Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by el jaguar(ne) mogu da zamislim
i
![]()
ehehe,kakav san!
Originally posted by Orlando the Lady
...da me ote Medenica, onaj anarholevicar sa Filozofskog. I da mi zapusava usta nekom krpom. Ma grozno.![]()
Originally posted by TheDreamerJe li bilo crnih životinja?
Snovi su mi jako bitni, cak se nekad bolje secam snova nego realnih dogadjaja, mada i snovi jesu na neki nacin realni dogadjaji...
Poslednji san je bio prilicno konfuzan, ali i prijatan za sanjanje:
Lezao sam na travi i divio se kako je samo zelena. Nebo je bilo kristalno plavo, bez oblaka, a vazduh je imao zlatni odsjaj. Izgledalo je kao raj. Onda su mi prisle razlicite zivotinje, mnostvo vrsta i krenule da pricaju sa mnom. Kada sam se predstavio, a pitao njih za isto, one su krenule sa konfuznim odgovorima tipa zec je rekao da je orao ali da mu trenutno vise odgovara zecja koza, konj je rako da je on zmaj ali da se uzeleo trcanja po travi i sl. Tako su svi rekli da su u stvari nesto drugo ali da se trenutno osecaju kao neka druga zivotinja. I svi su bili srecni i nisu se sukobljavali kao sto bi se inace zivotinje. To kao da je bio raj u kome nije bilo nista bitno vec samo osecanje srece...
Mislim da mi je vecinom jasna poruka snasteta sto vise ljudi ne sanja slicne snove...a potom ih i ozivi u stvarnosti...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!