Godina- 17
Pol: zenski
Visina: 178
Tezina: 56
Boja ociju: zeleno - plavo - sive
Boja kose: braon
Horoskopski znak i podznak: lav/vaga
Pice: povremeno
Cigarete: ne
Droga: ne
Omiljene boje: crna, tamno-plava, oker
Trenutna okupacija: skola i test slikanja
Muzika: zavisi od raspolozenja, kada je u pitanju nasa, izbor je suzen- Colonija, Dino Merlin, Aleksandra Radovic... a ostalo: Era, Eros Ramazzotti, Scissor Sisters, Pink... slusam uglavnom laganu muziku i balade
Knjige: trudim se da procitam bar 1 mesecno,a omiljene od do sada procitanjih - Albert Ajnstajn:"Moj pogled na svet", Dostojevski:"Zapisi iz mrtvog doma",Dostojevski:"Najlepse price", Platon:"Gozba ili o ljubavi","Sokratova odbrana", Herman Hesse:"Demijan"
Filmovi: volim uglavnom psiholoske trilere, izbegavam komedije i akcione... Omiljeni- The stoning of Soraya, Donnie Darko, Modiglijani, Gia, Jeanne d'Arc, Enough, Identity,Frida Kahlo
Volim: toplo vreme (hladnocu ne podnosim), dobru knjigu, zene, mazenje, citanje, pisanje, druzenje sa odredjenim ljudima, prirodu, lagane setnje, mistiku, prirodne fenomene
Ne volim: debele ljude koji sede i kukaju(uopsteno one koji kukaju), a prezderavaju se i izlezavaju; osobe koje su previse hiperaktivne, mracne ljude, prazne ljude; ljude bez cilja u zivotu koji se zadovoljavaju trenutnom situacijom(koja je obicno vrlo losa) ili idu iz krajnosti u krajnost, diskoteke, politicare, ljude koji su umislili da su prepametni i da mogu da kontrolisu ljudske zivote kako im se prohte
Ja sam: uglavnom smirena, ponekad impulsivna,bukvalista, lose reagujem na nepravdu, vrlo samokriticna, poprilicno zatvorena (otvorena samo prema bliskim ljudima), misticna, lencuga, sklona depresiji,pravicna, poprilicno ozbiljna sa jasnim ciljem u zivotu i potencijalu za uspeh
Jos uvek nisam outovana, ali mnogo ljudi zna za mene.
Imam strah od gubljenja ljudi na bilo koji nacin.
Placem kada osetim nemoc i uglavnom iz besa.
Eto, toliko od mene...