Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by DirrtyTako je, ali zato što se računaju sve generacije, a skoro niko od 60 do 80 godina u ovoj zemlji nije fakultetski obrazovan.
Ako je verovati statistici, svega 6% građana Srbije je visoko obrazovano.
Originally posted by LoniA prethodno svaka šuša upisuje gimnaziju
Kod novih generacija zaista je velika konkurencija.
Od Beograđana čak 66 % mladih upiše faks, a oko 33 % ga završi.
Originally posted by jukieTu problem, sto se tice sistema obrazovanja, pocinje vec u osnovnoj skoli - postoje ogromne razlike izmedju kriterijuma i opterecenja djaka medju skolama, u smislu da negde postoje kakvi takvi kriterijumi a negde je jedini kriterijum kako se roditelji uspesno slihtaju te licna impresija nastavnika. O opterecenju necu ni da govorim, kad to djaci provale za vreme pohadjanja tih skola od kad to tek onda znaju nastavnici i ljudi koji bi tim obrazovnim sistemom trebalo da se bavi.
Originally posted by LoniA prethodno svaka šuša upisuje gimnaziju
Kod novih generacija zaista je velika konkurencija.
Od Beograđana čak 66 % mladih upiše faks, a oko 33 % ga završi.
Originally posted by olga_diktator
A inače bi samo građanstvo trebalo da upisuje gimnaziju, ne razumem?
Originally posted by olga_diktatorSve u svemu, da.
Originally posted by TungiA sve to savršeno govori o tome koliko su državi potrebni pametni ljudi. Potrebni su im, za održavanje Đerdapa, Telekoma. I u njih će da ulože.
Originally posted by olga_diktator
Sad gimnaziju upisuju oni koji ne upadnu u neke od zanatskih skola-mlekar,frizer,trgovac...
Originally posted by HansSad mi je još manje jasno šta podrazumevaš pod terminom "građanstvo". Ako mene pitaš deca iz te klase su najbolje mušterije privatnih fakulteta.
Originally posted by olga_diktatorSve u svemu, da.
Sam termin 'građanstvo' je u današnjem kontekstu jako nezahvalan ali smatram da sistem polaganja prijemnog mora da se promeni. Školama nedostaju autoriteti.
Isuviše sloboda u školama je dovelo do nepoštovanja profesorove reči i do podsmeha čitavom obrazovnom sistemu jer danas ne morate ni imati srednju školu, dovoljno je da odete na privatne univerzitete gde će vam za novac koji ste dali reći da ste akademski građanin i vi tako u zanosu možete biti isto rangirani sa nekim studentom društvenih nauka koji piše naučne radove i predstavlja intelektualnu budućnost države. E, pa nije isto, žao mi je.
U mojoj školi je bilo svega i svačega i naravno, postojali u klanovi. Nekima jednostavno nije IN da se vesele po svadbetinama i opijaju kao svinje. Nismo svi isti.
Ali, ti na to ne obraćaš pažnju jer je to sada toliko u nama, oko nas i sa nama.
Originally posted by olga_diktatorPa ne znam sta cemo, ne znam kakve veze prvo ima sa drugim, drugo sa trecim i tako dalje.
Eto, ja bez problema mogu da kažem da predstavljam buduću intelektualnu elitu ove zemlje, a kada sam upisivala gimnaziju nikako nisam bila "građanstvo", a volim i da se veselim po svadbetinama i opijem kao svinja, pa opet. Šta ćemo sa tim?
Originally posted by olga_diktatorSjajno.
Mislim, razumem ja lamentiranje nad sunovratom svih vrednosti, ali potpuno je somnabulno napisati "Šuše upisuju gimnaziju jer u Srbiji više ne postoji građanstvo", kao da je "građanstvo" nekakvo izgubljeno blago.
Originally posted by TungiEvo uradio sam malu statistiku. Od četiri škole gde sam radio, procenat đaka koji su upisali gimnaziju je 39, 26, 51, 54, u proseku 42 (različit broj đaka po školi). Ova druga škola je anomalija jer je nekoliko đaka otišlo u vrlo specijalizovane smerove, a i nalazi se u polu-seoskom kraju.
Originally posted by olga_diktatorSad gimnaziju upisuju oni koji ne upadnu u neke od zanatskih skola-mlekar,frizer,trgovac...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!