Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Blond Brat
Castore, valjam se ahahahahahahahhaahhahahahahaha. :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By castor
:smilegrin:

ustani i idi na fb pa vidi sta tebi cika Onur veli...
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Necu iz principa, cekam da naprave app "Sta vam Sehi zeli" :lol:
Korisnikov avatar
By Torry
jeste Sehi u reklami ali ne toj, ima jos jedna, videla sam na HRT-u

ali onaj glumac sto glumi Ahmeda....uffffff:fancyklap:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
E.
E.
E.
E.
E.
E, videla sam reklamu do kraja, za Ideu/Konzum je. :yes: Ima i Sehi u reklami, ali ne progovara...mutava. :sigh: :lol:
Korisnikov avatar
By acid drop
šta je tu toliko dobro?

klasična latino telenovela, samo na turskom jeziku :lol:

jednom prilikom sam bila prinuđena da gledam sa majkom (ona to prati)
i gledajući tu jednu epizodu, skontala sam šta se dešavalo u prethodnih 100 i šta će se dešavati u narednih 200 epizoda

smor.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Nije tacno! Bas nije predvidiva serija... !
:oklagija:

Sta je toliko dobro ? PA BERGUZAR ( SEHERZADA ) :love: :bale:
By LeDeNa_
Moras zaplakati...pa to ti je :lol:

Ja kad god prebacim oni placu i jbt meni se place i onda kazes mrss i ugasim seriju...

Kad se to zavrsava?
Korisnikov avatar
By acid drop
sereš da se zove Berguzar? :lol:

ovo je bolje od bizona pičkice :smeh:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
To ti je u Turskoj ko kod nas npr: Jelena ...msm..uobicajeno..kontam njima to nije smesno... mene to asocira na nesto ...ali :kesa:

Mislim da ima 100 epizoda, mada mi juce drug rece da ima 90.. :neznam: ja nemam tv, a vikendom ne gledam omnibus jer ucim :cupakosu: ali mi svakodnevno prepricavaju...Nedostaje mi da cujem Sehi kako kaze JAKSAMAL! I Nadida i Burhan mi nedostaju :rida:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ostavite mi Seherzadu! Navucicete se i vi, pa cu vas videti :sudija:
By LeDeNa_
Originally posted by Zaljubljena

To ti je u Turskoj ko kod nas npr: Jelena ...msm..uobicajeno..kontam njima to nije smesno... mene to asocira na nesto ...ali :kesa:

Mislim da ima 100 epizoda, mada mi juce drug rece da ima 90.. :neznam: ja nemam tv, a vikendom ne gledam omnibus jer ucim :cupakosu: ali mi svakodnevno prepricavaju...Nedostaje mi da cujem Sehi kako kaze JAKSAMAL! I Nadida i Burhan mi nedostaju :rida:
Joj izvini, smesna mi imena :lol: :lol:

90? ju

Ja sam mislila da je vec proslo 300 :lol:
Korisnikov avatar
By acid drop
možda repriziraju :lol:

eh, da bar govore portugeJš, pa da slušam samo...
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Pa zato sto su reprizirali...cc...Ja sam jedno vreme gledala u 20h na rtl (jer nisam na foxu pratila od pocetka), a na foxu sam u 16h gledala reprizu, da budem u toku...sad nemam tv i u tim terminima najcesce pomisljam na samoubistvo :gotika:
By LeDeNa_

Pa zato sto su reprizirali...cc...Ja sam jedno vreme gledala u 20h na rtl (jer nisam na foxu pratila od pocetka), a na foxu sam u 16h gledala reprizu, da budem u toku...sad nemam tv i u tim terminima mi najcesce pomisljam na samoubistvo :gotika:

Snima moja mama svaku pa ti posaljem :lol:

:awesome:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by LeDeNa_

Pa zato sto su reprizirali...cc...Ja sam jedno vreme gledala u 20h na rtl (jer nisam na foxu pratila od pocetka), a na foxu sam u 16h gledala reprizu, da budem u toku...sad nemam tv i u tim terminima mi najcesce pomisljam na samoubistvo :gotika:

OZBILJNO??????
By LeDeNa_
Originally posted by LeDeNa_

OZBILJNO??????
Luda je za serijom...Ne smes proci ispred televizora a kad treba da snima ceka tj cuci ispred da slucajno ne propusti onaj uvod tj muziku..Ima svaku.Kad se zavrsi sibni poruku pa da ti nekako posaljem...e opicena si skroz :)
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ja ne mogu pesmu obicnu da skinem sa ovim krsem od interneta, kamoli celu seriju...pa kontam da bi mi eksplodirao komp posle prvih deset minuta :ubise:
By LeDeNa_

Ja ne mogu pesmu obicnu da skinem sa ovim krsem od interneta, kamoli celu seriju...pa kontam da bi mi eksplodirao komp posle prvih deset minuta :ubise:
Nema da brines...Dogovor!

:)
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ja bih ti bila jako zahvalna...Kad kupim zgradu dacu ti jedan stan...ynaci bices obezbedjena za ceo zivot ...znaci, mrtva sam ozbiljna moras mi to dati...ko ti kriv sto si spomenula!!!!!
Kako cu sad spavati nocu :gotika:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!