Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Loni
Može Tungi. Prihvaćeno.
Aždi, ako ti je za utehu smislićemo neku titulu recimo - PEPELJUGA FORUMA 2010.
I njoj se desilo isto.
Kasnila je pa joj se kočija pretvorila u bundevu.
Originally posted by MahoneyJa sam im dao fore još nedelju dana.
hoćemo do proleća izabrati adekvatne zastave, prihvatljive color sheme i zadovoljavajuće simbole?
Originally posted by MahoneyTo za sledeću godinu
hoćemo do proleća izabrati adekvatne zastave, prihvatljive color sheme i zadovoljavajuće simbole?
Originally posted by Loni
Može Tungi. Prihvaćeno.
Aždi, ako ti je za utehu smislićemo neku titulu recimo - PEPELJUGA FORUMA 2010.
I njoj se desilo isto.
Kasnila je pa joj se kočija pretvorila u bundevu.
Originally posted by LoniNe oglašavam se, jer sam digao ruke, nemam više snage za objašnjavanja, jer ovde kao da svako priča nekim jezikom, koji niko drugi ne razume.
Nego Deni se ne oglašava povodom ovog labuda. Ja mislim da je lepši od onog malog flaminga.
Originally posted by LoniPošto sam se ponovo, zahvaljujući vašim glasovima, popela na vrh liste, učiniću jedan gest milosti i humanosti, pa ću apelovati na sve da se u finalu uzdržavaju ( koliko to mogu ) od glasanja za mene.
NOVOSTI....
Trenutna lista izgleda ovako i mislim da je definitivno konačna!
Originally posted by *deni*
Postoje predlozi da dobijem titulu doživotne zvezde uz prateću nacionalnu penziju i predlažem da se formalnosti oko zvaničnog mi uručenja te titule i penzije što pre obave i da se inaugurišem u doživotnu zvezdu sa priličnom penzijom.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!