Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Vel boyI hoćeš, nego šta ćeš, kad te dohvati Sekina telohraniteljska zombi mafija.
mogu modifikovati zreb naknadno valjda.....
Originally posted by Vel boy
ja se stvarno bojim da necu moci come up with 20 imena vec s dvanaest.
pa, ovako
1 poen croesus (nagovoren )
2 poena Delete
3 poena Black Lady
4 poena Mage
5 poena Rei
6 poena unic0rn
7 poena Dragonite
8 poena Simor
9 poena Tot
10 poena Loni
11 poena Dina
12 poena nsBeckie
Originally posted by Loni
Originally posted by Vel boy
ja se stvarno bojim da necu moci come up with 20 imena vec s dvanaest.
pa, ovako
1 poen croesus (nagovoren )
2 poena Delete
3 poena Black Lady
4 poena Mage
5 poena Rei
6 poena unic0rn
7 poena Dragonite
8 poena Simor
9 poena Tot
10 poena Loni
11 poena Dina
12 poena nsBeckie
Velbojče pažljiv si na času ko Nataša Jovanović tokom govora Slavice Đukić Dejanović.
Originally posted by Lonieno, prepravio sam na petnaest.
Nema bodovanja za 10 forumaša u ovom delu natjecanja
već samo nominacija 20 nikova.
Originally posted by Vel boy"Velboy, I'd like to be cremated."
@ Dzelajza, uh, zaboravio sam na te.
'dje sad da te strpam?
Originally posted by Lonidobro, po(j)eni su vishe figurativni prikazi mojih appreciations.
Velče, ne smeš da upisuješ broj bodova baby.
Strategija je da samo nabrojiš 20 imena i rasporediš ih po abecednom redu,
Upravo tom strategijom zavaraćeš trag.
Nećeš odati kom ćeš se privoleti carstvu kad stigne finale
i time ne dati dušmanima da osmisle kontrastrategiju.
Ko što Deni i ja na početku rekosmo, smisao ovogodišnjeg izbora biće efek't na iznenađenije.
Originally posted by KiWiKoliko je samo posvecen.
*deni* - Šta reći, rođen da bude zvezda. Ko sam ja da ga u tom životnom zadatku sputavam?? Tu sam da pomognem!
Antibiotic - Nije neki valjan razlog, ali volim da čitam njegove postove
Beogradjanin18 - Ovaj glas nema nikakve veze sa tim što je prelep, glas dobija jer me je oduševio blogom i svežim postovima
Croesus - Njegovi postovi često imaju ton koji ne odobravam, ali uvek imaju poentu
Delete - Odaje neku slobodno životnu energiju svojom pojavom koja se prenosi kroz postove
dukkehjem - Ne postoji konkretan razlog ... skupilo se dosta sitnica, tako da zaslužuje moj glas
Eifranloo - Zato što me iznova oduševljava i inspiriše svojim radovima
hlaefdige - Zato što je toliko laid back da sve čekam kada će se prevrnuti kao kornjačica na leđa. Volim njene postove.
Hys. - Tako malo piše, a tako sadržajno
Kiborg - Čika doktor. Ne kurči se svojim znanjem, ali kada treba ume da pomogne 10 bambija za njega!
maka - zato što tako nesebično voli svoju ženicu
Mars - zbog dupeta
Rei - glasam za ovog Rei-a dok ne naiđe neki u džepnom izdanju ... ovaj mi odgovara, samo mi je prevelik
sofia - zato što mi je podarila sate i sate uživanja .... kada god vidim reprizu Otvorenih Vrata setim se nje
Spliff - zbog stava
Sunce - volim da čitam njegove postove
taurus - ne znam tačno zašto možda zbog par saveta koje je nesebično podeli samnom (ali nisam siguran da je zbog toga)
Zibro - nema nikakve veze sa činjenicom da je neverovatno sexy ... na listi je isključivo zbog postova
Zonche! - zbog uvek svežeg pogleda na svet
zoran52 - zato što je dosledan
Aleksandar (ophidia), Spark, bojandjo i Mr. Dee definitivno zaslužuju da budu u ovih 20, ali u su ove godine bile slabije aktivni, pa stoga nisu na listi
Originally posted by Vel boyŽene! Kapitulirao je!
znachi, 17 imena (came up so far with that) po abecednom redu
antibiotic, Black Lady, croesus (nagovoren ), Delete, Dina, Dragonite, Dzelajza Rouz, hlaefdige, Loni, Mage, nsBeckie, Rei, Simor, Sunce, Tot, unic0rn, Wilhelmina
Originally posted by Vel boyVeliborka, ako si već nagovorena, to onda zadrži u diskreciji, a ne da trubiš o tome na sva usta, jer na taj način devalviraš kredibilitet Izbora i kompromituješ svoj karakter, a pogotovo karakter korisnika koji te je podgovarao i podstrekavao da glasaš za određeni entitet.
croesus (nagovoren ),
Originally posted by Dzelajza Rouznegative. only means you've gone soft.
Originally posted by Vel boyŽene! Kapitulirao je!
znachi, 17 imena (came up so far with that) po abecednom redu
antibiotic, Black Lady, croesus (nagovoren ), Delete, Dina, Dragonite, Dzelajza Rouz, hlaefdige, Loni, Mage, nsBeckie, Rei, Simor, Sunce, Tot, unic0rn, Wilhelmina
Originally posted by LoniZar nisi rekao da je prvi krug do 1. decembra? Danas je tek 15. novembar.
Ok, može i manje od 20 imena, ali kasnije nema dopisivanja.
Imate pravo na EDITOVANJE, ali samo do trena dok ja prvi put ne saberem,
a to ću uraditi već večeras.
Posle ni EDIT-a, nema.
Originally posted by *deni*Ja bogme nisam. To je njegova odluka. Bio sam iskreno iznenadjen kad sam video da mi je dao glas a i ovo u zagradi nije bas prijalo mom oku...no dobro. Hvala u svakom sluchaju.
I ko je uopšte spreman da se bavi podgovaranjem korisnika da glasaju za njega ?
Džizus !
Sramotno !
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!