Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
A ja samo ovu znam.

:)

Uvod na koncertu je bio dobar, ali to se ovde ne vidi. Kao, priseća se početaka...neki klub gde je nastupala...i neke večeri prolazi kroz publiku da dođe do bine...A tamo u to vreme izlazile holivudske zverke (sve se dešava pre njene i filmske i brodvejske karijere)...I tako bio za nekim od tih stolova neki od vlasnika tih velikih studija, sa nekom ženom...i Barbra je čuje kako kaže nešto tipa "Ne mogu da verujem da sam došla da slušam neku anonimnu jevrejsku pevaljku!"...i onda Barbra: "I don't know whatever happend to HER...but guess what: I'm still here." I kreće da peva...

:)
Korisnikov avatar
By nsc
pa video si na youtubu - Dzudi Garland, Erta Kit, Sirli Meklejn, ...
p.s. bio si na koncertu ili gledao snimak? ma svejedno ti zavidim, oduvek sam je voleo, imao sam i originalnu plocu Funny Girl i sve njene filmove na VHS-u
sad me nesto proslo skupljanje, ali uzivam da cujem
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by *deni*

Ma kakva žalba ? Postoji mogućnost arbitraže ( ne obavezno ), ali mi ne pada na pamet da je prihvatim.
Prosto, zato što se radi o maloj sredini i ta arbitraža ne bi bila nepristrasna. Odmah na sud idemo.
Slučaj karakteriše to da sam ja jedini u toj ustanovi, koji nema u njoj ni sestru, ni brata, ni šogora, ni kuma etc.
Ja sam tamo skoro već dve godine, a dospeo sam tamo putem projekta " Vojvodina, jedinstveno tržište rada " Pokrajinskog sekretarijata za rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova AP Vojvodine i upućen iz NS u, kako piše u Ugovoru, malu i nerazvijenu opštinu Ada, kao stručnjak i zasnovao radni odnos u tamošnjem Domu penzionera na radnom mestu pravnik, sve u cilju realizacije spomenutog projekta.
Ubrzo sam shvatio da je to jedno pravo šogor preduzeće i da u njemu svako svakom dođe neki rod, što i nije nikakvo čudo, kad se uzme u obzir da se radi o zaista malom mestu.
Elem, ja sam bukvalno tamo pao sa Marsa i jedini sam koji, tokom ove skoro dve godine koliko sam tamo proveo, nisam bio u privatnoj, ili krvnoj relaciji bilo sa kim odande.
a da ga tužiš da te je otpustio zbog "seksualne orijentacije"-nisam pročitao da je to neko kazao,ali može da posluži...
Korisnikov avatar
By Mars
Ćao derane....nsc, videli smo se...

Ovo je bilo prilično odavno. Ne znam dokle se došlo...
Korisnikov avatar
By deran
pa pisano je pre nedelj dana... :srbin:

nestalo mi struje,jbt...:povez:
Korisnikov avatar
By bas bleu
oh, pa ovde nisam nikada bila ranije.
*bas bleu checks the books on the shelves and flips through the cd collection, noticing that the place is missing some cushions and that it does not smell all that funny, well for a bunch of boys anyway*
Korisnikov avatar
By Mars
:lol:

Pa i krajnje je vreme bilo da nas primetiš! :D

Ne delimo pozivnice, nego ko kad naiđe...

:B

E, ja igrao neku od onih igrica Escape FROM....malo previše...i ti sad pominješ some cushions i ja se pitam koji će predmet tu da se pojavi koji će da mi treba...:lood:
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by Mars
Originally posted by castor
sto vukajlija kaze ja aminujem :hail:
Pa...na strani karađorđeve jeste ono mlečno belo, žitko punjenje :D ...ali moraš da priznaš da to rešenje jeste malo nekako anatomski deficijentno... :D
sad malo prelistah ovu temu, Karadjordjeva se i pre no sto ste se svi vi rodili zvala "devojacka radost", bio sam jos klinac kad smo u "Milosevom konaku" devojkama narucivali Karadjordjevu pod tim nazivom, a one se kao snebivale i crvenele kad im donesu, pa ih pitamo :"Zar ti nije zao da seces, zgrabi i u usta"
Korisnikov avatar
By Mars
Ja ne mogu da zamislim da se devojka snebiva i crveni...
Korisnikov avatar
By bas bleu
ja mogu. i zna da bude mnogo seksi (naravno pricam kontekstu koji apsolutno ne porazumeva ni jednu formu karadjordjeve snicle).
Korisnikov avatar
By Mars
Ćao Kal!

