Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By Dragonite
Imaćete nova poglavlja verovatno za vikend!

Zastoj nastaje zbog posla i drugih obaveza oba autora, i nažalost, to ne može da se izmeni - mi bi najradije kao Ljiljana Habjanović-Đurović išli po ručkovima, primali sms poruke od Boga i bili izdavani od strane državnih preduzeća, te pisali kad god možemo, ali to ne biva.

U međuvremenu, potpuno neobavezno biste mogli da kvotujete omiljene delove, objasnite koji lik vam se sviđa i zbog čega... volimo mi kad stavite 'odlično je' ali treba nam malo detaljniji fidbek lepeza1 .

Takođe bih još jednom želeo da naglasim da su nam pojedinci (kao što je Hys), koje nećemo imenovati (Hys) da ne bi imali problema (Hys) obećali punjene paprike (obećala Hys) koje nisu do sad napravili (Hys). (Hys,) ne može da se piše praznog stomaka! :misici:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Gotovo! Drti mi je postao najbolji lik! :smeh: :smeh: :smeh:
Sto se citata i komentara tice, bice nekom drugom prilikom, kad budem odmorniji. Uskoro! :kiss:

Ovaj obrt je fantastican! I bolje zvuci. Ali meni je stari drazi :P
Znam da se svetu ne moze ugoditi.
Tako da nudim apsolutnu podrsku! :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne hvalite moj lik previše, ukloniće me pošto odvlačim pažnju od ostalih!
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Ja bas imam utisak da ce se bazirati na one koji nam se najvise budu dopali :P
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by CokoladnaBananica

Jadna igumanija! :lol:

Sto jadna? Igumanija je u manastiru koji je pun divnih mladica :lol: . Inace, pre neko vece sam sreo Shishmish kako seta pse :smeh: , nisam ni slutio da camo biti u istoj prici. :lol:

Divna mi je uloga. U filmovima i knjigama sam uvek vise voleo carobnice, vilenjake, vidovnjake itd. nego glavne junake. Najmisticnije su mi monahinje, a igumanije su mi carice (kraljice) tajanstvenosti i misticnosti. :colorado:

Evo pogledajte kako pricam, mislim kako igumanija zbori:

http://video.google.com/videoplay?docid ... 6945664235# :love:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Zonche!

POGLAVLJE DEVEDESET I PET – Ko je Carrie a ko Samatha?

Pozvali smo Igumaniju Sunce da da komentar na ovu izjavu, medjutim receno nam je da je zauzeta “Gledanjem u oci, biranjem sarene garderobe i seksom“. Nasi mediji ostro su osudili ovaj stav, zato sto svi znamo da ona samo nosi crno belo i seks ne upraznjava...zvanicno. Nasi eksperti tumaci su desifrovali ovu poruku Igumanije kao: nezainteresovanost za trenutna desavanja i podrsku heteroseksualnoj manjini.

Moze li igumanija da demantuje, bila bi fora? Ona nikad, ali nikad ne nosi sareno. Ima fetis prema crno-belim stvarima, ali u sustini voli sve boje. Unicorn je ismejao njeno gledanje u oci, tako da se kasnije posvetila dubljim stvarima :smeh:

Igumanija je zapravo posetila Vatikan, crkvu svetog Petra u Vatikanu, i moze da podnese detaljan foto-izvestaj. To je bio razlog njenog odsustva. :opatica:

Cestitam na trudu i radu. Dopadaju mi se dijalozi. :lol:

I meni se dopada Dirrty. Samo sto Dante zasluzuje, ni manje ni vise, nego ulogu princa.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Dragonite

Zastoj nastaje zbog posla i drugih obaveza oba autora, i nažalost, to ne može da se izmeni - mi bi najradije kao Ljiljana Habjanović-Đurović išli po ručkovima, primali sms poruke od Boga i bili izdavani od strane državnih preduzeća, te pisali kad god možemo, ali to ne biva.

U međuvremenu, potpuno neobavezno biste mogli da kvotujete omiljene delove, objasnite koji lik vam se sviđa i zbog čega... volimo mi kad stavite 'odlično je' ali treba nam malo detaljniji fidbek lepeza1 .

