel mogu i ja sa tobom/vama?
Bash trazhim neku rekreaciju, a nemam drushtvo....
Originally posted by mish_beliPa ako ti nije problem da se rekreiraš u srcu novog beograda (ako ti lokacija odgovara) više si nego dobrodošla
Kiwisha, jel mogu i ja sa tobom/vama?
Bash trazhim neku rekreaciju, a nemam drushtvo....
Originally posted by Marsna vezbanje!
Grešio sam, pio sam Coca Colu malopre.
Originally posted by Viktor VilotijevićZumba!
Tražim
Originally posted by Vel boyAli si ovim postom denijevu izjavu "zacementirao" tako da bi sad bilo glupo da je bilo ko uzme za potpis!
Originally posted by *deni*Nominujem ovo za najsmeshniji post ove godine.
Apsolutno.
Svojevremeno je pritisak starijih žena u meni bio toliki, da se nametala potreba da iz sebe izbacim ne jednu, već njih 11.
I to sve svaki put sve stariju ženu.
necu ici dotle da mu ovaj post stavim u potpis k'o shto rade neki drugi, ali brate, poshteno me zasmeja, mahinalno, momentalno prasnuh u smeh chim ovo prochitah.
deni care dobar si.....
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!