Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by el jaguar

:hys: i :kingkong:

ehehe,kakav san!
(ne) mogu da zamislim ^^ !

OT:

Nesto cudno....neku devojku na koju kad pomislim osetim da je dobrica, kao da je znam, ali nikako ne mogu da se setim kako izgleda ni ko je :shrug:

I jos svasta nesto....ali "izvetrilo"
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
...da me ote Medenica, onaj anarholevicar sa Filozofskog. I da mi zapusava usta nekom krpom. Ma grozno. :bljak:
Korisnikov avatar
By Tungi
Dolazim kod unic0rna,treba negde da idemo..Zvonim na vrata,otvara,dok se obuva i tera kevu da mu ocisti druge patike,dok mu ja nesto prebacujem kako je razmazen,nesposoban da i patike obrise:lol:

:awesome:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
da sam u stanu u kom sam odrasla, ali kao da su taj stan kupili neki bracni par sa detetom

gledamo kroz prozor i u tom trenutku vidimo kako leti kamenje i automobili (?!) i pocinje zemljotres

ja se sklanjam u dovratak, ragastov, kako li se to vec zove i sve tutnji

u tom trenutku se budim i cujem kako se komsije iznad mene svadjaju i on se dere na nju, psuje je i baca stvari po stanu

onda cujem njegove besne korake kako odlaze u kuhinju i baca stolice na pod, koje se raspadaju (cuju se drveni delovi kako se kotrljaju)

u tom momentu se on dere: "Kako si staromodna!!! Necu vise ni da te karam!!!"

(inace, oni se redovno cuju kako se kreshu, a i redovno se svadjaju) :zeva:
Korisnikov avatar
By Hys.
Nisam zapisala, mada je bilo jedno tri sna (uvek me mrzi da zapisem) ali znam da su kljucne reci bile- burek, svadba i policija. Trebalo je da ga ispricam devojci a ne samo kljucne reci da kazem.
Ono cega se secam, je da je Olga_diktator u svoj svojoj fabuloznosti bila uvidjajni inspektor policije koji je dosao na mesto zlocina (?) :pucaodsmeha:
Bilo mi je lakse kad sam je videla :yes:

:lol:
Korisnikov avatar
By olga_diktator
:lol:

kuku majko!

A ja juče završila 4. sezonu Mad Men-a, i jutros sanjam kako je Don Drejper napisao mjuzikl za jednu od svojih žena, međutim, svaki put kad neko pokuša da odsvira i izvede mjuzikl to ne uspeva i čuje se neki preiritantni zvuk. A onda sam shvatila da je taj preiritantni zvuk zapravo bio moj alarm koji je besomučno zvonio gotovo pa uzalud.
By Glasnik
Sanjao sam da se otkrivam i da mi tarantula stoji na stomaku. Drhtim i ne znam kako da je oteram. Ona me ujeda za stomak i odlazi. Ja počinjem da se grčim i budim se.

:neznam:
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
:lol: sanjala sam da sa dve drugarice i drugom zivim u kucici na drvetu. mnogo dobar odradjeno. :smeh:
Korisnikov avatar
By DevojkaIzObraza
Sanjala sam da se svađam sa osobljem u restoranu sa kariranim stolnjacima, pa sam iz revolta ukrala jelovnik, završila u šumi, bežala od vukova i seljaka na traktorima i onda izbila na plažu, koja je imala pečurku za autobuska stajališta umesto suncobrana.
Korisnikov avatar
By TheDreamer
Snovi su mi jako bitni, cak se nekad bolje secam snova nego realnih dogadjaja, mada i snovi jesu na neki nacin realni dogadjaji...
Poslednji san je bio prilicno konfuzan, ali i prijatan za sanjanje:
Lezao sam na travi i divio se kako je samo zelena. Nebo je bilo kristalno plavo, bez oblaka, a vazduh je imao zlatni odsjaj. Izgledalo je kao raj. Onda su mi prisle razlicite zivotinje, mnostvo vrsta i krenule da pricaju sa mnom. Kada sam se predstavio, a pitao njih za isto, one su krenule sa konfuznim odgovorima tipa zec je rekao da je orao ali da mu trenutno vise odgovara zecja koza, konj je rako da je on zmaj ali da se uzeleo trcanja po travi i sl. Tako su svi rekli da su u stvari nesto drugo ali da se trenutno osecaju kao neka druga zivotinja. I svi su bili srecni i nisu se sukobljavali kao sto bi se inace zivotinje. To kao da je bio raj u kome nije bilo nista bitno vec samo osecanje srece...
Mislim da mi je vecinom jasna poruka sna :) steta sto vise ljudi ne sanja slicne snove...a potom ih i ozivi u stvarnosti...
Korisnikov avatar
By acid drop
mače.
al' onako baš malo, u šaku da stane.

