Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by *deni*a da ga tužiš da te je otpustio zbog "seksualne orijentacije"-nisam pročitao da je to neko kazao,ali može da posluži...
Ma kakva žalba ? Postoji mogućnost arbitraže ( ne obavezno ), ali mi ne pada na pamet da je prihvatim.
Prosto, zato što se radi o maloj sredini i ta arbitraža ne bi bila nepristrasna. Odmah na sud idemo.
Slučaj karakteriše to da sam ja jedini u toj ustanovi, koji nema u njoj ni sestru, ni brata, ni šogora, ni kuma etc.
Ja sam tamo skoro već dve godine, a dospeo sam tamo putem projekta " Vojvodina, jedinstveno tržište rada " Pokrajinskog sekretarijata za rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova AP Vojvodine i upućen iz NS u, kako piše u Ugovoru, malu i nerazvijenu opštinu Ada, kao stručnjak i zasnovao radni odnos u tamošnjem Domu penzionera na radnom mestu pravnik, sve u cilju realizacije spomenutog projekta.
Ubrzo sam shvatio da je to jedno pravo šogor preduzeće i da u njemu svako svakom dođe neki rod, što i nije nikakvo čudo, kad se uzme u obzir da se radi o zaista malom mestu.
Elem, ja sam bukvalno tamo pao sa Marsa i jedini sam koji, tokom ove skoro dve godine koliko sam tamo proveo, nisam bio u privatnoj, ili krvnoj relaciji bilo sa kim odande.
Originally posted by Marssad malo prelistah ovu temu, Karadjordjeva se i pre no sto ste se svi vi rodili zvala "devojacka radost", bio sam jos klinac kad smo u "Milosevom konaku" devojkama narucivali Karadjordjevu pod tim nazivom, a one se kao snebivale i crvenele kad im donesu, pa ih pitamo :"Zar ti nije zao da seces, zgrabi i u usta"Originally posted by castorPa...na strani karađorđeve jeste ono mlečno belo, žitko punjenje ...ali moraš da priznaš da to rešenje jeste malo nekako anatomski deficijentno...
sto vukajlija kaze ja aminujem
Originally posted by MarsPa ne znam ni ja
Ama tu sam
E, pa nisam hurt. Ne znam šta mi je ovo.
Originally posted by AngraMainaSjajna špica.
Pobeže mi Mars, a taman sam mu navatao sočan link na nečijem fejizbuku:
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!