Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Dragi forumaši, najpre svima jedno veliko izvinjenje jer je Deni malo brzopleto postavio predhodnu istoimenu temu, a da organizicioni odbor nije usaglasio pravila.

Ja, kao tip zadužen za zbrajanje glasova i pravljenje šarenih tabli svake godine, pristao sam da brojim glasove i ove godine, ali samo pod uslovima da ne brojim za svih 275 forumaša, koji će dobijati glasove jer bi to bio stvarno nemoguć zadatak, koji oduzima svo slobodno vreme već da postoji brojanje za one, koji će upasti u finale.

Deni je imao razumevanja pa je doneta konačna odluka da će biti dva kruga, a GLASOVI ĆE SE RAČUNATI SAMO U FINALU, gde će se plasirati 32 najbolje plasirana forumaša!

POLUFINALE
U prvom krugu, neće biti glasanja već samo nominacija - nabrajanje 20 nikova.
Svako treba da napiše maksimum do 20 imena (bez bodova), koje nominuje za finale i svako će dobiti 1 poen.
Time će zbrojač glasova biti pošteđen da sabira za ogroman broj ljudi.
Glasanje se završava 1.decembra.

FINALE

Trideset i dvoje (mondijalski broj) najbolje plasiranih iz prvog polufinala ući će u finačle, gde će se glasati samo za njih.
Tako neće biti rasipanja glasova na 300 ostalih.

Međutim, svako ko ne bude glasao u prvom krugu (odnosno nominovao) biće diskvalifikovan iz finala bez obzira na broj glasova.
Apstinentima je najlakše. Uzimaju glasove od drugih, a sami izbegavaju da se izjasne i time se nikome ne zameraju u taktiziranju. Zato apstinencija ove godine neće biti tolerisana.
Umesto učesnika, koji je diskvalifikovan upašće onaj, ko je imao najviše nominacija u prvom krugu, a nije ušao.

PRIVILEGIJE ZA FINALISTE
Učesnici finala (dakle prvih 32) imaće privilegiju da glasaju tajno (ako žele), i time izbegnu zameranje forumašima, koje utiče na dalji tok glasanja.
Poslaće glasove mejlom ili preko u2u.

Njihove glasove saopštićemo na samom kraju u okviru jedne iste, specijalne večeri gde ćemo čitati i sabirati ih zajedno.

Time će glasanje za zvezdu sajta dobiti i na svojoj zanimljivosti neku atmosferu eurosonga.

I to je to.
Korisnikov avatar
By *deni*
Sviđa mi se jako ova ideja da se glasovi ne objavljuju do finalne, svečane večeri.
:)
To svečano veče može da bude uživo, u nekom kafeu.
:eureka:
Korisnikov avatar
By Loni
E može. Sešćemo i vaditi glasove iz koverte,
a na internet liniji će da budu forumaši iz dijaspore i udaljenih krajeva.

No da počnem prvi, kao primer.

MY TOP 20 NOMINATIONS:

antibiotic
Acid Drop
Croesus
Deni
Dina
Dušan Maljković
Dželajza Rouz
LuKa
Mage

Mariška
Mili86
NS Beckie
ns.happy
Olga Diktator
Orlando
Seamen
Simor
Sprinter
Tot
Vel boy

Idealno bi bilo da svako sortira svoje nominacije po abecednom redu i time zavara trag ko mu je favorit, čime će drugi krug glasanja biti daleko zanimljiviji.
Korisnikov avatar
By Delete
Pa, hajde da se igramo :)
Moji favoriti su:

confinatti
4NY K3Y
2kune
tungi
*deni*
Zonche!
~ Le Saint X ~
gorilica
poison
Mars

Seaman
west end
Simor
spliff
Hys.
taurus
hlaefdige
Paki
Azdaja
Zen
By Speculum Columbae
Moji su:

