Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by EruänneJa volim Pamelu
mislim, meni ortak kad krene da prica kakva je njegova "riba" iz snova, kaze(citiram, sa sve poganostima):"da ima do jaja dupe, ovol'ke sise, zgodna, plava, polugola...", i onda pored nas prodje zanosta plavusa gorepomenutih atributa sa dekolteom do poda i minicu i on oklembesi usta a meni dodje da . a kad pogledam njegove bivse i njegovu sadasnju u koju je, btw ludo zaljubljen, vidim sustu suprotnost svega toga(ne mislim da je devojka grobina, ne, preslatka je, ali nije pamela)
Ali je sigurno tacno da devojke mnogo manje (skoro uopste) ne obracaju paznju na fizicki izgledCuvene crno-bele postavke ....
Originally posted by HappyHourspa nisu ljudi prekidaci, pa da se ukljuce i iskljuce i da posmatraju svet crno-belo. Ima opsteprihvacenih standarda lepote. Misli o tome. Diskutuj, ne prekidaj raspravu, iznesi argument, ne zatvaraj se u svoje misljenje.
Standardi lepote su relativni kao sto o ukusima ne treba raspravljati, i iskljuci se upravo ovde.
Originally posted by HappyHoursNe slazem se.
Ali je sigurno tacno da devojke mnogo manje (skoro uopste) ne obracaju paznju na fizicki izgled...
Originally posted by LunjaOriginally posted by HappyHoursNe slazem se.
Ali je sigurno tacno da devojke mnogo manje (skoro uopste) ne obracaju paznju na fizicki izgled...
(Skoro) Svi, i mushkarci i devojke, obracaju paznju na fizicki izgled.
Evo, ja obracam paznju i zaljubljujem se samo u mushkarce koji su MENI mnoooogo lepi i simpaticni, sto moze (a ne mora) da se podudara sa opshteprihvacenim standardima lepote - koji, po meni, predstavljaju subjetktivne dozivljaje lepote vecine ljudi.
Fizicka lepota je ono sto prvo ugledam, a to su: pogled, ochi, obrve, faca, osmeh, drzanje, glas, miris, faca, telo,... Tek kasnije se upoznajem sa osobom, manama i vrlinama, koje takodje utichu na moju zaljubljenost u mushkarca. Ne mogu da se zaljubim u fizichki neprivlachnu osobu, jbg...
A ako je neko divan kao osoba, interesantan, dusha od choveka, mio i drag, bicemo prijatelji. Fizichki izgled - nebitan
Slazem se sa Angelinom777 da su neki ljudi objektivno lepi (sto odmah implicira da drugi nisu... whatever...)
Originally posted by EYAEya, darling, ako tako budem posmatrao ljude oko sebe... onda bi trebalo da se zaljubljujem i u devojke. Moja najbolja drugarica i ja se savrsheno slazemo, kao osoba je divna, karakterne osobine su joj za 10ku, itd itd... ALI, problem je shto je ona zensko, a ja sam GAY. NOOOOOO SEX! FIZICKI ME NE PRIVLACHI. Isto ti je i sa dechacima koji MI nisu lepi-privlachni.
odgovorno tvrdim da mi je fizicki izgled neuporedivo manje vredan od karakternih osobina koje neko poseduje !
bas me briga za boju kose i ociju, visinu, tezinu, obline, usta, nos i sve ostale spoljne efekte !
Originally posted by EYAVrlo moguce... Mozda sam povrshan...
citajuci ovu temu, zamislih situaciju gde se pred vama pojavljuje osoba koju ste do juce ignorisali zbog nekih fizickih nedostataka, uprkos njenoj osobenosti, inteligenciji, dobroti... ali, ona je upravo odradila sve preko neophodne estetsko-hirurske intervencije, i tako sveze dekorisana istog momenta vam privlaci paznju do te mere da naprosto ne mozete da odolite i trenutno se zaljubljujete u nju...
Originally posted by tramp
ali isto tako sam primetila da me "lepotice" uopste ne pale... kao mogu da ih gledam i da se divim ali kad dodje do toga da treba nesto da radimo zajedno nemam volje i onda to treptanje i kao zasto ti mene neces kad sam tako lepa?
Originally posted by baby_girlA kakav je to francuski nos?
Ja volim Pamelu
Pa, moj tip je brineta, izrazite jagodicne kosti, puna usta, francuski nos, zubi lepi, od 171 do 179 cm, krupne machje ochi (mogu plave, zelene ...), vitka, graciozna, sarmantna, duhovita, puna energije, IQ preko 120
Svaka slicnost sa A.J pozeljna
p.s Nema odstupanja
[Izmenjeno 23-1-2005 Angelina777]
Originally posted by trampnaravno da lepe zene nisu prazne (nisu sve), kao sto si ruzne zene nisu "karakterne". znam dosta fizicki ruznih zena kojima je i dusha takva, a nesto manje lepih zena koje su uz to sarmantne i pametne. to je zato sto je fizicki lepih ljudi u principu jako malo na ovoj planeti. i fizicki potpuno odbojnih. najvise je, naravno, prosecnih.
a kombinacija roze i narandzasto?
ja vise ne znam... godinama sam nesto stalno bila sa nekim "za pokazivanje" i onda shvatim da su mi sve nesto lepe za gledati a kad otvoris unutra prazno (sto ne znaci da su sve lepe zene i prazne, ja sam sigurna da ih ima ispunjenih) a pola tih nekih zena koje su standardi lepote po tv-u i magazinima izgledaju tako nakon milion fotografija, retusiranja istih, operacija ... i onda naci tako nekoga u zivo je malo teze i onda uklopiti sve to i sarm i privlacnost i svasta nesto je jos teze ...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!