Takođe bih još jednom želeo da naglasim da su nam pojedinci (kao što je Hys), koje nećemo imenovati (Hys) da ne bi imali problema (Hys) obećali punjene paprike (obećala Hys) koje nisu do sad napravili (Hys). (Hys,) ne može da se piše praznog stomaka! :misici:
Jav'te se kad ste slobodni da dodjete na klopu :sesir:

Vikend je preporucljiv :D
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Dragonite

More ne zajebavaj se :lol

,)

..

LM, lagano, pojma nemam ko mi je omiljeni lik - za sad mogu da kazem samo da mi se veoma svidja taj 'negativ' fzon sveta - sto sam vec i rekao, lol.

pS. ovo jeste najbolji nacin da se pise prica posvecena citaocima - cak nisam primetio NIGDE da neko pise ..hm..interaktivnu pricu ,)

Mislim na komente & vase uzimanje u obzir saveta, jel.

Svaki dan shvatim po neku genijalnu stvar u vezi ove price.

..
:lol:
Korisnikov avatar
By Pauceti
Uh, davno nisam bio ovde. Crko sam jos u trinaestom poglavlju or smt :eifranloo:
Korisnikov avatar
By unic0rn

POGLAVLJE DEVEDESET I CETIRI – Forumland 2.0

- Hvala vam Mr.Ja, idemo do Hlae kvarta. Imam ozbiljan razgovor sa gradonacelnicom Hlaefdige. – odgovori mu ova biznis dama, diskretno ga hvatajuci za medjunozje pri ulasku u limuzinu. Koketno se nasmejala dok joj je zatvarao vrata, a on se uzbudio pri pomisli sta ga ceka nakon voznje.

– Samo molim te, pokusaj nikoga da ne pregazis ovaj put. – rece ona ozbiljnim tonom – Proshe nedelje si pregazio igumaniju Sunce, pa sam morala da dajem veliku donaciju Forumslavnoj Crkvi da nas ne bi optuzili za nemoral -

- Da gospodjo Escobar.
:smeh:
...

- Zvucis kao Denise Richards.

- Hvala na komplimetu.

- Dobro, kako zelis, ali znam da ti vapis za ljubavi isto koliko i ja i da ti je preko potreban neko da razbije taj zid koji si ogradio oko sebe. Da si bezosecajno djubre kakvim se predstavljas, ne bi bio uz mene tokom gubitka mojih roditelja.

- Stagod lepi, sta god! Sada mi vec jednom pozovi taj taksi, kasnim u vilu, majka ce me prebiti.

...

Takodje uplati skormnu sumu Igumaniji Sunce, da bi imali podrsku crkve, nju je bar lako ucutkati, cak iako je protiv nas.

- TI si Dante? Svasta... Igumanija Sunce mi je pricala o tebi. Mislio sam da si visi. –

(Igumanija Sunce je kao svaka igumanija volela i puno pricala o mladezi Novog Forumlenda)

..

- To je cesta zabluda. Igumanija voli da preteruje kada me opisuje. Takodje nisam ni “SVILEN“ kako ona voli da napomene. Trenirao sam i dzudo i fudbal i kosarku, a svetski sam sampion u heklanju u dalj. – odgovori mu ponosno

..... :roflmao: :smeh: :smeh: ...

- OH! GOSPODINE BOJANDJO! Kakvo iznenadjenje! Mislim da komentar u ovom slucaju zaista nije potreban! Preskordiciju, odnosno predosecanje buduceg dogadjaja, zaista nisam imao. Ovo je u stvari najvazniji detalj jer apsolutno nisam ocekivao! – rece u jednom dahu uz puno sharma mali Dirrty.

........ :smeh: :smeh:

- Sta je mali, zategle ti se gace kad si me video,a? –

- Zvuci fantasticno, ali nemam objasnjenje ovakvog fenomena. -

Korisnikov avatar
By unic0rn

- Znam cico! – rece gradonacelnica koja je lakirala nokte – najradije bih ih sve pretukla, ali mozda to nije dobro za kampanju? –

- Ma, recicemo da je to zblizhavanje sa birackim telom i afirmativna akcija! I zasto drzih ovolike slike ovde, ko su ovi ljudi? –

- To su svi oni koje sam pretukla do sada. Osecam se blisko sa njima, kao da su porodica. Ta pretuchivanja su ti jedan intimni momenat, znash. – rece Hlaefdige iskreno.

