Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Mini suknja - izraz zenstvenosti i seksipila

1. mini
13
30%
2. midi
9
20%
3. suknje preko kolena
4
9%
4. ne nosim suknje
18
41%
By Tresh-grl
pre sam za sexy uske farmerke kao varijantu nego minic....ne nosim cesto suknje generalno ali slazem se moze biti jako sexy.
Korisnikov avatar
By TheDutchess
do kolena,midi....formal varijante mi ubedljivo izgledaju najprivlacnije na lepoj devojci.
Korisnikov avatar
By Hys.
Retko obucem suknju iznad kolena, ako obucem, onda je jedva pola prsta iznad kolena. Bas sutra planiram da obucem jednu novu, crno beli retro 60 tih, tacno je do kolena...
Volim suknje, ali su zaista cesto nepakticne na ovoj zimoci.
zaboravih da napomenem, retko me privuce zena u suknji. Mogu da komentarisem da nekome lepo stoji, ali mene vise privlace one persone koje nose pantale, military ili levis posebno :D
Korisnikov avatar
By Zoe
Ahh, ali haljinice sto volim :love: leti, zimi.....jako kratke, jako....moje suknjice i haljinice su 2 prsta ispod dupeta, ali imam i one koje se doslovno vuku....i to obozavam, ali su neprakticne i to ne mogu uvek, dok mini suknjicu uvek mogu, zimi sa odlicnim carapama, leti, preplanulih nogu..... :love:
I, nikad nisam vulgarno izgledala, trudim se da postujem ono pravilo-ako je suknja kratka, dekoltea nema, ako ima dekoltea, duga suknja ili pantalone, i to je to.
Korisnikov avatar
By femme_fatale
Dođe mi da se ubijem od ljubomore... a baš sam jedno vreme bila zaboravila na te muke. Što me đavo terao da izlazim iz svog podforuma... :placko:
Korisnikov avatar
By Galateja
Volim suknje, tako, do kolena. Mada, nekako, više pažnje polažem na grilonke uz suknju. Ne volim letnju varijantu na gole noge, to mi nekako bezveze.

Percipiram kao estetski afinitet.
Korisnikov avatar
By Elena
Ne nosim suknje a ni haljine. Volim i nosim isključivo uske pantalone, mogu i helanke da obučem ali suknje jok ;)
By Mazilica
vojne hlace, muske traperice 80% ponekad uski zenski jeans ili tajice, u suknjama se osijecam ko transvestit, i ako sam nekada nosila minice
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Dina

Po meni su samo midi suknje uvek izraz zenstvenosti. I kad idem u nekoj suknji koja skoro da se vuce po zemlji stalno moram da mislim da je podizem jer se inace moze desiti da se srucim niz neke stepenice, a ako ne bas to onda da kupim prasinu. Retko nosim suknje ali kad ih obucem onda mi to stalno razmisljanje ne smeta, osecam se kao da sam usetala u "Prohujalo sa vihorom" :wink: Ostale suknje isto mogu da lepo stoje, zavisi kako ih ko ponese. Ali za mini suknje je to po mom misljenju retko...
Isto mislim kao pre 4 godine (kuku koliko sam ovde :doh: ) samo sada cesce nosim suknje i haljine nego tada. Letos sam cak nosila i neke malo ispod kolena... mada su midi suknje i haljine i dalje moja ljubav :love: I nisam glasala, sad cu...
Korisnikov avatar
By badu
Ne volim. Osećam se ... nedefinisano u tome. I dobro, jer lepo izgledam (nadam se :D ) i loše jer se osećam nejkeeeeed.
Tako da miniće ne nosim.
Osim u retkim prilikama. Jako retkim.
Ali jako.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
glasala za mini, ali nosim sve vrste i duzine ;)

imam dosta minica-razlicitih duzina, cak i par haljinica koje su jedva ispod guze... imam par sukanja/haljina do kolena ili nesto ispod kolena, a imam i duge vecernje haljine i duge suknje, cak jednu koja je bukvalno do zemlje (kada sam na najvisim stiklama) - nju obozavam, divna je ... od satena, sa cipkom na krajevima, ali to stvarno moze da se nosi samo u retkim svecanim prilikama...

