Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam skoro upoznala uzivo neke ljude tj pretezno zene ali i ponekog muskarca koje sam dodavala po osnovu zajednickih interesovanja, ovaj put je bio feminizam ili lgbt pitanja... I to je onako totalno pozitivno vezano za fb. Ko zna da li bih inace te ljude ikada upoznala a i da smo se sreli na istom mestu sto bismo pricali? A ovako smo se vec prepoznali, pa mi se znamo sa fb :)
By loreenche
Sto se fejsa tice, promenio sam stav...

Dakle, dovoljno dobro "poznajem" forumase da znam da nece raditi nista "nazao" tako da, slobodno dodavajte, a ja vas (ako vas iole podnosim na forumu) lepo prihvatim na fejsu :)

Slika

:giggle:
Korisnikov avatar
By Blady
Uskoro cu opet cistku...
Ja prosto ne razumem zasto mi salju rikvest, da mi pogledaju slike i kao sta dalje?
Nit znam ko su, nit znam sta su... a sa onima," mozemo se upoznati" nemam vise zivce...
Korisnikov avatar
By spliff
imao sam skoro 1000 frendova
onda sam izbrisao sve bez slike na profilu
zadrzao samo ljude koje stvarno poznajem
i neke forumashe
Korisnikov avatar
By mOwbid
cica mace, macke, slatke, medene....
:egzorcist: :glupan: :hypno:
Korisnikov avatar
By Dina
E vala pametno ako ne odgovaraju na to pitanje, Orlando mi je dala ideju da odsad ne odgovaram ni ja... Ja sam imala par njih koje su me to pitale (uvek zene od muskarca nisam imala taj slucaj) i uvek se razbesnim ali ipak strpljivo objasnim. Prvo da li ta osoba zna koje ljude zna, a ako ne pamti ljude koje je upoznala onda je pitanje opet besmisleno jer iako smo se upoznale opet se ocigledno ne znamo. Samo ja to pitanje dozivljavam kao cist bezobrazluk, osoba je zakljucila da joj fb sluzi iskljucivo za one koje poznaje i ok, neka ga tako koristi... Odbije zahtev i kraj. Ali to preslisavanje "znamo li se?" pa onda toj vaznoj osobi koja je tako upoznala sve koje je htela da upozna u zivotu ja moram da objasnjavam da eto ja ne koristim fb samo za osobe koje poznajem nego eto mogu da upoznam i neke druge ljude. Pa onda citavo objasnjenje zbog cega sam tu osobu dodala... Misssliiimmmm... A vec mi presedne sto sam taj zahtev uopste poslala...
Korisnikov avatar
By Dina
E da, ja kad dodajem nepoznate to su uvek ljudi sa kojima imam preko dvadeset zajednickih prijatelja ili prijateljica. Tako da osoba ima i druge nacine da se raspita a ne da se meni obrati sa "znamo li se" :shamar:
Korisnikov avatar
By Torry
dodajem meni poznate osobe, a one koje ne znam licno, to su uglavnom ljudi cije delo rad i trud postujem

a sto se izbacivanja tice, s vremena na vreme procesljam da li ima nekog za izbacivanje, a to su uglavnom homofobi, ekstremisti, nezanimljivi, povrsni i nekvalitetni ljudi..pa se posle pitam zasto sam ih dodavala uopste
Korisnikov avatar
By Madonna
ueel, avijusli... potvrdim kad mi traže why not. ali ne pada mi na pamet da im bilo šta lajkujem ili pišem po profilima, jer su oni možda meni, mrš tamo.

(lastfm i yt)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!