Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by hlaefdige
ali meni i dalje uopse ne ide u glavu odakle ljudima toliko uverenje da mogu mirne duse da odvale takvu budalastinu kao sto je "biseksualnost ne postoji"....
....odakle li se samo crpi to neizmerno zivotno iskustvo koje sluzi kao korpus znanja da se izvuce taj fenomenalni zakljucak......
Originally posted by dharmoxne, tema je otvorena 2004.
Tema je otvorena 11-10-2005 u 17:20 .
Od tad do danas smenjivale su se generacije moderatora; zar niko tokom 5 godina nije primetio ono što je očigledno - diskriminaciju?
Zatvorite temu odmah.
Originally posted by EYAtemama poput ove se samo daje legitimitet i podrska predrasudama. naravno da treba raspravljati, ali sigurno ne u temi koja se zove 'biseksualnost - da li postoji?'.
kako se boriti protiv neznanja, samim tim i protiv diskriminacije koja proistice iz stanja neznanja, nego upravo jedinom alatkom koja to stanje moze izmeniti, tj. diskusijom na odredjene teme poput ove?
Originally posted by DinaHAHAHAHAHAHA
Dinjoslava,
Originally posted by jelenah
Uvek mi je simpatično kad neko ubeđuje nekog da ne postoji.
Ja sam, znate, ustvari krompir.
Volim i da budem pire i pomfrit.
Originally posted by PopeyeActually, postoji takva tema: http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=41099
pitam se jel bi se tolerirala tema s naslovom 'homoseksualnost - da li je to bolest?' ili ' silovanje - koliko su žene krive za njega?'... zapravo, vjerojatno i bi.
Originally posted by jelenah
Listam temu po ko zna koji put, šećkam se u mislima i usput šutam neke ljude u glavu, i naletim na ovo i opet:
Originally posted by DinaHAHAHAHAHAHA
Dinjoslava,
Originally posted by EYAI ja.
Originally posted by dharmox
Tema je otvorena 11-10-2005 u 17:20 .
Od tad do danas smenjivale su se generacije moderatora; zar niko tokom 5 godina nije primetio ono što je očigledno - diskriminaciju?
Zatvorite temu odmah.
ne, tema je otvorena 2004.
samo se pocetak obrisao. pogledati ovde:
http://web.archive.org/web/200502281142 ... p?tid=7675
malo se teze otvara stranica, ali uspeva!
kako se boriti protiv neznanja, samim tim i protiv diskriminacije koja proistice iz stanja neznanja, nego upravo jedinom alatkom koja to stanje moze izmeniti, tj. diskusijom na odredjene teme poput ove?
p.s. ja sam jos uvek biseksualna
Originally posted by TorryNe!
jel da citam prethodnih 9 stranica ili ne?
Originally posted by acid dropNema tu šta da se veruje ili ne veruje, zato i jeste skandalozno što ovakav naslov teme opstaje na forumu.
da li verujete u biseksualnost????
ja ne.
Originally posted by acid dropPa baš na ovoj temi?
terem šegu, dharmox.
Originally posted by dharmoxpa baš na ovoj temi jer mi je ćaća ostavio eto. takva je tema, ili da plačeš ili da se smeješ. ja biram ovo drugo.
Originally posted by acid dropPa baš na ovoj temi?
terem šegu, dharmox.
Što ne ideš na izbor za nad-zvezdu?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!