tako da - iako zapravo najvise uzivam da nosim dugacke haljine i suknje, najcesce nosim suknje iznad kolena :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Kad Suncanija obuce suknju, to je kao kad tenk raznese jaje na livadi. Ne da sam seksi, ne da sam pozeljna, i mravi drkaju na mene, i ptice u letu trljaju vagine, semene tecnosti u vazduhu plesu. Imam posebnu koreografiju presavijanja nogu, Niske strasti su me kopirale, ali ne toliko vesto. U mini suknji setam po gradu, kuvam kafu, molim se, nekad se i tusiram i uriniram, zao mi bude da ne iskusi cari zivota. Sve delim sa njom, Mini Suknjom.
By Kragi
Nisu. doduše ja sam peder pa se možda nešto i ne razumem u žene, ali znam samo da su mi najzenstvenije npr u odelu sa kravatom ili u nekom militantary fazonu.
potpuno suprotno mislim za muškarce :psiholog:
Korisnikov avatar
By Dina
Meni su samo midi suknje zenstvene :sudija: To zato sto mi taj pojam zenstvenosti sadrzi neku tajanstvenost, a opet neku snagu, ustvari kako sam gore opisivala zene sa izgledom kao iz filma "Prohujalo sa vihorom" ili po romanima Dzejn Ostin (modernizovana verzija naravno). To je meni zenstveno ili bar meni privlacno zenstveno. A mini suknja moze da bude provokativna, ali me vise asocira na otkrivanje i zene zavisne od muskaraca te ne asocira na zenstvenost. Suknje i haljine srednje duzine me asociraju na poslovne zene, ponekad i one mogu da budu zenstvene ali mnogo redje od onih midi. Sto se odela, kravata, military fazona sto Kragi pominje to opet moze da bude zanimljivo i provokativno. Meni su cesto govorili da mi takva odeca dobro stoji mada je ja ne volim na sebi bas toliko... Ali opet ne bih to nazvala i zenstvenim (kazem ovo sve kako ja dozivljavam, ne znaci da nekom drugom ne moze da bude...)...
Korisnikov avatar
By nsBeckie

Meni su samo midi suknje zenstvene :sudija: To zato sto mi taj pojam zenstvenosti sadrzi neku tajanstvenost, a opet neku snagu, ustvari kako sam gore opisivala zene sa izgledom kao iz filma "Prohujalo sa vihorom" ili po romanima Dzejn Ostin (modernizovana verzija naravno). To je meni zenstveno ili bar meni privlacno zenstveno.
samo da te ispravim - to je onda maksi duzina: dugacka suknja/haljina do clanaka ili do zemlje - midi znaci srednja duzina (malko ispod kolena) -- ovo se odnosi i na anketu, tek sad vidim... midi je srednja duzina, a u anketi ispada kao da se misli na skroz dugacke suknje... :/

i u potpunosti se slazem>te starinske dugacke haljine su meni najlepse i najzenstvenije
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
nosila sam mini, sada se jednostavno ne osećam lepo u tom nedostatku dužine. navikla sam se na suknje sredje dužine koje su, po meni, više izraz svakodnevne poslovne elegancije, nego neke krhke ženstvenosti devojačkih snova. ali, i poslovna elegancija zahteva ženstvenost, čak, štaviše, ona je prouzrokuje.
ono što je po meni ženstveno je haljina, lepršavi materijal, a dužina nešto ispod kolena, do sredine lista recimo.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by nsBeckie

Meni su samo midi suknje zenstvene :sudija: To zato sto mi taj pojam zenstvenosti sadrzi neku tajanstvenost, a opet neku snagu, ustvari kako sam gore opisivala zene sa izgledom kao iz filma "Prohujalo sa vihorom" ili po romanima Dzejn Ostin (modernizovana verzija naravno). To je meni zenstveno ili bar meni privlacno zenstveno.
samo da te ispravim - to je onda maksi duzina: dugacka suknja/haljina do clanaka ili do zemlje - midi znaci srednja duzina (malko ispod kolena) -- ovo se odnosi i na anketu, tek sad vidim... midi je srednja duzina, a u anketi ispada kao da se misli na skroz dugacke suknje... :/

i u potpunosti se slazem>te starinske dugacke haljine su meni najlepse i najzenstvenije
Pa da, zbog ankete sam koristila "midi"... A inace ne koristim tu rec, nego da bismo se razumeli... Ja koristim kako ti kazes suknje maksi duzine ili cesce jos suknje do zemlje, a ove druge su do kolena ili malo ispod kolena ili srednje duzine i isto za haljine ;)
By therealrocknrolla
''
Ne nosim suknje iz vise razloga:
1. PREZIREM IH (Keva me tamo negde do cetvrte godine zivota terala da ih nosim, posle sam se pobunila i nisam htela da nosim jebenu suknju cak ni kad dobijem batine jer odbijam da je obucem.)
2. Sve i kad bih imala suknju, nemam cipele, sandale ili neki slicni opanak. Od obuce furam samo patike i sportske papuce. Takodje nemam one bluze, tunike, svilene kosulje sa vezenom kragnom i zakete kao sto nose matore zene, tako da ne bih imala sta iskombinovati sa suknjom.
3. Ne bih rekla da su suknje nesto u modi zadnih 10 godina.
Sto se tice suknjica na drugim devojkama, jedino su mi sexy one karirane koje su deo skolske uniforme.
Korisnikov avatar
By Torry
nisam navikla da ih nosim ali nemam problema sa duzinom, imam lepe noge pa ih valja istaci ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!