Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By disaster blue
prvo fizicki izgled... posle toga u mozak...
mada realno je bolje da ta osoba pored ima sto manje mozga da ne zna da misli.. lakse je manipulisati njome.. toliko :lol:
Korisnikov avatar
By Que93
Originally posted by nickNS

prvo fizicki izgled... posle toga u mozak...
mada realno je bolje da ta osoba pored ima sto manje mozga da ne zna da misli.. lakse je manipulisati njome.. toliko :lol:
:smeh: :smeh: :smeh: bravooo!!! :D
Korisnikov avatar
By elektron84
Originally posted by Paris

Meni je najvaznije da devojka ima lepe oci...i da su..plave.
Posle toga gledam sve ostalo.
Ako se zaljubim onda ne gledam vise nista tj. sve mi odgovara kakvo god da je. :rool:
Ovo kao da sam ja pisala :kesa:
Val napisao:Sta ti prvobitno "zapadne" za oko? Izgled u celini, njene/njegove oci, kako se krece, kako se oblaci...ili nesto sasvim deseto?
Pa sve. Izgled, lice, tijelo, visina, odjeća itd. Baš to sve napisano. Ali to nisu jedini kriteriji. Naravno iteligencija, jel tolerantan je možda čak još više važno. Možda.
Zaljubljujem se u moć (intelektualnu i mentalnu), milost (empatičnost i razumevanje) i sinhronost (treba da budemo skladne, da možemo zajedno plesati). Zaljubljujem se kada se sličnosti ne sukobljavaju, a razlike ne razdvajaju, kada neko može da mi sjebe sve pasvorde i uđe u dušu i kada ima tako magnetičnu pojavu da mi se šlic sam otkopčava i kada uspem da se zainteresujem za nešto samo zato što ona to voli. Kada izgubim pojam o vremenu, prostoru i kada pomerim vlastite granice, kada u telesnoj punini i sreći postanem bestelesna lebdeći po vasioni. :drama:
У начин на који ме гледа док се будим, осмех којим шармира све око себе у друштву, у глас што пуцкета моје име када ме ослови у позиву телефоном , у његове дивне очи што сјаје док ме речима боцка увек на исту фору, у облик његовог дупенцета под вешом када се чеше, слепљене маље под млазом туша по грудима и стомаку, у вене на рукама и по врату кад се натегну видно, у ход улицом који мами осврт пролазника, у његов стил којим ме је завео, кад је храбар, кад је даса , у причу са поентом што не траје дуго, у псовке којима кад вози бес из себе њима суздржава , у омиљено пиће које знам да увек могу да за њега наручим или да му га купим, омиљено јело што му је кувала мама, у урлик када сврши његов, у парфем који је први пут на себе ставио кад смо се упознали, у излизане фармерке из којих га ногом извлачим и припијам к себи голог, у надимак који одједном нађе да ме тако увек зове, у његове сузе у загрљају мом што ми по кожи роне кад је тужан, у мирис његове сперме што ми се по стомаку топлотом тела мог прво расчвснута разлије а затим по њему и лепи, у начин на који исказује пажњу нарочито према деци и старијима, у оно што из филмова памти и од музике певуши, у хоби којим се забавља док ја пишем или цртам...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
eh da je u mozak ne bih bio sa tebrom :krezavi:

salim se, fizicki izgled me privuce a mozak odrzava privlacnost. lepi a glupi su mi kratkotrajni a pametni i ruzni ne mogu da me privuku nikako. dakle: lepota je obavezna ali ne i dovoljna, kao i mozak.
IMPACT napisao:У начин на који ме гледа док се будим, осмех којим шармира све око себе у друштву, у глас што пуцкета моје име када ме ослови у позиву телефоном , у његове дивне очи што сјаје док ме речима боцка увек на исту фору, у облик његовог дупенцета под вешом када се чеше, слепљене маље под млазом туша по грудима и стомаку, у вене на рукама и по врату кад се натегну видно, у ход улицом који мами осврт пролазника, у његов стил којим ме је завео, кад је храбар, кад је даса , у причу са поентом што не траје дуго, у псовке којима кад вози бес из себе њима суздржава , у омиљено пиће које знам да увек могу да за њега наручим или да му га купим, омиљено јело што му је кувала мама, у урлик када сврши његов, у парфем који је први пут на себе ставио кад смо се упознали, у излизане фармерке из којих га ногом извлачим и припијам к себи голог, у надимак који одједном нађе да ме тако увек зове, у његове сузе у загрљају мом што ми по кожи роне кад је тужан, у мирис његове сперме што ми се по стомаку топлотом тела мог прво расчвснута разлије а затим по њему и лепи, у начин на који исказује пажњу нарочито према деци и старијима, у оно што из филмова памти и од музике певуши, у хоби којим се забавља док ја пишем или цртам...
Baš mi se dopada ovaj lirični post! :)
Korisnikov avatar
By gossip
izgled je prvo sto primetim...mozak je presudan :)
Galateja napisao:
Baš mi se dopada ovaj lirični post! :)

А мени твој који га је инспирисао...
Galateja napisao:Zaljubljujem se u moć (intelektualnu i mentalnu), milost (empatičnost i razumevanje) i sinhronost (treba da budemo skladne, da možemo zajedno plesati). Zaljubljujem se kada se sličnosti ne sukobljavaju, a razlike ne razdvajaju, kada neko može da mi sjebe sve pasvorde i uđe u dušu i kada ima tako magnetičnu pojavu da mi se šlic sam otkopčava i kada uspem da se zainteresujem za nešto samo zato što ona to voli. Kada izgubim pojam o vremenu, prostoru i kada pomerim vlastite granice, kada u telesnoj punini i sreći postanem bestelesna lebdeći po vasioni. :drama:
Ајде, уђи мало у своје огледало, дошетај виртуелно до Париза, кроз неку од твојих лепих успомена а можеш и више њих да нам дочараш. Лепо пишеш! :sweet:
Korisnikov avatar
By starky
hm...da razmislim.nesto drugo. :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
hm, pa zavisi.
nekad mi se desi da se zaljubim u mozak, a nekad "hemijski". ali, ako to hemijski ubrzo ne pređe u zaljubljenost u mozak, džaba sva ta hemija.
dakle, mora sve da ima što mi paše :D
Fizički izgled je ono što me na prvu loptu privuče,
sve ostale stvari su one stvari koje me zadrže.
Da bih mogao reći da sam zaljubljen, moram osetiti osobu sa kojom sam.
Skoro svakog puta kad ono nešto osetim,
to nešto na neki način, postaje deo mene...
:)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2305660#p2305660]Galateja napisao:[/url]Zaljubljujem se u moć (intelektualnu i mentalnu), milost (empatičnost i razumevanje) i sinhronost (treba da budemo skladne, da možemo zajedno plesati). Zaljubljujem se kada se sličnosti ne sukobljavaju, a razlike ne razdvajaju, kada neko može da mi sjebe sve pasvorde i uđe u dušu i kada ima tako magnetičnu pojavu da mi se šlic sam otkopčava i kada uspem da se zainteresujem za nešto samo zato što ona to voli. Kada izgubim pojam o vremenu, prostoru i kada pomerim vlastite granice, kada u telesnoj punini i sreći postanem bestelesna lebdeći po vasioni. :drama:

WOW! Tebe "zhenim" u sledecjem zhivotu! :mama:
Korisnikov avatar
By kurac
*there is a poetry in your language* i said and fell in love.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Ja sam ušla samo da vidim šta je "kurac" napisao na ovu temu. :serlok:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!