Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By LeDeNa_
Slika

Citavsi nesto sinoc...

Podsetilo me da svakoga dana mogu zagrliti voljene osobe, koje su prisutne u mom zivotu. Zagrliti od srca, drugo ni ne smatram zagrljajem.
Prvenstveno mislim na zagrljaje prijatelja, roditelja, dece...ali nemamo nekako vemena za to...svi smo u nekoj zurbi, u grcu, jurimo na posao, dolazimo uvece umorni...itd...
Dodirivanje drugoga i primanje dodira od druge osobe je jako bitno za nase mentalno zdravlje, to nas ispunjava..

Danas sam dobila zagrljaje, iskrene, od dve moje prijateljice...
Zagrlila sam dve prekrasne osobe, nakon dugo vremena, i provele smo zabavnih nekoliko sati.

Koliko bi Svet bio bolji kad bi se grlili u tolikoj meri koliko se ratuje, spletkari, ruzno prica o drugima...

Kad ste zadnji put zagrlili?...Kad ste doblili zagrljaj?...Kako se tada osecate? Itd....

Grlim :)

Slika
By Glasnik
Susret s nekim osobama nikad ne prolazi bez iskrenog zagrljaja pa makar se ne videli samo dan ili dva. :bouncy:

Srećan sam što imam ljude s kojima to mogu...

Poenta: Volim da se grlim i radim to kad god mogu. :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Ko ce mene da zagrli?

U stvari, asfalt, kaldrma i biljke hoce, i ja im se dajem. Ostali, ljudi, mi se gade. Dalje od mene.
By LeDeNa_
Najlepse u ovom filmicu jeste iskrenost, bez ikakve zadrske, pojedinih zagrljaja.

''
Korisnikov avatar
By 2kune
ok, toliko za predigru... a sad, prijeđimo na stvar... :pervert:
Korisnikov avatar
By mOwbid
juce sam slucajno srela jednu drugaricu, koju nisam videla godinu dana. Jako me je zagrlila. Prijalo mi :j

A danas sam zagrlila cimerku, jer mi je rekla da imam lepu majicu. lol
Korisnikov avatar
By *deni*
Grlim se veoma često, obožavam to da radim.
:friends:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ja kada grlim, ja pružam malo medveđi zagrljaj.... :D

Kada primetim da su ljudi prestali disati, onda malo popustim. :D
Korisnikov avatar
By mOwbid
volim Bleki da grlim.
I elektron naravno, al ona ne da. :sigh:
Korisnikov avatar
By zozefin st
zagrljaji mi puno znace
i zagrlila bih te sada
Korisnikov avatar
By ns.happy
zanimljivo mi je da sa najbliskijim osobama gotovo da nemam telesni kontakt. naravno, sa nekim se i grlim, i to pocesto. ali generalno ne, sto sam stariji tolerancija za dodire mi je rezervisanija za decka...
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa to je zato što potrebu za zagrljajima zadovoljavaš sa onim ćebencetom iz detinjstva.
:meda:
Korisnikov avatar
By acid drop
ne volim da se grlim. sva se ukočim kad me neko grli. ne znam šta da radim sa rukama. :glupan:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
meni zagrljaj milion puta vise znaci nego reci... kad sam tuzna npr.. drugarica je tu, i ne mora nista da kaze, zna da mi zagrljaj najvise treba :hug:
By J...
Retko grlim ljude. Ne volim preterivanje s emocijama a ne volim ni lazne formalne zagrljaje. Samo kad zaista osetim da je trenutak za to.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!