Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Vreme je za još jedan revijalni blok

Slika
Korisnikov avatar
By Dina
Meni se ove nove tabele ne svidjaju jer je ispremetan redosled kako smo dobijali glasove a to je jedino zvanicno... Tako je Hlaefdige koja je treca dosla iza mnogih koji su daleko iza nje po glasovima, naravno i za Dinu mi se ne svidja isto i sve ostale :D Nije pravedno da sad mi koji smo se lepo plasirali budemo na kraju tabele zbog toga sto je neko dobio mastovitu titulu...

Tako da ja mislim da ti nas poredjas po redu koliko imamo glasova, zvanicna tabela, a te dodatne titule upisi onima koji ih imaju sa strane...

:protest: :protest: :protest:
Korisnikov avatar
By dharmox
Originally posted by Loni

Slika

A da odvojiš Zvezde Foruma od ovih bzvz titula?

Najzad, nisam ja glasovao za Dinu da bih je sad gledao u suterenu ni zbog čega drugog do zbog glupavog rasporeda. :sixto:
Korisnikov avatar
By Loni
Marse, ja želim da ljude rasporedim po regionima i generacijama iz najboljih namera.

Da bi što više ljudi dobilo titulu mistera.

U anketi za mistera dijaspore - 1 titula,
u anketi za mistera exYU druga,
a u Srbiji svaka decenija da dobije novu, a plus i svaki region.

Hoću da što više ljudi podobija titule.
Trebaće im za CV.

Zamisli da za 20 godina možeš da kažeš - Bio sam Mister trtejdžer. Wow!
Korisnikov avatar
By nsc
dobro, jesmo li saznali ko je najmladji, pardon, najstariji na forumu :dedamraz:
Korisnikov avatar
By Loni
Ne boj se NSC, titula Mistera fiftejdžera pripadaće tebi.
Bar dok se na forum ne učlani V. Brada. :)
Korisnikov avatar
By Marvin
Pu jebem ti, od najpopularnijeg šumadinca, preko najpopularnijeg muškog moderatora, do 16. zvezde foruma!
:pljuje:

Ovo od sramote ni ne mogu napisati na Romeo...

Čestitke Dzelajzi, naravno, ali bih samo da primetim da ako ne pobedi muškarac, Crnogorka mora. :njanja:
Tako ti je to... :sigh:
Nas zene necrnogorske, ko jebe....
Korisnikov avatar
By Marvin
I naravno, čestitke Mirti (titula= pun pogodak :hail2: ) uz muzičku zelju:

''
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Marvin

Pu jebem ti, od najpopularnijeg šumadinca, preko najpopularnijeg muškog moderatora, do 16. zvezde foruma!
:pljuje:

Ovo od sramote ni ne mogu napisati na Romeo...

Čestitke Dzelajzi, naravno, ali bih samo da primetim da ako ne pobedi muškarac, Crnogorka mora. :njanja:
Tako ti je to... :sigh:
Nas zene necrnogorske, ko jebe....
zato je maza propao...:D
Korisnikov avatar
By Tungi
Delete-izdajnica zenskog roda:roflmao:

Dostojni predstavnik zenskog roda:sudija:
Korisnikov avatar
By *deni*
Nego, ostala je misterija iz kojih razloga je Tungi demonstrativno napustio listu i objavio da ne želi na njoj da bude, jer '' ne postoji ni jedan razlog da bude na njoj ''.
Ova enigma mora da bude razvejana.
Korisnikov avatar
By Tungi
Enigme zato i postoje..Da ostanu takve,ajde neka posle Eleusinskih misterija,ova moja ostane druga po redu neodgonetnutih:)
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Loni

...
Bar dok se na forum ne učlani V. Brada. :)
Kako je meni taj covek drag i duhovit :hug: Pocnem da se osmehujem cim ga se setim...

Zaista je steta sto mnoge izuzetne lgbt osobe ne pisu na forumu, koliko ja samo znam ljudi koji bi itekako ulepsali forum a nema ih... Ili isto strejt osobe koje su gay friendly. Skoro smo sreli jednog Lonijevog prijatelja koji je strejt pa ga nagovarali da pise vise od neka dva posta od pre pet godina koliko ima na forumu. Takvi ljudi me oduseve kad ih upoznam. Kad ga vidite onako macho izgled, ne biste pomislili da je feminista, gay friendly, skroz rodno senzitivan a opet ima zanimljiva razmisljanja i promisljanja o svemu tome... Da je on na forumu mislim da bi bio opasna konkurencija Svejednu za titulu najpopularnijeg strejtera :)
Korisnikov avatar
By svejedno
Najpopularniji strejter na gej forumu, cjo'ecje...ovo ide u CV.

..

I besmisve, sexualnost ispada jedina stvar u zivotu za koju mogu da kazem da sam strejt ,)
Korisnikov avatar
By nsc
Vbrada ima previse kucnih problema i posla u gradu da bi kad svrsi sa facebookom stigao jos i ovde :klap:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by svejedno

Najpopularniji strejter na gej forumu, cjo'ecje...ovo ide u CV.

:lol:

Ali za 2010 god, ja se sve nadam da ce se Lonijev prijatelj raspisati u 2011 god pa ce biti uzbudljivije i neizvesnije takmicenje - ko ce poneti tu prestiznu titulu ;) :veverica:
Korisnikov avatar
By svejedno
^ kul, kul...malo zdrave konkurencije nikada na odmet ,) ...mada tu je i Echo...samo sto retko pise, a ima sta da kaze.

A ima ih jos par, al eto, ja mu dodjem najglasniji ,)

..

A ukoliko ne gresim, ovo je druga godina za redom od kada ste uveli tu nagradu, jel? Milsim, od kad je moja ,)
Korisnikov avatar
By Dina
Da, steta sto Echo ne pise cesce... :)

Bilo je u nekim periodima i vise strejt osoba, ima mislim i sad nego manje pisu... ili i ne znamo, nisu outovani :giggle:
By Bombina
Originally posted by Dzelajza Rouz
Originally posted by Marvin
Tajna je u brkovima.

A možda i u obrvama.

:predsednik:
ma nemoj,kažeš da je ona prava orginalna crnogorka,nemica prava liči Viktoria Emanuela
e pa koja nije uspela da postane manekenka, sada želi da ostvari svoj drugi san – da ima najtanji zanosna na svetu.
By Bombina
Originally posted by Dina

Da, steta sto Echo ne pise cesce... :)

Bilo je u nekim periodima i vise strejt osoba, ima mislim i sad nego manje pisu... ili i ne znamo, nisu outovani :giggle:
sta je briga!
Nemora češće da pišu,ko oće ili neće
Znaš.svašta se dešava ma danas ili pre neki dan vise ne može niko ni sa kim, beda je sve veca pa su i svadje cesce na forumu nemogu složiti, ljudi imaju sve vise problema,obeveze i čita na diskusiju i svoje i njihove mišljenje ipak, misle da je to resenje i da (ne) povuku i da napišu nešto novo,da pri tome neku dobru ideju uciniti zanimljivijom, NE želi da koristi stare
Korisnikov avatar
By Loni
Niko mi nije napravio spisak zvezda po tome ko je tin,tvent i trtejdžer,
kao ni to ko je iz koje regije.

Zbog toga zaključujem ovogodišnji titularnik time da sam sebe proglašavam za bezuslovnog Mister trtejdžera.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!