Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Zonche!There, there, to je samo za ovaj broj, pošto od sledećeg važi ravilo "višeglasaštva" ili ti čekiranja više forumaša na listi
Originally posted by Beogradjanin18
...rangiraće se abecedno.
Originally posted by Beogradjanin18Svakako, svakako.
Nakon što se ustanovi, 1.12. ko su četiri najbolje plasirana forumaša, u ovoj temi će njima postavljati pitanja svi ostali forumaši, a Deni, Loni i ja ćemo se dogovoriti interno i probrati najbolja pitanja, te nedelju dana i intervjuisati odabrane forumaše Može se postaviti više pitanja, ako pak neko želi i za svakog od četiri forumaša ponaosob, a može samo jedno pitanje nekom konkretnom forumašu Ukoliko bude bilo (a vidim da hoće) forumaša sa istim brojem bodova, rangiraće se abecedno.
Originally posted by Beogradjanin18
Ja se nadam da će nam zoran52 dati ekskluzivni, mimo svih glasanja
Originally posted by *deni*vidga! on bi na mala vrata posto urednik...
Predlažem da dobijem zaduženje da gotove tekstove finalno redigujem, opskrbim ih redakcijsmom opremom, istaknem vruće delove, odaberem podnaslove i, naravno, smislim naslove.
Samo mi pošaljite na u2u gotove tekstove, dajte mi materijal, dobićete atomsku bombu od teksta.
Originally posted by 2kuneKakva mala vrata ? Ja nikako ni na kakva mala vrata ne merem uć`, znaš li ti kol`ko sam ja velik ?
Originally posted by *deni*vidga! on bi na mala vrata posto urednik...
Predlažem da dobijem zaduženje da gotove tekstove finalno redigujem, opskrbim ih redakcijsmom opremom, istaknem vruće delove, odaberem podnaslove i, naravno, smislim naslove.
Samo mi pošaljite na u2u gotove tekstove, dajte mi materijal, dobićete atomsku bombu od teksta.
Originally posted by Zonche!Intervju pravimo i objavljujemo, sa glasovima, ili bez njih.
Nadam se da cu ostati sa najvise glasova da bih mogao da dam intervju Deni-ju.
Originally posted by *deni*Molimo Vas da poštujete propisanu proceduru...
Kakva mala vrata ? Ja nikako ni na kakva mala vrata ne merem uć`, znaš li ti kol`ko sam ja velik ?
Kao Alisa posle pogrešno popijenog napitka.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!