Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Orlando the Lady"-Ostavi to stakleno zvono. Ne zelim ga vise.
2. Uostalom, zar ovo nije -forum-, kao zborno mesto? Ovo je basta cudi po kojoj se seta. [Vendi mode on] Prirodno je da ces zeleti da iskorenis korov [Vendi mode off], pomirisati lepu ruzu, provoditi vreme pod nekim hladom...
Originally posted by Orlando the LadyAko forumas ne treba biti idealan (kao kriterijum vrednosti), onda ni idealni forumas ne bi trebao biti idealan,
Forumas ne bi trebao biti idealan, jer su idealiteti davno prazni i dosadni.
Originally posted by Suncepredpostavljam da Sunce nije ovde bash mislio na teoretichare/ke gej politichke intelektualce, vec vishe na one snobovske, mozda, kultura-umetnost-moda-posao-shkola..... shabloniste, stereot(r)ipere i sl. , stoga rekoh u smislu da se mogu sloziti s Suncem.
Pun mi je kurac intelektualaca na forumu, posebno teoreticarki. Oni su mi najdosadniji i njihovi postovi su mi prazni.
Originally posted by 2kunePa !
Kakav bi trebao biti idealni forumaš?
Fino prosim, opišite jedno takvo stvorenje...
Originally posted by str00jadupe
Ja mislim da idealan forumas mora i da ima nesto moje
Originally posted by str00jaa moje?
Originally posted by Nullnema ruke nema chokolada
Originally posted by str00jaa moje?
Originally posted by str00jahvala, hvala, ne morate još nedelju dana da ustajete:smug:
Treba da ima nullin broj postova i kvalitet spama (da, i idealan forumas mora da upadne u dobar spam mode)
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!