:smeh: :smeh: :smeh:

-Cico, koliko puta sam ti rekao da ga ne spominjes! To je jako loshe za kampanju... ako se sazna da si u greshnoj vanbrachnoj vezi sa predsednikom korporacije 'Svejedno', Svejednom, mediji ce nas rastrgnuti! Da ne pominjem Forumslavnu crkvu! –

- Da... jesi isplatio igumaniju Sunce zato sto sam je pretukla pre dva meseca? Jao, da vidish kakav mi je sms poslao Svejedno... 'Bejbi, otpustio sam danas 400 radnika bez milosti, hoces da se vidimo kasnije?'... Tako je romantican! –

- Cico, saberi se! Od kad si rodila Zoncheta, strashno si omeksala... Igumaniji sam poslao nasheg bashtovana Antibiotika, onog jedva punoletnog, malo ju je zabavio pa je rekla da ce zaboraviti incident. –

- Dobro, dobro... a taj tvoj plan, kom sudiji ces dati te kompromitujuce dokaze? -

- To je najbolje od svega! Morgany le Fayu! Onom koji je jednom osudio kishu na smrt zato sto je mnogo jako padala! Prosle nedelje je hteo da osudi sve niske osobe na prinudni rad zato sto ‘mora da savija glavu da bi ih video’! Kad chuje Escobarininu izjavu, Shishmish je gotova! –

:lol:

А данас поподне смо, у циљу верске нетолеранције, претукли игуманију Сунце

:smeh: :smeh:

“... Овом акцијом смо недвосмислено показали свима који маштају о одржавању тзв. "стрејт-параде" да јавно промовисање и ширење зла нећемо толерисати, већ да ћемо га спречити свим средствима. Отачаствени покрет Реинбоу ће се и убудуће свим силама борити да Нови Форумленд буде слободан безбожни град, а Форумланд слободна и уједињена држава са благословом наше Лејди Гаге...“
…izjavio je za medije Pakinator

ovo je ROFLMAO !!!!!!! :) )))))))))

“Pa missim ono, znaci super je meni u skupstini, znaci haos je, ali ono, od uvek sam zelela da budem licnost koja dominira u prostoriji punoj ljudi, to mi je jako...uzbudljivo, znas. Svi su brate poludeli oko ovih izbora tako da imam puno posla da ih smirim, srecom imam alatku koju koristim kada su neposlusni! – Mislite vas cekic? – Pa mislim...i to isto matori.“

....

U duhu izbora, pitali smo i mladog politicara u usponu Dirrty-ja sta misli o politickoj situaciji u zemlji i ko ce pobediti na izborima. On nam je na to odgovorio sledece:
“...Sibu, kao i svake godine! Dva cokoladna zvona, ali jedno sam pojeo i lepe emo carape! Pozdrav svima!“
Nasi strucnjaci tumaci su to desifrovali kao surovi pogled na stanje u zemlji (siba) gde se dva kandidata bore za vlast (cokoladna zvona) od kojih je jedan superiorniji od drugog posebno u retorickom smislu (pojeo). A emo carape su...pa, emo carape. Takodje smo diskutovali sa njim o ekonomskoj krizi koja utice na radnike seljake i proizvodnju tikvica koja je ove godine opala.

Korisnikov avatar
By Nbegi
Ae opušteno mori, rekao je za vikend ali nije rekao za koji vikend, sou džast rileks :lol:
Korisnikov avatar
By nsBeckie

- Hlae, ovi novinari su sve dosadniji! Uopste vise ne mogu da ih gledam!-

- Znam cico! – rece gradonacelnica koja je lakirala nokte – najradije bih ih sve pretukla, ali mozda to nije dobro za kampanju? –

- Ma, recicemo da je to zblizhavanje sa birackim telom i afirmativna akcija! I zasto drzih ovolike slike ovde, ko su ovi ljudi? –

- To su svi oni koje sam pretukla do sada. Osecam se blisko sa njima, kao da su porodica. Ta pretuchivanja su ti jedan intimni momenat, znash. – rece Hlaefdige iskreno.

...

Visoki momak koji je ushao je bio prekriven tetovazhama. Najrazlicitije slike su se prikazivale na njegovom mrshavom telu.

- Je l tebi to na levoj ruci pishe 'tolerancija'? – upita znatizheljno Hlaefdige.

