Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By sunflower5
Originally posted by EnRage

Maloo hladnije, ako se uopće hladnoćom može nazvati dnevna temperatura od 13 stupnjeva. Tek od idućeg tjedna temperature će pasti na prave kasno-jesenske, tako kaže prognoza :)
Hvala na prognozi :)
Kad vec i ta zima mora da dodje,onda sto kasnije,to bolje :ledeni:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Odvratno mi je.
Zimogrozljiva jesam, ali mi ne odgovara ni ovo novembarsko leto jer se osecam iscrpljeno i kao da vucem neku infekciju ili alergiju gornjih disajnih puteva, pa kijam i suvo kasljem i nerviram se zbog toga. Ja bih da malo smrzne da virusi i bakterije pocrkaju.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ma kakve vrucine jeste vi prisebni ljudi.

Ako vam treba sneg idite u Beskrajni pravi krug i u njemu zvezda, podrucje Sibir. Ish! :bic:
Korisnikov avatar
By 2kune
jebiga... nema više druga Staljina i njegove besplatne sibirske turističke agencije... :sigh:
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
trenutno mi i ne smeta bas. ali kad zaladi, a snega jos nema...to mi vise smeta.

volim kad je hladno da ima snega. da znam zasto je hladno,a ne da je hladno samo zato sto je dec/jan/feb :lol:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
lepo...volim zimu..zimsko sam dete :) rodjen sam jedne hladne, snezne decembarske veceri ^^
Korisnikov avatar
By unic0rn
Srbija Srbima. Sibirci ish u Sibir!

:smeh:
Korisnikov avatar
By acid drop
ne volim ni ja sneg
ali ne volim brate ni + 49683467
oću dumrem
Korisnikov avatar
By nsc
ja vooolem kad je toplo
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
ok, vi koji volite sneg, jedno pitanje:

blatnjavi sneg u gradu koji je poluistopljen i gnjecav, ili sneg na planini, jele pokrivene snegom i slicne idilicne slike?

u gradu jednostavno nema smisla

narocito kad kao "ociste ulice", a u sustini samo poguraju sneg sa strane, ne mozes da se parkiras

(jos ako je pogon na zadnjim tockovima... :nope: )
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Volim sunce i lepo vreme, ali u novembru. :nope: Ne prija mi, sve me zivo boli zbog ovih promena, san mi se poremetio, odvratno. Jos kad kisa padne. :bljak: Jedva cekam da vidim prve pahulje, nije bitno sto ne volim hladno vreme. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!