:sigh:
By Speculum Columbae
Originally posted by TheDreamer

Snovi su mi jako bitni, cak se nekad bolje secam snova nego realnih dogadjaja, mada i snovi jesu na neki nacin realni dogadjaji...
Poslednji san je bio prilicno konfuzan, ali i prijatan za sanjanje:
Lezao sam na travi i divio se kako je samo zelena. Nebo je bilo kristalno plavo, bez oblaka, a vazduh je imao zlatni odsjaj. Izgledalo je kao raj. Onda su mi prisle razlicite zivotinje, mnostvo vrsta i krenule da pricaju sa mnom. Kada sam se predstavio, a pitao njih za isto, one su krenule sa konfuznim odgovorima tipa zec je rekao da je orao ali da mu trenutno vise odgovara zecja koza, konj je rako da je on zmaj ali da se uzeleo trcanja po travi i sl. Tako su svi rekli da su u stvari nesto drugo ali da se trenutno osecaju kao neka druga zivotinja. I svi su bili srecni i nisu se sukobljavali kao sto bi se inace zivotinje. To kao da je bio raj u kome nije bilo nista bitno vec samo osecanje srece...
Mislim da mi je vecinom jasna poruka sna :) steta sto vise ljudi ne sanja slicne snove...a potom ih i ozivi u stvarnosti...
Je li bilo crnih životinja?
Ako jeste - koja je bila?
Čini mi se da taj san nije toliko dobar, iako izgleda idilično.
Korisnikov avatar
By bothways
Sanjao sam da treba da uhvatim voz u Becu kako bih dosao od tacke A do tacke B, a samo taj voz mi resava problem. A treba da dodje i drug, da uhvatimo taj voz zajedno. S tim sto taj drug kasni... i sad, dolazi vreme da se pojavi voz (u skladu sa redom voznje), ali druga nema. Sledeci voz tek za sat vremena ili tako nesto. I ja panicim, misleci sta ce biti ako ne uhvatimo voz. I tako, nema druga, nema voza. Posle jedno sat vremena, pojavi se drug, kao "e, izvini sto kasnim", ali opet, voza nigde. Tek sat vremena i cetrdesetdva minuta nakon sto je trebalo da dodje, pojavljuje se voz i mi odlazimo do tacke B.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
koji bi problemi nastali kad bi se film na tabletama radioaktivno obelezavao... :nerd:
Korisnikov avatar
By bu
moze tema sta cete sanjati ..lol
Korisnikov avatar
By nsc
ne secam se
a na javi sanjam jednu mecku :meda:
Korisnikov avatar
By Hys.
Uhhhh...jedan par kako noci u stanu moje drugarice...u kome sam ja cesto u realnosti bivala sama kad je drugarica bila van Bga....
Korisnikov avatar
By Elena
Spavala sam od popodne, sanjala vise snova, budila se izmedju svake ture :misli:
Najupecatljivije cega se secam je da prisustvujem nekoj ulicoj tuci izmedju 2 ribe, s' tim sto to kao nije stvarno nego gledam neku meksicku seriju. Uglavnom ova jedna nokautira drugu i toliko je udari da ova odjednom ima nos kao Majkl Dzekson :lol:

Drugi san podrazumeva da meni neko (ne sećam se ko) hoće da da otkaz jer navodno nisam išla na posao mesec i po dana i zove me da dođem da uzmem radnu knjižicu a ja kao ne mogu jer sam pošla u šetnju a to mi je bitnije i onda na kraju jurim tu osobu oko Hajata po nekim garažama da ne ode na službeni put sa mojom knjižicom ... bolest! :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Sanjao sam da guram decija kolica kroz ceo grad, pa preko mosta, suma itd. I naravno, u sumi divlje zveri, ali nekako uspavane pored puta, nikad ne znas kada mogu da ujedu.
Korisnikov avatar
By Torry
da sam u avionu za New york

ehhhhhhhh:astral2:
Korisnikov avatar
By Last_minutes
Sanjala sam da Madona i ja pricamo na nekom univerzanom jeziku..
I,kao ona mi pokazuje neko njeno imanje i mi ga gledamo odozgo,kao u strategijama.. I odjednom se ona smanji i seta po tom imanju, a ja je ne vidim,jer je minijaturna..
I ona meni prica kako su joj se svi smejali sto je napravila takav kompleks kuca, koje su inace u obliku sahovskih figura i cine zvezdu kad se spoje.. :hypno: :nope:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Sanjala sam da sedim u nekom stanu punom lepog, starinskog, ali zgusnutog nameštaja i da mi se udvara profesor, koji stavlja pred mene čašu i preko nje nekakvu grudu (?) meda da se topi. I taj med polako kaplje u čašu, a odjednom je tu i Hope Sandoval koja me miluje i zavodi svojim melodičnim šaputanjem.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Da uspesno sparingujem sa nepoznatom debelom pedesetogodisnjom zenom ispred susednog solitera u odnosu na onaj u kojem sam odrasla. :nesiguran:
Korisnikov avatar
By sunflower5
^
That sounds like a nightmare to me :zvizdi:
Cim se debela zena naljuti :die:

:D
Korisnikov avatar
By Galadriel
Ja sam to skontala kao borbu i pobedu. :) Rešavam dosta pitanja ovih dana... :ccn:
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!