Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By jenny
ama ništa..al sve ovo đuture...:tornado:
By J...
Originally posted by Juzerka

4. Da mi prica o svojim seksualnim iskustvima ( i ovo mi se desilo, cak 3 puta - i to je bas bilo neverovatno eksplicitno...koma)

Meni bi to bilo bas zanimljivo. :pervert:
Korisnikov avatar
By elektron84
Originally posted by Sashka!

^ A sta fali monolozima o politickim ubedjenjima? :nerd:
Fali to sto je MONOLOG. Malo neka ukljuci i drugu stranu :D

Meni nista ne bi smetalo samo da ne prica bas bas glasno...
Korisnikov avatar
By jenny
odkad tebi smeta glasna priča?
pogotovo što se i sama dereš :giggle:
Korisnikov avatar
By elektron84
Ne pricam glasno kad se nadjem sa nekim prvi put...ako je merilo Planet, sa gomilom razuzdanih zena...ccc...

Na 1. sastanku cutim, slusam i upijam :)
Korisnikov avatar
By jenny
eh te lezbe, ne znaju šta hoće pa to ti je :sigh:

:lol:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by m..

Mene je iskustvo naucilo da treba izbegavati one cice koje o svojim prethodnim vezama govore iskljucivo u pozitivnom svetlu. E sad ne znam koliko je to prvi date, kod mene je prvi date poprilicno nedefinisan i veoma shirok pojam zapravo.

E sad sto. Ne znam, nekako se ispostavilo da su te takve ili potpuni beslovesni kreteni u potpunom denialu glede sebe samih, ili da su krajnje povrsne i isprepadane i ne umeju da se prepuste. Mislim ja licno ne razumem kako bi nekom uspelo da dejtuje razne ljude tokom vremena i da se to skocka da ih niko nikad nije povredio, to je nemoguce. Ili se rodis mudar (de fakto nemoguce) ili lazes samog sebe. Mislim, neminovno je da pre ili kasnije naletis na budalu, i neophodno da bi se opasuljio i skontao sta je to sto ti zaista treba ili ne treba. Ja apsolutno odbijam da poverujem da je neko isao iz veze u vezu i da mu je sve bilo just peachy.
Nešto iznova čitam ovu temu... E, sad, meni nije jasno jedno. Ako te neko PRVI put vidi, meni je sasvim normalna da ćeš o osobama sa kojima si bila izraziti se pozitivno, naravno ako si upitana. Naravno da bivša neće da se diže u nebesa, ali mi je nepojmljivo da na prvom sastanku ospe paljba po nekom koga si godinama posipala poljupcima.

To ne znači da je neko glup, lažljiv, nepovređen ili šta već, već jednostavno, poštuje formu tog prvog susreta koji isključuje intimnost ili je uključuje u određenoj meri. :shrug:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Galateja
Originally posted by m..

Mene je iskustvo naucilo da treba izbegavati one cice koje o svojim prethodnim vezama govore iskljucivo u pozitivnom svetlu. E sad ne znam koliko je to prvi date, kod mene je prvi date poprilicno nedefinisan i veoma shirok pojam zapravo.

E sad sto. Ne znam, nekako se ispostavilo da su te takve ili potpuni beslovesni kreteni u potpunom denialu glede sebe samih, ili da su krajnje povrsne i isprepadane i ne umeju da se prepuste. Mislim ja licno ne razumem kako bi nekom uspelo da dejtuje razne ljude tokom vremena i da se to skocka da ih niko nikad nije povredio, to je nemoguce. Ili se rodis mudar (de fakto nemoguce) ili lazes samog sebe. Mislim, neminovno je da pre ili kasnije naletis na budalu, i neophodno da bi se opasuljio i skontao sta je to sto ti zaista treba ili ne treba. Ja apsolutno odbijam da poverujem da je neko isao iz veze u vezu i da mu je sve bilo just peachy.
Nešto iznova čitam ovu temu... E, sad, meni nije jasno jedno. Ako te neko PRVI put vidi, meni je sasvim normalna da ćeš o osobama sa kojima si bila izraziti se pozitivno, naravno ako si upitana. Naravno da bivša neće da se diže u nebesa, ali mi je nepojmljivo da na prvom sastanku ospe paljba po nekom koga si godinama posipala poljupcima.

To ne znači da je neko glup, lažljiv, nepovređen ili šta već, već jednostavno, poštuje formu tog prvog susreta koji isključuje intimnost ili je uključuje u određenoj meri. :shrug:
dapache. govorim o dizanju u nebesa.
Korisnikov avatar
By Pufnica
Mislim da sam uvek kretala od drugog sastanka... Tada smo vec planirale potomstvo, decu i sl. Upoznavanje sa familijom, i td. Sasvim logicno, i prihvatljivo... :smilegrin:
By Kragi
- Omiljena knjiga mi je 'muške suze'
- ti izgledaš skroz str8, niti si fem niti imaš neku suptilnu gestikulaciju
- brate gde si kupio patike?
- s'kim se druzis u kragujevcu?
- imas gajbu?
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
"e, kad bi saaaamo malo smrsala, kakva ti riba bila" -.-

:drama:

dovoljno sto mi to pederi govore svaki put kad se vidimo :sigh:
Korisnikov avatar
By mizantrop
Ona: "I da cujem, kakve su tvoje price?!"

Ja: "Dovidjenja. Prijatno."
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

I meni se to desava. Jednom me je na sred kluba(strejt) isprepadao neki peder sa perjem oko vrata, i rekao kako moram da smrsam 6 kilograma. A tad sam tek krenula da pijem kontraceptivnu pilulu i bila sva naduta i grozna.
Prvi dan PMS-a, secam se kao da je juce bilo, jadna mal nisam otisla u vece da placem od muke.

Korisnikov avatar
By Ferdie
Originally posted by jovanabeograd

I meni se to desava. Jednom me je na sred kluba(strejt) isprepadao neki peder sa perjem oko vrata, i rekao kako moram da smrsam 6 kilograma. A tad sam tek krenula da pijem kontraceptivnu pilulu i bila sva naduta i grozna.
Prvi dan PMS-a, secam se kao da je juce bilo, jadna mal nisam otisla u vece da placem od muke.

:lol: Što ga ne udavi tim perjem...
Korisnikov avatar
By Ferdie
Ah da, obično počnu da se hvale svojim ranijim seksualnim iskustvima...

Nikako za čuti... :nope:
Korisnikov avatar
By Blady

Jbte, kako je to ruzno....

Mene su isto smarali ljudi koji me nisu videli oko sest godina....

Jbga, sa 35 na 67... velika je razlika....

Ali jako je ruzno nekoga tako komentarisati..
Korisnikov avatar
By Blady
A da.. sta ja ne bih volela.... hm...
Ne volim neprijatnu tisinu, niti beskonacno blebetanje..
Korisnikov avatar
By Hys.
Bleki, imala si 35 kilograma?
Korisnikov avatar
By oktobar85
samo da dodjem do reci. to bi bilo dovoljno.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 32
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!