- 30 Nov 2010, 19:38
Želim da pročitam Daliborkin intervju. Verujem da joj se mnogo toga interesantnog desilo od kad je prognana iz forumskog pakla.
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by 2kune
Originally posted by *deni*Molimo Vas da poštujete propisanu proceduru...
Kakva mala vrata ? Ja nikako ni na kakva mala vrata ne merem uć`, znaš li ti kol`ko sam ja velik ?
Kao Alisa posle pogrešno popijenog napitka.
Morate nam poslati tri oštambiljana primjerka potpune tehničke dokumentacije izmjera Vaše veličine sa nacrtima, gedetskom podlogom, katastarskim privitkom i fotodokumentacijom te mišljenjem sudskog vještaka za medicinu rada uz obvezni izvod iz matične knjige rođenih ne stariji od 5 tjedana kako bismo Vam mogli izaći u susret formiranjem radne skupine stručnjaka koja će dati preporuku i mišljenje o potrebi osnivanja posebnog istražnog odbora koji bi onda mogao evaluirati i procjeniti prave razmjere potrebe osnivanja posebne mjerne komisije koja bi na kraju duge rasprave Vašeg predmeta možda, uz Vašu pomoć, započela dug proces izrade potpune tehničke dokumentacije izmjera Vaše veličine sa nacrtima, gedetskom podlogom, katastarskim privitkom i fotodokumentacijom te mišljenjem sudskog vještaka za medicinu rada uz obvezni izvod iz matične knjige rođenih ne stariji od 5 tjedana kako bi Vam što bolje mogla izaći u susret svezi postavljenog stavka o Vašoj veličini. Naravno, ne zaboravite sve dokumente koje potražujemo ovjeriti kod najbližeg javnog bilježnika. Molimo Vas da što prije požurite sa donošenjem potrebne dokumentacije kako bismo što prije počeli obrađivati vaš predmet. Unaprijed hvala.
Originally posted by Zonche!secam se snimka sa youtube, kad si davao interviju big bad bearu. to je bio hit
Originally posted by PopeyeTo upravo treba da kažeš ne ovde, nego Kuriru.
ja definitivno ne zelim u kurir, nisam ni dusan majlkovic ni pedja azdejkovic, a niti zelim biti.
Originally posted by ns.happy
Originally posted by Zonche!secam se snimka sa youtube, kad si davao interviju big bad bearu. to je bio hit
Originally posted by ZaljubljenaAhahahahahaha, sad tek ovo vidim
Ja bih intervju sa Blond brat...i da preprica sve do detalja zadnjih 20 epizoda Seherzade...ali sve do detalja...! Znaci sve !
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!