Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Forum magazin

Da
35
90%
Ne
4
10%
Korisnikov avatar
By V25
Šta kažete na to da napravimo Forum magazin, ili ti online mesečnik koji bi sadržao po četiri intervjua forumaša za koje ste najviše glasali u određenom periodu? Evo npr. napravimo listu za glasanje na kojoj se nalaze svi aktivni forumaši, te vi nedelju dana glasate. Forumašima koji su imali najviše glasova će se u okviru iste teme, nakon isteka roka za glasanje postavljati pitanja u trajanju od takođe nedelju dana. Svi forumaši mogu da postavljaju pitanja. Bilo kakva. Ja i još neko ko bi mi pomagao bismo probrali po 10 najinteresantnijih pitanja za svakog forumaša i napravili intervju koji bi se nalazio u zasebnoj temi. Bilo bi lepo kada bi se i Loni, Deni ili Zonche prihvatili asistencije. Svakog 15. u mesecu bi se otvarala nova tema sa po četiri intervjua. Pravilo je da se jedan forumaš ne može intervjuisati u dva broja uzastopno.

24.11. - Završetak glasanja za to da li vam se ideja sviđa ili ne.
01.12. - Završetak glasanja za prva četiri forumaša koji će biti intervjuisani
08.12. - Krajnji rok za postavljanje pitanja forumašima koji su izabrani za intervjuisanje
15.12. - Završetak intervjuisanja i objavljivanje magazina

Da li vam se dopada ova ideja?
Korisnikov avatar
By ns.happy
ima tema. status se setio pre tebe. nadji je. :canttouchthis:
Korisnikov avatar
By Sunce
:opatica: Moj manastir ce da sponzorise stampu!

Mirise mi tako na narcise! :zen:

DA!
Korisnikov avatar
By 2kune
ajoj... sad će da se svađaju ima li ili nema tema... a tko će da radi magazin? :teletabisi:
Korisnikov avatar
By Sunce
Predlozio bih da u magazinu stoje i neki zanimljivi postovi tog forumasa. Recimo, Dzelajza ima par humoroidnih klimaksa na forumu koje ce tesko ponoviti (pogledati najsmesnije postove 2010.). Isto vazi i za mene, nekad se sam sebi dopadam, a znam da sam vecinom smor. Vidim, ljudi pamte ono moje sa spermom...Zezao se ja tada na forumu, ludeo, i nasao tako decka. :serena1:
Korisnikov avatar
By V25
Slažem se. Mogli bi biti uključeni najzanimljiviji postovi onih koji budu intervjuisani :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Jako mi se svidža osnovna ideja...
A šta mislite o tome da taj magazin izlazi svakog petka, da bude tipično žut i da objavljuje svađe, afere, prepucavanja između korisnika ?
Pa bismo onda mogli uvesti ( ako treba i Pravilnikom ) propis po kojem se strogo zabranjuje prepucavanje po svim temama na Forumu, a korisnici se upućuju da sve što imaju nekome da kažu, poruče, prebace, prete, uključujući i uvrede i klevete, mogu da objavljuju petkom u magazinu i to tako što će tokom nedelje urednicima lista slati svoje tekstove i izjave koje žele da budu objavljene, a urednici zadržavaju pravo da tekstove koriguju ( ne menjajući suštinu i smisao reagovanja ), kao i da ne objave tekstove za koje procene da su neadekvatni i neukusni.
I tako, tokom nedelje bi svi morali da se ponašaju pristojno, politički korektno i kulturno, a petkom bi se sva nataložena žuč prosula po stranicama magazina.
Time bi se smanjio i broj offtopica, a i Smećara bi se rasteretila i to prilično.
Šta vi mislite ?
:novine:
Korisnikov avatar
By *deni*
acid drop, oprosti, ali moram da reagujem na ovu tvoju izjavu.
Dakle, ja sam u stanju da jedan treš tekst, sa svim sočnim elementima koji privlače najširu čitalačku publiku, napišem za najviše 10 minuta i da bude spreman za štampu.
Verujem da ima onih kojima je za to što ja uradim za deset minuta, možda potrebno sat, dva, pola dana, a možda i ceo dan, a ima i onih koji uopšte ne bi umeli da napišu takav tekst, ni da im daš svih 365 dana u godini za obavljanje tog posla.
Znači, stvar je samo u pojedincu ili pojedinki, odnosno u njihovoj mašti, talentu, imanju, ili nemanju smisla i sklonosti za pisanje, iskustvu itd.
Vrlo je to, kao što vidiš, relativno... tako da je tvoj paušalni komentar vrlo problematičan.
Korisnikov avatar
By V25
Može kao bonus pitanje da bude neka izjava generalno, ili da pak uredništvo postavi neko škakljivo pitanje, ali ako se bude baziralo samo na izjavama izgubiće formu a i dužinu :)
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by *deni*
A šta mislite o tome da taj magazin izlazi svakog petka, da bude tipično žut i da objavljuje svađe, afere, prepucavanja između korisnika ?
Pa bismo onda mogli uvesti ( ako treba i Pravilnikom ) propis po kojem se strogo zabranjuje prepucavanje po svim temama na Forumu, a korisnici se upućuju da sve što imaju nekome da kažu, poruče, prebace, prete, uključujući i uvrede i klevete, mogu da objavljuju petkom u magazinu i to tako što će tokom nedelje urednicima lista slati svoje tekstove i izjave koje žele da budu objavljene, a urednici zadržavaju pravo da tekstove koriguju ( ne menjajući suštinu i smisao reagovanja ), kao i da ne objave tekstove za koje procene da su neadekvatni i neukusni.
I tako, tokom nedelje bi svi morali da se ponašaju pristojno, politički korektno i kulturno, a petkom bi se sva nataložena žuč prosula po stranicama magazina.
Time bi se smanjio i broj offtopica, a i Smećara bi se rasteretila i to prilično.
Šta vi mislite ? :novine:
ma je li si ti normalan, ako se zuc odmah ne prospe, neko ce dobiti cir, a vecina ce se predomisliti i/ili zaboraviti
By Speculum Columbae
Tačno mogu da zamislim statusovu fotografiju na naslovnici, na kojoj je on zaplašenog pogleda srne, a iznad piše naslov caps lock-om: DRUGI FORUMAŠI BI ŽELELI DA ME VIDE MRTVOG!
By dukkehjem
ja sam iskreno vise u fazonu get a life... alis ta ja znam :neznam: mzoda i ispadne ok... nemam pojma... necu da glasam, mada bih, ako bih glasao, verovatno glasao za ne...
Korisnikov avatar
By V25
Volim trash, ali bi priče o forumaškim prepucavanjima i svađama bile too much. A i ispucali bismo ih za čas.
Korisnikov avatar
By Sunce
Intervjui mogu odmah da pocnu, pa da se objavljuju najbolji.
By loreenche
Originally posted by Dante
Tačno mogu da zamislim statusovu fotografiju na naslovnici, na kojoj je on zaplašenog pogleda srne, a iznad piše naslov caps lock-om: DRUGI FORUMAŠI BI ŽELELI DA ME VIDE MRTVOG!
:roflmao:

