Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Blond Brat
Zaklacu te. Ako jos neko kaze da je Seherezada ruzna dobice po pi.... Samo moja devojka sme to da kaze...jer je se bojim i vise ne smem da je tucem.
Originally posted by Elena
Jedna sam od retkih što ne gledaju ali zato gledam onu na Pinku sa Gabi Espino
Originally posted by coka
Ali sada imaju i slicice i album Onura i Shehi:luda:
Originally posted by acid drop
sereš da se zove Berguzar?
ovo je bolje od bizona pičkice
Originally posted by ZaljubljenaJoj izvini, smesna mi imena
To ti je u Turskoj ko kod nas npr: Jelena ...msm..uobicajeno..kontam njima to nije smesno... mene to asocira na nesto ...ali
Mislim da ima 100 epizoda, mada mi juce drug rece da ima 90.. ja nemam tv, a vikendom ne gledam omnibus jer ucim ali mi svakodnevno prepricavaju...Nedostaje mi da cujem Sehi kako kaze JAKSAMAL! I Nadida i Burhan mi nedostaju
Originally posted by Zaljubljena
Pa zato sto su reprizirali...cc...Ja sam jedno vreme gledala u 20h na rtl (jer nisam na foxu pratila od pocetka), a na foxu sam u 16h gledala reprizu, da budem u toku...sad nemam tv i u tim terminima mi najcesce pomisljam na samoubistvo
Originally posted by acid dropKad sam cula prvi put rekla sam- Boze me sacuvaj!
možda repriziraju
eh, da bar govore portugeJš, pa da slušam samo...
Originally posted by LeDeNa_
Pa zato sto su reprizirali...cc...Ja sam jedno vreme gledala u 20h na rtl (jer nisam na foxu pratila od pocetka), a na foxu sam u 16h gledala reprizu, da budem u toku...sad nemam tv i u tim terminima mi najcesce pomisljam na samoubistvo
Snima moja mama svaku pa ti posaljem
Originally posted by ZaljubljenaLuda je za serijom...Ne smes proci ispred televizora a kad treba da snima ceka tj cuci ispred da slucajno ne propusti onaj uvod tj muziku..Ima svaku.Kad se zavrsi sibni poruku pa da ti nekako posaljem...e opicena si skroz
Originally posted by LeDeNa_
Snima moja mama svaku pa ti posaljem
OZBILJNO??????
Originally posted by ZaljubljenaNema da brines...Dogovor!
Ja ne mogu pesmu obicnu da skinem sa ovim krsem od interneta, kamoli celu seriju...pa kontam da bi mi eksplodirao komp posle prvih deset minuta
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!