Ja umirem od smeha...Pazite stil:

Seizmološki zavod preskinoć se nije oglasio, a Užice se te večeri ipak treslo – od pesme i delirijuma! Epicentar – dvorana „Veliki park“ – puna, krcata. Potes je registrovan oko 21 sat kada se u grotlu nestrpljivih Užičana pojavila Severina Vučković, zakoračila na binu i dohvatila mikrofon. Tri hiljade duša pokrenulo je tada amplitudu euforije i urnebesa nad kojom je naredna dva sata vibrirao grad. A posledice tog potresa najviše su pogodile muški, manjinski deo publike. Trpeo je jači pol štetu koju mu je iznutra čežnjom nanosila zanosna Splićanka, razigrana i odevena u kratku haljinu sa dubokim dekolteom. Trebalo je to, naročito onima u prvim redovima oko bine, izdržati i emocije nadvladati, ali na evakuaciju niko nije ni pomišljao...

:lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Drugari, vidimo se.

Lepo provedite dan.

:bye:
Korisnikov avatar
By Mars
Koliko ja znam ne.

Što?
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Gde ste drugari.

Pobeže mi Mars, a taman sam mu navatao sočan link na nečijem fejizbuku:

''
Korisnikov avatar
By antibiotic
Pa zbog novog avatara. Kaze mi "Im hurt".

@AngraMaina
:up: Genijalno!

Good morning!
Korisnikov avatar
By Mars
Ama tu sam :)

E, pa nisam hurt. Ne znam šta mi je ovo.

Sad ćE da vidim klip.

Dobro jutro drugari!
Korisnikov avatar
By nsc
dobro jutro Predsednice
Korisnikov avatar
By Mars
Dobro jutro :)
Originally posted by AngraMaina

Pobeže mi Mars, a taman sam mu navatao sočan link na nečijem fejizbuku:
Sjajna špica.

Sećam se ovog...kad je mali kralj ("K") rešio da napravi NAJGENIJALNIJI zakonik na svetu :D Pa razmišlja i razmišlja...i kaže ovako: "Prvi član: kome se jede SIR, taj neka jede - SIR!" :lol

Ajmo kaficu...

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Al sam našo serviZ, a?

:D
Korisnikov avatar
By antibiotic
sweet :D
prvi biram da pijem iz crvene.
i moram da dodam malo mleka.
Korisnikov avatar
By Mars
Malo čudne boje za kafu, a? One roze, plafe...

Moj kolega imao trip da može da pije kafu samo iz braon šolje :lol:

Ima smisla, u suštini...

Ja ću ili onu oranž ili žutu ako niko drugi neće :D
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ja hocu zelenu soljicu! Zelenu! nemoj da je neko dirao MOJU zelenu soljicu!

No, dobro jutro svima :)
Korisnikov avatar
By Mars
:D

Pretpostavio sam da MORA da postoji neko ko neće nijednu drugu - osim zelene.

Ja sam takav kad se igra Ne Ljuti Se... :D

Dobro jutro!
Korisnikov avatar
By antibiotic
Boje nisu cudne, ali je interesantno kako ljudi biraju solje za kafu kad zele da piju kafu.
Svako po svom karakteru i psiholoskom profilu valjda :D
Meni odgovara crvena, onako... vatrena, dobra za pocetak dana.

... i slusam Miru Furlan (hvala na klipu) lovely
Korisnikov avatar
By Mars
Sjajna je bila. Uživaj.
  • 1
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 137
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!