Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by LoniJa tek sada vidim ovo... moze. moze ova zvezdica stto si mi vec stavio SVIDJA MI SE
I kao strastveni zastavolog da objasnim...
Originally posted by LoniLoni sklanjaj mi ovaj uzas sa tri noge zivotati!!!
Preksutra u ponoć lista se zaključava, a da podsetim sve, koji će ući u naredni krug takmičenja da rezervišu svoju zastavu.
Evo predloga, za koje se nadam da su bolji nego prošli put.
Niko naravno ne mora da prihvati.
Žene su bile već ažurnije.
Hlaevdige je rezervisala zastavu na kojoj lisica drži noš,
Dina zastavu sa vešticom,
a Starsailor anarhistične koncentrične krugove.
Olga je pohvalila zastavu u kojoj baklja liči na njenu frizuru. Još nije zvanično potvrdila,
a Lepi Krepi sam (pošto ne može jugoslovenska nit ibilo koja državna) ovom prilikom predložio zastavu mačke, na kojoj se vidi petokraka.
Orlando mora imati nešto žuto. Moj predlog je bio ovaj konjić.
Gledajte kataloge i rezervišite dok vam drugi ne pokupe.
Originally posted by zozefin stmmmhm.
bleki gde ti je ona lista sa zenama ochu da glasam
Originally posted by LoniA tvoj ružičasti slončić na kormilu, pink flamingos, mačak-skeletor koji probada srce, ultravioletne stidne dlačice i sl., predmnijevam, ulivaju strahopoštovanje i osećaj monumentalne svečanosti?
Ja sam ipak za to da Anga Maina izabere nešto ozbiljnije od zastave primerene grčkom vrtiću.
Originally posted by zozefin stne brini,nisam nasilna
uh maka nisam znala da te bas toliko nerviram...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!