ONT:
Sve više i više mi se dopada ova ideja! Treba nam i odeljak "Priče iz stvarnog života" i "Deo za razbibrigu"! Da to bude pravi mali medij preko kojeg ćemo mi da se oglašavamo... :hyper: :hyper: :hyper:

Naravno, neophodno je da se smisli simbolično ime za Magazin, ali meni lično se ne svidja ideja da magazin bude "just another thread in the forum"... Voleo bih kada bi on dobio svoj odeljak na sajtu kao i svoj link u navigation baru, te da se taj deo posebno uredjuje :P
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by acid drop

get a life.
Ne bih bas bio toliko harsh

no, beogradjanin je poznat po idejama koje pocne
pa kako su pocele tako se i zavrshe josh brze
tj njegovo interesovanje za njegove brilijantne ideje brzo splasne...

ne znam
pored bloga ili sta sve nema
zasto mu je i ovo potrebno???
ali,if it makes him happy...

:kopa: :cobanica:
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by Beogradjanin18

24.11. - Završetak glasanja za to da li vam se ideja sviđa ili ne.
01.12. - Završetak glasanja za prva četiri forumaša koji će biti intervjuisani
08.12. - Krajnji rok za postavljanje pitanja forumašima koji su izabrani za intervjuisanje
15.12. - Završetak intervjuisanja i objavljivanje magazina
A ko da broji glasove? :-)

Budi funkcionalan, mani ta glasovanja i o'ma u intervjuisanje kreni.

E sad tu ima jedan problem.
Ljudi ipak nisu autovani i ne bi mogli da odgovaraju isrkeno.
Većina ne bi navela mesto, profesiju, ne bi stavila sliku (jebeš intervju bez fotke), godine, najuzbudljivije stvari iz privatnog života ne bi rekla zbog diskrecije itd.

Kad oduzmeš sve njih malo ti hrabrih ostaje, a s njima počnimo intervju da pravimo odmah.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nije loša ideja.
Svakako bolja od većine tema u poslednje vreme.
Korisnikov avatar
By V25
Ne moraju da odaju prava imena. Što se fotki tiče, ako ne žele da se fotka pojavi, ni to nije obavezno. Glasanje je poželjno jer se na taj način zadovoljavaju želje većine. Glasanje će se nalaziti u okviru zasebne teme koja će se jednom mesečno praviti.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!