Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By AngraMaina
Ja sam sredovečna domaćica zarobljena u telu mladog naučnika :awesome:
Korisnikov avatar
By bas bleu
trenutno sto nisam pokusala da snimim na key reports u dva popodne umesto u dva ujutro. bollocksbollocksbollocks.
Korisnikov avatar
By Dzi
iskrenost, e moram ja da priznam pa to ti je :noob:
By mydyingpride
u poslednje vreme me nervira sto mnogo 'kenjam' drugima :lol: :kesa:
Korisnikov avatar
By bu
previse hladna..tesko pokazujem osecanja..jbg..tipicno za jarca..
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Flegmatičnost - ponekad na druge deluje smirujuće, ali kad pređe u zatvorenost (nepokazivanje bilo kakvih osećaja) tad postajem svestan koliko može ići na živce, a pogotovo meni samom...

:drama:
By loreenche
Originally posted by Heartkiller

Flegmatičnost - ponekad na druge deluje smirujuće, ali kad pređe u zatvorenost (nepokazivanje bilo kakvih osećaja) tad postajem svestan koliko može ići na živce, a pogotovo meni samom...

:drama:
oooooo da! :die:

ONT: pichkast sam... i puno pricam... nekad i previse... i ne mislim o onome o cemu pricam
Korisnikov avatar
By Anhedonie
previse me boli kurac za sve.

to uglavnom nije mana al kako me boli kurac za sve ljude oko mene onda je poprilicna.
Korisnikov avatar
By gossip
Originally posted by mydyingpride

u poslednje vreme me nervira sto mnogo 'kenjam' drugima :lol: :kesa:

meni nisi nista kenjala? :D

i sta je sa dredovima na slici? :D :P

ont: egocentricnost,lenjost,promenljivost,tvrdoglav,previse ponosit...i najgora od svih je to sto nemam nikakvu volju da poradim na prethodnim manama... xD
Korisnikov avatar
By Last_minutes
"Biti prilagodjen u duboko bolesnom drustvu nije mjerilo zdravlja"...
Stavovi me sputavaju, to sto ne prihvatam autoritet, koji ne smatram adekvatinim i dostojnim da bude autoritet i sto se ne prilagodjavam... Nazalost, vecina onih koji trebaju da nam budu uzor i nadlezni nisu ljudi koji imaju odgovarajuce karakteristike za to.
Nazovimo to manom... O.o To je nesto sto me najvise sputava... Ali volim sto sam takva, uprkos problemima koje mi je moje ponasanje donelo i uprkos svim sukobima...

Mozda bih iz toga izdvojila svoju impulsivnost,kada shvatim da nesto nije kako treba da bude.
Korisnikov avatar
By 2kune
nema gore mane od one što je onomad padala po pustinji... nu u što je pretvorila bliski istok... :isus:
Korisnikov avatar
By Kejt
and I quote: " što sama sebi komplikuješ život, komplikatoru"
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ne umem da muvam.. ne umem da zapocnem razgovor sa nekim.. pre bi sebi pucala u slepoocnicu nego da nekome pridjem. uvek mi u glavi da bi me ta osoba izsmejavala kasnije.. i naravno da joj -nisam prilika- .. podcenjujem sebe. komplexasica.
Korisnikov avatar
By sunflower5
Where should I start? :D

Recimo...cesto sam pesimista.
U nekim situacijama znam da budem jako neodlucna i nesigurna.
Nekad ne znam da se izborim za sebe...pre bih trpela,nego da se posvadjam s nekim...al' to cu da promenim.Cini mi se da s godinama sve manje mogu da precutim.
Tesko se opustam kad su nova prijateljstva u pitanju,prilicno sam zatvorena u pocetku i tako...
Korisnikov avatar
By mizantrop
arogantna, impulsivna, suptilna k'o cepanica..
Korisnikov avatar
By Delerium
tvrdoglavost i nedostatak strpljenja...
Korisnikov avatar
By dharmox
Miran, zatvoren, uporan, strpljiv kao gvozdeni konji ispred skupštine.
Korisnikov avatar
By *deni*
Očekivao sam da ne reaguješ na moj post.
:nokti:
Čekam te u Comming out folderu, samo da se otključa ta tema, obrao si zelen bostan tamo.
Ima da te istranžiram uzduž i popreko, pa nećeš više biti strpljiv kao konj pred skupštinom.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!