Momak spoji spoji obe ruke, pa gradonacelnica vide da je na desnoj veliko 'ne'.

- Lepo, lepo... detalji su vazhni. Nego, je l te ja placam da se sharash po telu ili da ti i tvoji ultradesnicari pravite haos po gradu? Zashto Forumlend ne gori? –

– Радимо све сто можемо. Моји момци су синоћ разбили неколико радњи, а затим смо разгласили да је то урадила Шишмиш. Јутрос смо запалили сиротиште. А данас поподне смо, у циљу верске нетолеранције, претукли игуманију Сунце

- O boze – primeti Colorado – jadna ta zhena! –

“... Овом акцијом смо недвосмислено показали свима који маштају о одржавању тзв. "стрејт-параде" да јавно промовисање и ширење зла нећемо толерисати, већ да ћемо га спречити свим средствима. Отачаствени покрет Реинбоу ће се и убудуће свим силама борити да Нови Форумленд буде слободан безбожни град, а Форумланд слободна и уједињена држава са благословом наше Лејди Гаге...“
…izjavio je za medije Pakinator uz poruku “Cekamo vas-Kod Karadjoke!”
Pozvali smo Igumaniju Sunce da da komentar na ovu izjavu, medjutim receno nam je da je zauzeta “Gledanjem u oci, biranjem sarene garderobe i seksom“. Nasi mediji ostro su osudili ovaj stav, zato sto svi znamo da ona samo nosi crno belo i seks ne upraznjava...zvanicno. Nasi eksperti tumaci su desifrovali ovu poruku Igumanije kao: nezainteresovanost za trenutna desavanja i podrsku heteroseksualnoj manjini.

...

U duhu izbora, pitali smo i mladog politicara u usponu Dirrty-ja sta misli o politickoj situaciji u zemlji i ko ce pobediti na izborima. On nam je na to odgovorio sledece:
“...Sibu, kao i svake godine! Dva cokoladna zvona, ali jedno sam pojeo i lepe emo carape! Pozdrav svima!“
Nasi strucnjaci tumaci su to desifrovali kao surovi pogled na stanje u zemlji (siba) gde se dva kandidata bore za vlast (cokoladna zvona) od kojih je jedan superiorniji od drugog posebno u retorickom smislu (pojeo). A emo carape su...pa, emo carape. Takodje smo diskutovali sa njim o ekonomskoj krizi koja utice na radnike seljake i proizvodnju tikvica koja je ove godine opala.
znam da su neki vec izdvojili ove delove... ali evo ponovo sam procitala ovo poglavlje... laughing out loud :lol: (boldovano je best of)
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Orlando the Lady

- Ostaje nam poslednji stih “rodjenje ljubavi jake odredice uspeh, ili kopanje rake” - srecno ce Zonce

- Kako morbidan stih. Moji prijatelji I ja volimo samo ljubavnu poeziju i poeziju mira, nasilje je nusprodukt civilizacije koji se mora iskoreniti sa dugama, macama i kucama. Dina, vlasnica kafica”

- AKO NEKO PONOVO KRENE DA VRISTI NAJEBAO JE! A TI PASIVNO AGRESIVNA UMUKNI! – Hlaefdige ce nervozno.

- Mislim da nije produktivno…-

- …REKLA SAM ZACEPI! –

- Kafica. – prosaputa Dina
To ce biti... cenim... sest roflmaova!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

QUOTE godine!!! :fige:
Jaooooo :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Tungi
Kad ocekujemo nastavak?:jazzva:
Korisnikov avatar
By Zonche!
FAIL VAM U GACAMA!!!!

:kuckuc:

Elem, doslo je do kratkog prekida programa.
Imali smo ponude od drugih forumskih kuca da pocnemo sa radom na njihovim portalima.
Nas partnership je na kratko bio pukao, ali smo se nakon dugih i iscrpljujućih pregovora pod nadzorom specijalnog predstavnika EU za proširenje dogovorili da cemo zavrsiti zapoceto i obezbediti vam ono sto zasluzujete.
Jedno od pitanja u EU upitniku je i 'Kada će Srbija završiti Forumlend?'.

Odgovor je "Bice gotov do kraja godine!".

Hvala vam na strpljenju.
Uskoro vise informacija.
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!