Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
kada mi je jedan tip gurao utoku u usta
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
pokušaj davljenja u nekoj germanskoj reci, sa 5 godina. posledice su ostale, ne plivam u rekama :)
Korisnikov avatar
By simarrgL*
drugarica mi je pre nekog vremena rekla da ima tumor na bubregu, i da ce da umre

potiskujem, i ne razmisljam, ne pricamo o tome
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by simarrgL*

drugarica mi je pre nekog vremena rekla da ima tumor na bubregu, i da ce da umre

joj ovo je baš strašno...

Ont: ne znam bilo je dosta groznih iskustava... Npr. kada mi je ćale završio u zatvoru, kada mi je keva obolela od šizofrenije, a posle i od Alchajmerove, kada sam shvatio da moja sestra nema ruke i da će zbog toga imati problema u životu, kada su mi moji rekli da se razvode, kada nismo imali šta da jedemo, kada mi je umro deda, kada su padale bombe blizu moje zgrade i kada sam mislio da ću umreti, kada je jedan tip uperio pištolj u mene, kada sam poušao da se ubijem...

Mmm... I think I'll just stop here :lol:
Korisnikov avatar
By acid drop
bolest moje majke. posmatranje svega ovog 20 godina. kad se sve sabere i oduzme, jeste strašno iskustvo.
Korisnikov avatar
By elektron84
^ ovo isto...samo je trajalo mnooogo krace. I zavrsilo se.
Jeste gadno gledati nekoga kako umire, ali sta da se radi...

Idemo dalje :rock: :rock: :rock:
Korisnikov avatar
By svejedno
Imam mnoga ...pa, da, strasna...iskustva, ali nesto ne volim da ih delim sa ljudima, a i nisu nesto bitna za bilo koga sem za mene.

..

Podelio bih sa vama jednu strasnu stvar koja se desila kada sam se vozio basom, ali meni licno to nije najstrasnije iskustvo, pre vozacu busa.
Pise mi se veceras, staznam.

..

Dakle, vozimo se, i odjednom skoci jedan tocak autobusa & covek izadje da vidi sta se desilo, i skapira da je upravo pregazio jednog coveka tacno preko glave.

I simptomaticno zanimljiva stvar, bar meni - sve zene su pobegle odmah, svi muskarci su ostali i gledali telo; licno npr imam prilicno morbidnu fascinaciju mrtvim telima, i zaista nisam osecao nista...hm..ne znam kako to da objasnim.

Kada vidite glavu kao ulubljenu fudbalsku loptu...nekako...to vise nije osoba, to je prazna ljustura...ne znam.

Sve u svemu, nije me potreslo.

..

LM, ispalo je da se covek bacio pod autobus, i ljudi koji su to videli prilaze vozacu koji je poceo u neverici & uzasnutosti da se seta u krug govoreci 'sta sam to uradio' i pocese da mu pricaju - 'ma nisi ti kriv, sam se bacio' i sl.

Mislim, on je upravo, makar i da nije njegova greska, oduzeo zivot coveku, najiskrenije ne zelim da saznam kakav je taj osecaj... ono, nikada.

I vozac pade pored drveta, naslonio se i pokazuje rukom na svoju glavu, i neko skapira da zeli da ga neko polije vodom, i jos neko je imao flasu vode i poliju ga, on malo dodje sebi pa ponovo pocne da pada i ...ma, gadno.

..

Sve u svemu, meni licno to zaista nije bilo neko strasno iskustvo, ali jeste se desila strasna stvar. I za tog samoubicu i za vozaca, jel.

SuS, eto, to bi bilo jedno strasno iskustvo koje nema neke sustinske veze sa mnom, ali...pise mi se ,)
By dukkehjem
Originally posted by svejedno

Podelio bih sa vama jednu strasnu stvar koja se desila kada sam se vozio basom(...)
taj postupak je uzasno sebican.
ako je vec hteo da se ubije, mogao je drugo nesto da uradi, a ne da se kaci na dusu jadnom vozacu... bas grozno.
Korisnikov avatar
By Mage
@svejedno: zaista grozan prizor i događaj. Mada moram priznati da i ja imam neku morbidnu fascinaciju smrti. Ne znam da li bi mogao gledati u "to", ali dešava mi se često da kad gledam nešto zaista grozno jednostavno ne mogu da skrenem pogled. Wierd and creepy...
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by dukkehjem
Originally posted by svejedno

Podelio bih sa vama jednu strasnu stvar koja se desila kada sam se vozio basom(...)
taj postupak je uzasno sebican.
ako je vec hteo da se ubije, mogao je drugo nesto da uradi, a ne da se kaci na dusu jadnom vozacu... bas grozno.
Da.

