Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
:love:

Super si.

Ako nije aktuelno...Prija mi sve gde sam siguran da nece da iskoci mobilni telefon, kompjuter, FB...

Dobro jutro tebi, dobro jutro svima!
Korisnikov avatar
By nsc
ma vec je dan Predsednice
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Mars

Jutro je još.

Ako je jutro, onda mora biti i Nada.
''

Ali kad je vec Predsednik pomenuo carobnu rec FB, ima i tamo neka aplikacija koja izbacuje random quotes Duska Radovica. I to je jedna od retkih koje nisam stavila pod hide i ne nervira me kada je prijatelji koriste.
Korisnikov avatar
By *deni*
Dobro jutro. :lol:
Ca ! Ca !
Ćao, kevo ! Ćao, Mars !
:lol:

''
Korisnikov avatar
By *deni*
Ovih tridesetak sekundi imitacije Dare Bubamare su mi apsolutni hit i taj fazon sam često koristio, kad negde dolazim i ulazim.
Ca ! Ca !
:smeh:
Korisnikov avatar
By nsc
Ne zezaj. Jutro je još.
Ne gleda se to po tome kad ti vredan ustaješ :P
to sto vi u belom svetu do podne vicete Dobro jutro, na Balkanu ne vazi, pogotovo sto je najcesci odgovor "A sta je tu dobro?"
Korisnikov avatar
By *deni*
Ili '' Da je dobro, ne bi bilo jutro '', i to kažu.
:srbin:
Kako god, jutro je, tu je, pa je tu.
Mrdate li ?:pegla:
Korisnikov avatar
By Mars
Dobro jutro.

Silni neki ljudi POGAŽENI na ulicama!

Pazite, ljudi, kad pešačite...Voze ko nenormalni.

Jedan dečko udaren, ostao bez noge....trenutno operišu ostatak tela ne bi li ga spasili.
Korisnikov avatar
By nsc
nemas problem, ja sam proof za to, kad sam imao 8god, na uglu Cetinjske i 29.Novembra podletim pod ficu, polomim mu prednji migavac, far i zadnja sva svetla, skliznula mi noga izmedju tockova i zadnji mi presao preko kolena, 2 dana mi bilo oteceno, baba sitno seckala luk i privijala, otislo 2 kile luka, ali nije bilo posledica
Korisnikov avatar
By Mars
Ma to je lepo ali bolje se ne zezati s ludacima.
Korisnikov avatar
By nsc
ne bih ja to danas ponavljao :skijanje:
Korisnikov avatar
By Mars
Ćao, drugari...

Vidite šta mi je stiglo. Genijalno.

Unutrasnji mir

Ovo prosledjujem svima, posto je meni definitivno pomoglo. Dok prolazimo kroz sve sto nam zivot priredjuje, neophodno je da imamo neki svoj kutak mira. Ja sam postupila po jednostavnom savetu koji sam procitala u jednom clanku, i napokon nasla svoj unutrasnji mir. U clanku je pisalo:
"Da biste postigli unutrasnji mir , morate zavrsiti sve stvari koje ste zapoceli."
Onda sam pogledala po kuci i videla sve stvari koje sam zapocela, a nisam zavrsila...
I pre nego sto sam jutros krenula , dovrsila sam flasu crvenog vina, flasu pelinkovca, flasu rakije, kutiju bensedina, stanglu cokolade i dopola potroseni dzoint.

Osecam se FENOMENALNO!

Korisnikov avatar
By Mars
Smešnije mi na srpksom

:D
Korisnikov avatar
By nsc
ovo je jako staro, iz vremena mog prvog kompa - Pentium I, bilo mi je dugo preko ekrana
da sam znao da ti je unutarnji mir potreban, preveo bih, nije potpuno isti sadrzaj, meni je poslednja stavka - strangled the living crap out of someone I didn't like urnebesna
Korisnikov avatar
By Mars
Pa jeste. Do tada je recept sreće za neko dete (čipsić, čokoladice...).

Ipak sam ja za nešto od onog iz srpske varijante.

:)

Dobro jutro.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Good Mooorning

Slika

cestitam na jubilarnoj 130 stranici!
:mama:

Ovakva pisma tipa "prosledi dalje" sam ignorisao jos od vremena kad su se pisala rucno u osnovnoj.
Mozda je to razlog svih nesreca koje su me u medjuvremenu sustigle.
:drama:
Korisnikov avatar
By Mars
E...sto ja imam par slucajeva tako...tj oni meni u svom adresaru...pa kad krenu sa slanjem tih..."ne prekidak, siri dalje"...slatke zivotinje, zivotne mudrosti...slajdovi, slajdovi, slajdovi...ljudi manite me...samo brisem, nista ne gledam, nego ovo doslo kao tekst, u obicnom mailu od osobe koja nije podlozna slanju tih lancanih radosti... :)

Dobro jutro.

A da znas da smo se mozda zajebali jer smo prekidali lanac...
Korisnikov avatar
By antibiotic

Sad se, kako je bilo i ocekivano, ista prica prenela na facebook. :roll:

Ma da su samo slatke zivotinjice... nego ima nekih pisama potpuno jezive sadrzine tipa: ... ako ne prosledis ima da ti umre ovaj i onaj, ima da se razbolis itd. Nema vise zezanja , krenuli su na hardcore u cilju da se "lanac ne prekida".
Nikad mi nije bila jasna ta potreba kod ljudi tj. taj fenomen. Kanda je to zapisano u DNK kao sto ljudi imaju biolosku potrebu da sire gene ili kao virusi, bakterije i bacili...

Sto me potsetilo. Prosao 1 decembar hvala bogu! Na MTVu nisu prestajali da salju poruke o zastiti i sl.

Ja se zapisao haha sorry
Korisnikov avatar
By Mars
Da, prodje i to. Mirni smo do sledeće godine.

A ono samo bacis u djubre, pravo ili virtuelno...i ne razmisljas (eventualno da se zapitas ko su ti ti prijatelji koji to salju...)

E ja odoh da spavam. Vidimo se sutra, ĆAO!

:bye:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
'Brojutro, Marsu! :D

Sta se radi? :)

Upravo mi je omiljeni trenutak ranog popodneva - prva kafe-pauza tjekom rada. :yay:

:giggle:

Pa, uzivajte i vi gledajuci me dok pijem. :kafa:

Korisnikov avatar
By Mars
Tolko si beše moje, što bi rekla Zone...

Ajde da se radi nešto...

Ćao Wilhelmina, ćao Singi...drugari koji naiđu...
Korisnikov avatar
By constantine
uclanjujem se samo zato sto je najaktivniji forumas od svih u mojoj temi, przenice :*
Korisnikov avatar
By Tungi

Da, prodje i to. Mirni smo do sledeće godine.

A ono samo bacis u djubre, pravo ili virtuelno...i ne razmisljas (eventualno da se zapitas ko su ti ti prijatelji koji to salju...)

E ja odoh da spavam. Vidimo se sutra, ĆAO!

:bye:

Da ucis:evil:

:kiss:
  • 1
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 137
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!