Originally posted by Hans
Voleo bih da mi neko konačno kaže da nikako nisam njegov tip i to live i da nam date traje 5 minuta. Meni se jako dugo niko nije svideo , pa bi eto bilo cool da se i ja ne svidim nekome.
Nema pedera koji ti nece naci zamerke, cepidlaciti za neke nebitne stvari i reci ti da nisi njihov tip...?!
Gde ce ovaj (pederski) svet otici...
Elem, sto se tice teme debelih, sujete, bla, bla, bla, razlikujem ton i nameru tog komentara. Ako ti neko kaze da si se udebljao, ali bez ikakve zle namere, onda mi je to kul.
Ali, ako to neko kaze da bi ti se ismevao, e tada postajem gadan...
(nema veze sa sujetom, meni kada sam smrsao kada sam krenuo u srednju skolu i to jako puno, meni je picilo po zivcima sto su svi to komentarisali i iscudjavali se, i onako hvalili me. Vise sam mislio "nije to za pohvalu. Sada izgledam normalno i to je to. Za pohvalu bi bilo kada bih se napucao u teretani.")
Elem, jedan moj omiljeni primer zlobnog komentara i odgovora je bio jedne ortakinje, sa kojom se dugo nisam video, koja je inace jako, jako krupna. Inace znam da me ne podnosi i nismo se culi predugo vremena, pa mi je njena poruka na MSNu dosla jako iznenadjujuca..
- Ej, cao Korvine sta se radi?
- Evo nista, kako si ti?
- E, bas sam nesto nedavno gledala slike i primetila sam da si se bas udebljao...
))
- okeeeej...?
- Moram da idem, caooo...
Nekoliko dana posle, startujem ja nju.
- Ej, gde si Daliborka.
- Eee, cao. Kako si?
- Evo dobro.. Bas sam nesto pogledao tvoje slike.. Jebote trebo pa bas si smrsala...
- Jao, pa zaista? Pa jesam, pa je l se primeti? Jao, pa to je divno.
- Da, da. Apsolutno se primeti. Eto, ja se sada jos malo udebljam, a ti malo smrsas, i onda cemo imati isto kila....
i klepnem blok...
Ne ostajem nikome duzan...