- 27 Nov 2010, 05:10
Lol pa to i radim Idem za koji dan u Grčku, ali lepo ne mogu da dočekam
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by AngraMaina
Ko mi objasni šta to tačno ne valja tokom leta, a šta je to tako divno tokom zime, dobija od mene nagradno putovanje na jebeni Antarktik. Pa nek se tamo najede snega koliko hoće, na.
Originally posted by KiWiE. A mogu li ja dobiti i da sneg padne i jednu ovakvu macu.
Originally posted by ns.happyPa ne baš 15, pošto se poslednje ledeno doba završilo pre deset
i ne zaboravite da su rekli da ce ovo biti najjaca zima u poslednjih 15 000 godina
Ko mi objasni šta to tačno ne valja tokom leta, a šta je to tako divno tokom zime, dobija od mene nagradno putovanje na jebeni Antarktik. Pa nek se tamo najede snega koliko hoće, na.
Originally posted by DirrtyI ja. Maj i jun mesec su mi nekako najbolji, kao i prva polovina jula.
Mada ja najviše volim kasno proleće - rano leto
Originally posted by unic0rnyal to posluga oće da ne lopata snijeg sa prilaza? yal to posluga oće da štrajka? yal posluga znade koliko nezaposlena svijeta čeka na snijegu dršćući pred vratima zavoda za nezaposlene i uzaludne?
A dajte ljudi. Ovo je 800ta tema u poslednjih dve nedelje o zimi, snegu, snegu i zimi.
Srbija Srbima, Sibirci u Sibir.
Ajde ish!
Originally posted by AngraMainaAko ću od nečeg da skrenem pameću, to je digitalni način razmišljanja.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!