Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Dear Lucy

osobi koja nema bas ekstremnih problema sa svojim kompleksima, ni to gore receno sigurno ne bi prijalo.
:up:

Khm, ne znam Zwezdice o kakvoj ti sujeti pricas...
Mene nista od toga ne puca, ni sujeta, niti imam neke komplexe...
Samo sam rekla da mi je ruzno da neko tako prica, JER jeste.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by scout_finch

bila jedna u mom odeljenju u srednjoj koja je tako bila iskrena pa ti kaze, jao al ti je uzasna kosa danas, al si se ugojila, boze ten ti je uzasan, ruzne su ti cipele/jakna/suknja... i uvek sam mislila da je debil, a ne da je iskrena. a pritom ona ima ogroman nos, ruznu facu, uzasnu kosu, krive zube, i tako to. a onda zna da kaze devojci koja ima visak kilograma da je debela. uzasno iritantna osobina. i nije iskrenost, nego kretensko bezobrzno ponasanje.
ahahaha, VRH, slazem se scout
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Black Lady

osobi koja nema bas ekstremnih problema sa svojim kompleksima, ni to gore receno sigurno ne bi prijalo.

A ne bi ti smetalo da ti neko kaze: Uuuuuuuuuuuuu Bleki ala si smrsala, prepolovila si se, sada super izgledas.

To nikome ne bi smetalo.
Znaci, samo pohvale sto se tice izgleda prolaze, pokude ne, sto dovodi do toga da ste sujetne, sujetne, sujetne.. :hvala:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Zwezdica
ali cim se neko malo usudi da dirne u neciju sujetu odmah je nevaspitam, nakulturan
Ne, Zvezdice, pazi:
aktivacija sujete ide iz osecaja izneveravanja ocekivane prisnosti, ali prisnosti.
Ne moze me stranac/neznanac/samozvanac jebati u mozak.
Tako da su lepo primetile: to nije u redu, jer te ta osoba ne poznaje.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin

Jebem ti ja bas i tog nekog ko ce oceniti kakav je neko na osnovu jednog sastanka od 2h. :P
pa ja sam skontala nakon 30 minuta kakva je to osoba.. posle toga me smarala 5-6 puta da se opet vidimo, ali ja se ne petljam sa osobama koje se fokusiraju na izgled.. sta sad, ajd "predje preko" moje trenutne tezine, ja zapadnem u krizni period, ugojim se 5 kile i ona me odjebe.. e, to bi me vec povredilo.. a ovako komentar.. nikada..
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Orlando the Lady
ali cim se neko malo usudi da dirne u neciju sujetu odmah je nevaspitam, nakulturan
Ne, Zvezdice, pazi:
aktivacija sujete ide iz osecaja izneveravanja ocekivane prisnosti, ali prisnosti.
Ne moze me stranac/neznanac/samozvanac jebati u mozak.
Tako da su lepo primetile: to nije u redu, jer te ta osoba ne poznaje.
Tebe mozda NE, ali gomilu ljudi doticu tudja misljenja, cak i ljudi koje ne poznaju. Podji od pola ljudi odavde, samo na temi Moja fotka ako ne dobiju dovoljno pohvala po njihovom, odmah ih spuca ta cuvena sujeta.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Black Lady

A ne bi ti smetalo da ti neko kaze: Uuuuuuuuuuuuu Bleki ala si smrsala, prepolovila si se, sada super izgledas.

To nikome ne bi smetalo.
Znaci, samo pohvale sto se tice izgleda prolaze, pokude ne, sto dovodi do toga da ste sujetne, sujetne, sujetne.. :hvala:
Pa ja cak ni ne zelim da me neko komentarise, :neznam: mislim da nije neophodno... da li sam se ugojila ili smrsala, znas kako mi je nebitno..
Evo glavno ono sto meni smeta je to, sto se mnogo ljudi izbezumljuje, koji me nisu videli mnogo godina, zato sto skroz drugacije izgledam nego tada.. Znaci niti su mi to neki bitni ljudi, niti mi interesantnan njihov komentar.. nego mi jednostavno previse da slusam cesto komentare bilo kakvog tipa, a da nemaju predstavu sta se izdesavalo za tih par godina..
I i dalje ne znam kakve veze ima sujeta.
Korisnikov avatar
By Blady
I ovde se nisam osetila prozvanom za te sujetne ljude, odgovaram te zato sto si me citirala :lol:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ala jedan komentar pokrenu polemiku :lol:

ja se izvinjavam :hug: sad idemo ja i Blacky (koliko znam) u teretanu.. pa kad smrsamo ima svaki dan da idemo na sastanke i svako vece pucamo slike u MOJA FOTKA i nemoj da je neko nesto ruzno rekao/napisao :die:

:krezavi:
Korisnikov avatar
By IriS
ne znam više šta ne bih volela da čujem na prvom sastanku. to mi je tako passe :sigh:

mada, mislim da bi mi to, kao i sve ostalo u životu, zavisilo od raspoloženja :wundy:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

ala jedan komentar pokrenu polemiku :lol:

ja se izvinjavam :hug: sad idemo ja i Blacky (koliko znam) u teretanu.. pa kad smrsamo ima svaki dan da idemo na sastanke i svako vece pucamo slike u MOJA FOTKA i nemoj da je neko nesto ruzno rekao/napisao :die:

Moracu i ja da se pridruzim.. Ja sam deeebela devojka, oooooo debela deeevojka.. Jbg.. I mi debeli imamo dusu.. :hys:
Korisnikov avatar
By IriS
i moje dupe je rapidno naraslo :sigh:
i baš sam fino hasala pohovano ćureće belo. :mljac:

mislim da je još ostalo... :trčisabalamakamesištu:
Korisnikov avatar
By Blady
^ :lol: meni je ovo smesno...
Btw Sanja, ja ne idem u teretanu da bih smrsala, nego zato sto zelim malo da se sredim, a i bole me ledja
Nisam nesto opterecena izgledom u posleednje vreme :D
Korisnikov avatar
By IriS
ni ja ne idem u teretanu već samo mislim o hrani :lol:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ahahahhahahahahahahhahahhahahahahha ova u ljubicastom kida hahahahhahahahahhahahah
By Hans
Voleo bih da mi neko konačno kaže da nikako nisam njegov tip i to live i da nam date traje 5 minuta. :) Meni se jako dugo niko nije svideo , pa bi eto bilo cool da se i ja ne svidim nekome. :D
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Hans, ja, ti i jos 6-9 pedera u cetvrtak da kafenisemo.. nekome se neces svideti :lol: wanna try? :awesome:
Korisnikov avatar
By Blady
Pa ja ni nisam rekla da sam debela, Sanja je rekla za mene :lol:
Ja sam eleganci :awesome:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Hans

Voleo bih da mi neko konačno kaže da nikako nisam njegov tip i to live i da nam date traje 5 minuta. :) Meni se jako dugo niko nije svideo , pa bi eto bilo cool da se i ja ne svidim nekome. :D
Nisi moj tip. Klinac si! Hajde cao.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 32
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!