Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by coloradoja mislim da se oni boje da ce da nas tresne sugar rush i da cemo da pobegnemo...
Pa SVE mozes da kuvas u kuvalu dok isto ne eksplodira...
@cica: Jos recimo 2 nedelje, nedelja, kafa, stampa... i SMENA, pa moramo da platimo odmah.
Originally posted by maka
TRI? gori si od mene!
Originally posted by Hys.A taman si postala covek.
turska jaka bez secera. Posle rucka.
Tako volim kafu (i pljugu)
Zbog toga sto sam prvi put pocela na poslu ovde (ranije na poslu nisam pila kafu) da pijem kafu prepodne i pusim (do tada pre 5 popodne sam retko pusila) sada po prvi put imam prave asmaticne epizode. Godinu dana toga-i evo poslednje dve nedelje rezultata da ja svako vece budem uzas.
Sada sam za pocetak pocela da je pijem u 12 tek...medjutim za dan-dva, potpuno iskljucujem kafu na poslu, sto znaci i cigarete na poslu.
Unistise me.
Originally posted by Hys.Ja samo to i racunam u kafu...te 2 u 1, 3 u 1, 1 u 5 ne priznajem
turska jaka bez secera. Posle rucka.
Tako volim kafu (i pljugu)
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!