Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Black Ladyoplodnju
Originally posted by taurus
ja racunam na Bleki
Nesto sam propustila
Originally posted by Black Ladynesam ni ja to....no mozemo nesto smuckati u labi
Nesam skolovala
Originally posted by WilhelminaOvo potpisujem, ali mi ćemo ih imati. Dvoje, akobogda.
Pre svega, i gay roditelji, zarad dobrobiti svoje dece, nece nigde javno reci da jesu homosexualne orijentacije jer to odmah znaci i stigmatizaciju klinaca. A deca su do izlaska iz puberteta dovoljno okrutna da su u stanju da razlicite prozivaju zbog gustine trepavica, domalog prsta leve noge ili nacina na koji postavi jezik kad izgovara slovo L. Naravno, ni odrasli nisu bas imuni na nalazenje 'pravih razloga'.
U principu, realno je ocekivati da se neprijateljska klima prema gejevima promeni cak i u Srbistanu, ali cisto sumnjam da bi to znacilo i da bi se privatile porodice sa dve mame ili dva tate. S'tim da, ako drustvo nesto ne prihvata, to svakako ne znaci da to ne postoji.
Originally posted by Zwezdica
Pisala sam, verovatno.
Ne bih volela i nadam se da me materinski prokleti instikt nikada nece udariti!
Originally posted by Wilhelmina
U principu, realno je ocekivati da se neprijateljska klima prema gejevima promeni cak i u Srbistanu, ali cisto sumnjam da bi to znacilo i da bi se privatile porodice sa dve mame ili dva tate. S'tim da, ako drustvo nesto ne prihvata, to svakako ne znaci da to ne postoji.
Originally posted by acid dropHajde da usvojimo neku i da budemo srecna porodica
ja bih bila loš roditelj sigurno.
ali ipak želim da imam decu/dete.
zapravo, volela bih da imam porodicu koju nikada nisam imala.
Originally posted by elektron84može, ajde, ali baš se potrudi oko nje
Originally posted by acid dropHajde da usvojimo neku i da budemo srecna porodica
ja bih bila loš roditelj sigurno.
ali ipak želim da imam decu/dete.
zapravo, volela bih da imam porodicu koju nikada nisam imala.
Ja cu dati sve od sebe da joj budem dobar tata
Originally posted by acid drop
Hajde da usvojimo neku i da budemo srecna porodica
jer ja ne umem trenutno ni o sebi da brinem kako treba
Originally posted by J...ja sam već udata, samo što moja žena to još uvek ne zna.
Originally posted by acid drop
Hajde da usvojimo neku i da budemo srecna porodica
jer ja ne umem trenutno ni o sebi da brinem kako treba
Originally posted by mizantrop
Jako zelim dete, bilo vestackom oplodnjom (koja je preskupa!), usvojenjem . Mislim da bih bila damngood mama
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!