Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by PopeyeGlupa kvaka od ormar(n)a!
kod mene je usvojena crna mrtvacka glava i crne sablje, zar ne?
Originally posted by jukieBulja je i ime jedne sove, koju kao kućnu mezimicu drži jedan moj poznanik.
Bulja je nadimak nekog klinca Mite iz knjige "Družina pet petlića", koja meni nikad nije bila naročito omiljena, sem odeljka u kome se opisuju glavni likovi, koji je KAO malo zanimljiv. Ima puno nekih nepovezanih parčića van zapleta, sa nepovezanim likovima, koje je pisac ili pisao naduvan ili je nešto nevezano pisao po marginama rukopisa pa su pametnjakovići to ubacili u knjigu kad su prekucavali, npr. na jednom mestu pominje kako se neko vrlo trapav vozi na rolšuama ispod njegovog prozora i neka mu je u pomoći svetac koji čuva one koji voze rolšue, a ispod stepenica je zakopano napola odrano čučuk-pile. Inače klinac se zvao Bulja zato što se izbulji kad ga nešto pitaš (a dobra strana mu je što ume da se penje na visoko drveće)
Originally posted by Lonimani to lici na bareno jaje, a ne na stilizaciju
PS Onaj Angrin smajli ispred krsta malo sam stilizovao, ali je sve ipak ostalo u žuto plavoj boji.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!