Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Black Swan

Da
32
67%
Ne
16
33%
Korisnikov avatar
By V25
"Black Swan" je svakako jedan od filmova koje najviše iščekujem, a verovatno i dobar deo forumaša. Ovih dana je procureo Mansellov soundtrack, koji je odličan, poput prethodnih za "Fountain", "Requiem for a Dream" i druge. Mislite li da će film opravdati očekivanja ili ne?

''
Korisnikov avatar
By V25
Skoro pročitah jednu od festivalskih kritika koja je glasila ovako (parafraziram) : "It'll definitelly be one of those love it or hate it movies"
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
nikad nemam preterana očekivanja od filmova. volim kad se prijatno iznenadim.
Korisnikov avatar
By ns.happy
verovatnije je da cu ga hejtati, tako to bude sa filmovima koje svi cekaju... secam se dorijana greja... gospode, kako je to los film...
Korisnikov avatar
By V25
To baš nisu filmovi iz "iste branše", ako smem tako da se izrazim. "Dorian Gray" je više asocirao na malo bolje odrađen tv film, i osim Colina Firtha nije imao nijednog "keca u rukavu". Gomila anonimusa u epizodnim ulogama, loš odabir reditelja, čoveka čiji je jedini "zvučniji" film "The Importance of Being Earnest", koji ni sam nije Bog zna kako uspeo. Ipak Aronofsky ima daleko bolju reputaciju, na globalnom nivou.
By Ulix
Može da bude odličan, ali ne mora da znači. Aronofski lako može da uprska stvar.
Korisnikov avatar
By Mars
Prvi deo (do Metropolitena) mi liči na lep nezavisni američki film...već kasnije...Liči mi na "Single White Female"...

U svakom slučaju neću mnogo da očekujem, pa ako se prijatno iznenadim - super.
Korisnikov avatar
By Torry
samo to da ne bude, previse reklame i hvalospeve a na kraju nista

naravno, zeljno ga iscekujem
Korisnikov avatar
By erkondisn
od pustog iscekivanja uvijek razocaranje :lol:

(a ja otkako sam vidio trailer iscekujem... )

zivi bili ...
Korisnikov avatar
By Kittrie
au ja ga cekam, cekam i cekam.. od kad sam cula za snimanje istog.
nesto kontam da nece biti LOS, ne znam sto, al eto, recimo da sam optimisticna.
Korisnikov avatar
By Srklet
ako bih se na nesto kladio, onda da ce natalie portman imati prvu doista genijalno odglumljenu ulogu nakon 'leona'.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Mars

Prvi deo (do Metropolitena) mi liči na lep nezavisni američki film...već kasnije...Liči mi na "Single White Female"...
Tačno je ovako. Prva polovina (pseudo)dokumentaristički, snimano iz ruke.
Drugi deo je čist holivud.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
nema veze sa temom, al mi zanimljivo: "Da nije lako biti roditelj glumice, na svojoj koži je osetio Mark Kunis. Otac popularne Mile, koja u trileru „Crni Labud“ tumači ulogu balerine, napustio je bioskopsku salu tokom slobodnijih scena u kojima je njegova ćerka bila sa Natali Portman." ( rts )
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Dear Lucy

nema veze sa temom, al mi zanimljivo: "Da nije lako biti roditelj glumice, na svojoj koži je osetio Mark Kunis. Otac popularne Mile, koja u trileru „Crni Labud“ tumači ulogu balerine, napustio je bioskopsku salu tokom slobodnijih scena u kojima je njegova ćerka bila sa Natali Portman." ( rts )
Izašo čovek da drka.
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Mars
Originally posted by Dear Lucy

Izašo čovek da drka.
:lol:

hoce i tata sine !! :awesome:
By Orion
Released On Video/DVD: Estimated for April 2011 :drama:
Korisnikov avatar
By KiWi
Skinuo. Gledaću večeras.

Definitivno film koji zaslužuje temu (mada bih ja otvorio i za Rabbit Hole)
Korisnikov avatar
By Mars
Jao ja sam zaboravio potpuno na taj film.
Korisnikov avatar
By javolimsamosebe
ja gledala sinoc black swan..uplasila sam se opasno na par scena,malo je bolestan film.ali ona mila i natalie aaaaaaaaaaaaa
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 17
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!