Opet, licno nisam video sta se tacno desilo, a imao je i flasu sa sobom, mozda je samo nesrecno pijano pao... u svakom slucaju, nikako nije bila greska vozaca, toliko sam saznao.

..

@Mage, ja sam se iskreno iznenadio koliko me nije potreslo da gledam ...ulubljenu, bukvalno...glavu.

..

Ali stvarno je bila...jbg, prazna ljustura... ne verujem da sam nesto preterano bezosecajan ili tako nesto, samo to vise nije izgledalo kao...osoba.

Samo prazna ljustura. Bilo i mozga po podu i svasta... niko ko je pogledao se nije zgrozio, sem onih koji nisu ni hteli da pogledaju, oni su se zgrozili ..unapred, recimo.

..

Ma...gadna stvar.

Ali najvise mi bilo zao vozaca, sto kaze dukkehjem, nije morao to da nosi na dusi.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by simarrgL*

Čekaj...zahvatilo i okolne organe? Žive ljudi i bez bubrega, i bez dva...

:(
By Glasnik
Joj, živote, kada pročitam sve ovo prosto bih zagrlio svakog pojedinačno. :glupan:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by kyrgyz

hmm... vidjao sam duhove ko mali to me je ubijalo bas bas... ono brrr

ovako ne mogu bas da se setim sad...

Ja ih vidjam i danas....
i meni se desi, ali nije toliko ziv dozivljaj i vise sam oguglao valjda

kako vi spavate nocU? Ja kada bih videla duha nikada vise ne bih zasapala u zivotu i verovato skrenula skroz.. uf, sva sam se najezila..

Svima ostalima :hug:
By Kragi
mhm, jednom je pored mene prosao robocup :uplasen: a na vanzemaljce sam ogugl'o jos od kad sam shvatio da su miroljubivi. :vruce:
By dukkehjem
Originally posted by Zwezdica

Ja ih vidjam i danas....
i meni se desi, ali nije toliko ziv dozivljaj i vise sam oguglao valjda

kako vi spavate nocU? Ja kada bih videla duha nikada vise ne bih zasapala u zivotu i verovato skrenula skroz.. uf, sva sam se najezila..

Svima ostalima :hug:
ma samo da se pomiris sa tim, uostalom, odmalena se desavalo (ne samo meni) i nekako sam navikao na to... a ne treba se opterecivati dokazivanjem i sl. glupostima, onda covek moze da flipne, ako krene da se angazuje oko svega toga... jedan deo zivota sam se uzasno plasio mraka, bio paranoican... jedno vreme sam i glasove povremeno mogao da cujem (najozbiljnije), s tim sto je sve to proslo... al taj period zivota mi je bio najgori u zivotu, tad sam se samopovredjivao, zabavljao sa devojkom koja je imala 20ak godina, a ja bio 6-7 razred, nisam znao da li sam il ne gay, bio depresivan... bas bljak.

sad kad razmislim, u tu sumu nadomak vikendice prijatelja, e, tu po mraku ne bih smeo da udjem nema sanse. jedino da bas, bas moram.
danju je prelepa.
Korisnikov avatar
By bu
kxm prvo strasno iskustvo je kad mi umro tata..mama me probudila vriskom u sest ujutru..nasla tatu na podu..i dan danas imam traume od toga...
onda par saobracajki ...jedna sa bratom...druga sa drugom..
poginula mi dva najbolja druga...
nezgode sa motorom...ceo zivot ti proleti kroz takve situacije...
i tako...za svojih 19 god..to je to..
Korisnikov avatar
By Berserker

Ja ih vidjam i danas....
Ja se ponekad istripujem... Ležim u krevetu, noć... I ja pogledam u hrpu stvari koje stoje na stolici i istripujem da vidim lice nekog stvorenja.... To me baš štreca...
Korisnikov avatar
By 4everYoung
..."morate odmah da krenete sa terapijom u suprotnom vam je ostalo jos mesec - dva zivota" :uplasen:

kad nisam tad riknuo na licu mesta... :drama:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
al taj period zivota mi je bio najgori u zivotu, tad sam se samopovredjivao, zabavljao sa devojkom koja je imala 20ak godina, a ja bio 6-7 razred,
Mislim da bi Gregg Araki odlepio na ovaj materijal za sinopsis.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
za dlaku izbegla silovanje, al' to mi je samo strašna spoznaja, ne i iskustvo (bila sam totally wasted, tako da se ne sećam skoro ničega, za događaj znam samo preko drugarice koja se skoro pa potukla da bi me izvukla iz rečene situacije).

