Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Blond Brat
^
:lol: :lol: :lol:

Drugarici je u subotu rodjendan, razmisljamo se da je u petak odvedemo da vidi Seherezadu. :lol:

Inace, u ormaricu na faxu...znate kako radnici lepe po ormaricima gole zenske, mi zalepile Seherezadu, njen poster. :smeh:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Ne ali ima shishke, i to je dovoljno da nas baci u ekstazu. :lol:

Ako imas neki njen gologuzi poster, dogovoricemo se za preuzimanje. :smeh:
Korisnikov avatar
By Torry
zasto mislis da bih ti dala, da imam? :P
Korisnikov avatar
By bu
ccc dok se vi prepirete oko postera,meni seha u petak dolazi na kafu..crknite :P ..salim se ;D
Korisnikov avatar
By Torry
znas kako, meni sehi i nije nesto al volim da teram inat :P

ali ako mi nadjes ovu cicu, onda bi vec bilo svasta...

''
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Sto mi ne bi dala poster?
Da zalepim jos neki u ormaric...
Vidis da sam fina... :sigh:
Korisnikov avatar
By Torry
bolje bi ti bilo da hvatas vezu za upad u petak :P
Korisnikov avatar
By Blond Brat
:lol: :lol: :lol:

Koja si ti faca :smeh:

A previse sam ja lenja za to...ako drugarica sredi onda idemo, ako ne...idemo u selo. :lol:
Korisnikov avatar
By Torry
e i nisi fan

da je andja u bg, kopala bih i rukama i nogama, samo da se bacim na nju

stidi se u ime ljubavi seherezade :P
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Imam ja posla znas, a ne da se smucam po Bg-u -.-
Da je Andja dosla, e to je vec druga prica...dosla bi u Bg i izvrsila atentat na nju. :lol: Ne podnosim je :P
Korisnikov avatar
By Torry
/me sprema paklen plan za dobrodoslicu Seherezade

:vatrica:
Korisnikov avatar
By west end
Zvezde „1001 noći” danas u Beogradu

Ukoliko želite da se sretnete sa Onurom i Šeherezadom koji danas stižu u Beograd, prošetajte do Kalemegdana i Skadarlije, samo pazite na obezbeđenje...

Halit Ergenc i Berguzar Korel iz turske serije „1001 noć” danas stižu u Beograd. Supružnici sleću na beogradski aerodrom u 13.50 časova, i u Srbiji će boraviti dva dana.

Halit i Berguzar će biti smešteni u hotelu „Hajat”, a iako će u prestonici boraviti veoma kratko, par je poželeo da na najbolji mogući način iskoristi vreme. Njih ne zanimaju ekskluzivna mesta već autentična kulturna baština našeg grada, a posebno Beogradska tvrđava. Iz ovog razloga su od organizatora zatražili da obiđu Beogradsku tvrđavu i okuse autentičnu srpsku kafanu. Druge prohteve nisu imali.

Organizatori su im zbog toga predvideli nekoliko poseta beogradskim kulturnim znamenitostima poput Beogradske tvrđave, Kalemegdana, Knez Mihailove ulice i posetu Skadarliji...

Iako su im prohtevi skromni i „nisu glumili bahate zvezde kada su ugovarali dolazak”, Onura i Šeherezadu će ipak, iz bezbednosnih razloga, u javnosti čuvati nekoliko telohranitelja.

Povod za njihov dolazak je emitovanje poslednje epizode serije, pa će njih dvoje biti specijalni gosti televizije Prva u emisiji „1002 noć” čije je emitovanje večeras u 19.45 časova.

„Sve je spremno za dolazak najpopularnijeg glumačkog para na Balkanu. I pored kratkog boravka, priređen im je bogat sadržaj. Berguzar i Halit, ekskluzivni gosti Prve srpske televizije, imaće priliku da obiđu prestonicu, osete noćni život, probaju domaće specijalitete i, naravno, da se druže sa fanovima. Večeras su specijalni gosti u emisiji ´1002 noć´ gde će razgovarati sa domaćinima Danijelom Jankov i Srđanom Karanovićem, ali i publikom u studiju. Korel i Ergenc imaće priliku da kroz brojne priloge i istraživanja o uticaju serije vide koliko su zaista popularni u našoj zemlji”, rekla je Slađana Paunović, menadžer Prve za „Blic”.

:roll:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Veceras poslednja epizoda... :placemkaokisaamojtataseraduje:
Pocinje za par minuta. :sigh:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Sve bih podneo, ali da ovo porede sa posetom Kasandre, neće da može!
Korisnikov avatar
By Tungi
Nisam gledao nijednu epizodu,al' opet ne razumem zar moze da bude toliko popularna,kao nekoc Kassandra,pa da dovode u Beograd glavnu junakinju i partnera joj u seriji? :wtf:

Je l' i ova zavrsila u zatvoru?
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Kasandra je nasa nevinost, ali ovo, ovo je nesto novo, nesto divlje. :lol:
A mislila sam da ce biti bolji kraj ali opet je divno. :love:

Kako je Seherezat lepa, sto joj lepo stoji 'aljina...a sirota samo cuti, uglavnom Onur prica. :lol: Mnogo mi je lepa :D A bila je mladja sad je starija koju godinu. :drkanje:

Lepa joj je boja kose. :love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Nije ona zavrsila u zatvoru, Seherezat je klasa, bre. :lol:

Ma mozes ti da odbijas koliko hoces, ne znas sta propustas. :D
Korisnikov avatar
By Torry
k a t a s t r o f a!!!!

svaka cast Sehi i Onuru na izdrzljivosti ali ja bih napustila studio momentalno

toliki neprofesionalizam, sprdnja i razocarenje od strane nasih voditelja, nemaju blage veze o zivotu, ne znaju sta ljude da pitaju, reklame na svakih 5 minuta, nema prevodioca vec bubice, i da ne pricam dalje, vec sam se dovoljno iznervirala...
Korisnikov avatar
By Blond Brat
E, da, bubice su mi bile skroz glupe...
A sprdanje mi je bilo nekako ok, sem ono od strane Ivana Ivanovica, jeste smesno ali je covek bilde -.-
Ovo i nije neprofesionalizam kad uporedim gledanje danasnjih vesti na Pinku, ona spikerka se smejala kao debil :doh:

Jao Sehi i Onur :love: Bas su fini nekako. :D
Idem da ucim, nema meni leba od ovoga. :lol:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ja trazim da se ispuni obecanje...da mi se posalje cela serija!
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Zamrla mi tema. :sigh:
Ima neko da mi da slicice ove serije? :lol:
Ili da kupim? Za cenu po komadu cemo se dogovoriti, svaka deseta slicica gratis. :lol:
Korisnikov avatar
By Torry
Blondi, na koju si se seriju sad navukla? :P
By loreenche
Blondy, imas na RTL-u kroejšnskom...

Tek sad je prokrvarila na svadbi :lol:
Korisnikov avatar
By west end
za snimanje reklame u hrvatskoj za agrokor seherzada i onur su dobili E300.000:volinevoli:
Korisnikov avatar
By Torry
a za gostovanje kod nas 100.000 eura

blondi, odakle ti tolike pare? :cupakosu:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Ma ne gledam ni jednu sapunicu, samo Bones i sve CSI serije. :tumble:

Zen, znam da ima na RTLu, gledam ponekad. :radosnice:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!