nekakav manijak me spopadao u mračnom i praznom školskom dvorištu, al' sam se i od tog bolesnika nekako izvukla.

bila opljačkana od strane skota s nožem u ruci.

našla se u malom i nestabilnom čamcu usred prilično gadne oluje, srećom, blizu obale (mada je tih 20-tak metara trajalo i trajalo...).

i imala jedno vrlo scary iskustvo za koje ni dan danas nisam sigurna da l' je bilo paranormalno il' sam ga ishalucinirala.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ah da, na listi susreta sa siledžijama imam i jedno vađenje pištolja u cilju prepadanja, al' i to je, srećom, prošlo bez fizičkih posledica.
Korisnikov avatar
By acid drop
autovanje kevi. mislim da nikad nisam bila toliko uplašena.
Korisnikov avatar
By Last_minutes
1.)Bilo je to 2006.. drugar i ja smo isli da pusimo cigare,a posto njegovi nisu znali da pusi, a ja sam bila povremeni pusac, morali smo da se krijemo.
Grad u kome smo se nalazili vrlo je mali, pa smo morali da odaberemo neko mesto gde nas niko ne moze naci,a to je bilo relativno tesko.
On je odabrao neku zgradu, koja je bila skoro zavrsena.
Penjali smo se i trazili odgovarajuce mesto. Naravno, njemu- kretenu se svidela mala soba na trecem spratu i tu smo se smestili da pusimo.
2m visoko se nalazio prozor i on je hteo da se popne i da vidi kakav je pogled. Naravno, posto je bio nizak, morala sam da mu postavim "lopovsku" da bi se "prikacio" ..
Gledao je i kada je hteo da sidje, odbacio se o zid, da bi lakse mogao da se spusti posto su mu noge bile visoko od tla. Okliznuo se o prasinu i neki pesak na betonu i propao kroz rupu u podu na drugi sprat.
Falilo je 5cm da propadne kroz drugu i sigruno ne bi ostao ziv.
Ja sam bila izbezumljena. Gledala sam ga kroz rupu kroz koju je propao, a on je lezao i tresao se, ispustao neke cudne zvuke,dok mu je krv isla iz uveta i prelivala se po obrazu niz lice.
Istrcala sam tresuci se i potrazila pomoc.
Samo nekoliko sati kasnije vest o nasem "incidentu" se prosirila kroz ceo mali gradic i svi su pricali kako sam ga gurnula i zelela mu smrt, a njegova porodica me je zaobilazila na ulici.
Inace, njegova majka i moja su se skolovale zajedno, a njegova baka i deda zive pored moje vec 40g...
Kada sam setala ulicom, svi su upirali prstom, ignorisali me kada sam pricala i svi su znali ko sam i sta sam "pokusala".
2.)Inace, ceo zivot me je pratio strah od duhova i njihove pojave... Nekim skepticnim ljudima to zvuci smesno,ali ja i dalje vrlo ozbiljno shvatam njihovu pojavu i nimalo ne sumnjam u njihovo postojanje.
Majka i ja smo isle na selo da prespavamo. U krugu od 1km nije bilo nikoga, a u toj kuci ne zivi niko vec 10g...
Uvek sam imala strah od toga da spavam u kuci gde je neko umro i dan-danas osecam nesto u vazduhu i imam nemiran san kada su takve kuce u pitanju.
Majka je iz tih razloga spavala sa mnom u krevetu...
Probudila sam se uvece- po mojoj proceni negde oko 2,3h, krenula ka terasi da je nadjem, onako uplaseno iz vec pomenutih razloga...
Cula me je kako je dozivam i dosla do vrata.. nije mi dala da izjadjem na terasu...
Gurala sam je,terala je, ali nije popustila...
Pogledala sam dole i sa poda u sklupcenom polozaju me je gledala devojcica koja je izgledala kao ja, ali je bila u belom.. smeskala mi se skromno,ali uticajno... pokusala sam da protrljam oci, jer sam pomislila da umisljam, ali ona nije nestala i nije prestala da me gleda.
Nisam nikada razumela sto mi je majka branila da idem na terasu, niti da li je to sto sam videla plod moje maste ili stvarnost.
Korisnikov avatar
By Sunce
Upad lopova u stan, i svedocenje na sudu. Uzasno iskustvo.

Na jednom istrazivanju poginuo je jedan mladic, a nas maloletne terali da ga trazimo - video les - citavo telo, traumaticno iskustvo.

Samar od jednog bivseg decka. Bar da je bio jaci.

Uzasno iskustvo mi je i jedan dolazak na Maljkovicev rodjendan (2006. godine) sa deckom. Uzasno sam se tada osecao. Toliko ponizenja je u tom periodu bilo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!