Zonche!
jovanabeograd
hlaefdige
Eifranloo
Dželajza Rouz
Angra Maina
colonia boy
Orlando The Lady
bas bleu
Galadriel
waldorf
colorado
IriS
ns happy
walt333
Ulix
Lorna
vetur ulfur
Tungi
Marvin
Korisnikov avatar
By 2kune
boduje li se i profil na gayromeu? :merlinka:
Korisnikov avatar
By *deni*
Joj, ja moram još malo da razmislim koga da nominujem... Toliko je mnogo kvalitetnih korisnika, koji zaslužuju nominaciju... Kako odabrati samo 20 komada i ne ogrešiti se ni o koga ?
:iskusenje:
By Kragi
Ja sam već glasao, a vi se sledeći put dogovorite ko će da otvara temu, koje su propozicije i tako to :smeh:
nemam nameru da se cimam opet :D
batalite.
bolje da si otvorio/pokrenuo neki drugi izbor :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Kragi, dušo, objašnjeno je da smo održali vanredni sastanak u užem sastavu i to zbog uočene pojave da pojedinci i pojedinke, pogotovo favoriti, kalkulišu, izbegavaju da glasaju, jer računaju da, glasajući, uskraćuju sebi potencijalne glasove korisnika kojima nisu dodelili glasove.
Zato smo obavili konsultacije i odlučili da uvedemo ovaj princip, kao korektivni.
Korisnikov avatar
By *deni*
Dear Lucy, ne možeš da glasaš za Lornu, ali možeš da je nominuješ, zajedno sa još 19 korisnika.
Svako koga nominiraš dobiće po 1 poen i za taj jedan poen će da bude bliže finalu.
:)
Korisnikov avatar
By Heartkiller
MY TOP 20 NOMINATIONS:

1. jovanabeograd
2. Zvezdica
3. SanjaSteppenwolfin
4. maka
5. jelenah
6. Dante
7. Beogradjanin18
8. Eifranloo
9. Sunce
10. Croesus

11. ultraviolet
12. Black Lady
13. OrlandoTheLady
14. mOwid
15. Dželajza Rouz
16. Azdaja
17. Hys.
18. Armand
19. Mage
20. *deni*
By Kragi
Originally posted by *deni*

Kragi, dušo, objašnjeno je da smo održali vanredni sastanak u užem sastavu i to zbog uočene pojave da pojedinci i pojedinke, pogotovo favoriti, kalkulišu, izbegavaju da glasaju, jer računaju da, glasajući, uskraćuju sebi potencijalne glasove korisnika kojima nisu dodelili glasove.
Zato smo obavili konsultacije i odlučili da uvedemo ovaj princip, kao korektivni.
deni ljubavi, jasno je meni sta ti hoces da kazes al' mene zabole da kalkulisem i cekam ko ce eventualno glasati za mene. :D
molim da se moji glasovi sa druge teme uvaze i ovde, na kraju krajeva i tamo sam bio medju prvima.
mogu ja sad tebi da nabrojim jos 10 imena tj. nickova, ali se sustinski i bodovno, na mojoj listi, nista nece promeniti :D
Korisnikov avatar
By nsc
1. Deni (Mene samo cudi da on nije sam i glasao i proglasio pobednika po svojim simpatijama, kao za predsednika)
2. Kiwi
3. Dante
4. Dušan Maljković
5. Olga Diktator
6. Beogradjanin18
7. Eifranloo
8. Sunce
9. Njuskalo
10. Gorilica
11. Zonche!
12. Dželajza Rouz
13. Paki
14. Spliff
15. Dukkehjem
16. Blenta
17. Mars
18. Ns happy
19. Taurus
20. Antibiotic
Korisnikov avatar
By *deni*
Molim vas da se za sve vaše nedoumice, za sve vaše kapriciozne primedbe, htenja i nehtenja ubuduće obraćate Loniju.
On je idejni tvorac ovih novotarija, koje su usvojene na zasedanju u užem sastavu, pa zato smatram da je i najpozvaniji da preuzme na sebe rešavanje vaših problema i daje odgovore na pitanja i potpitanja.
Toliko.
:swan:
Korisnikov avatar
By Loni
E super!
Funkcioniše igra i ljudi se javljaju.

Ovde će biti lako sabrati sve, svakom po 1 bod i to je to.
Prošle godine umalo ne crkoh.

No ipak da neću početi da sabiram prva dva dana.
Prvih 48 sati moguća je i izmena postova i predomišljaj,
pa i tu mogućnost ostavljam.

Kragi, ja ti mogu s one liste upisati 9 nominacija,
ali moraš dopisati još 11 imena.

Imaj milosti. Reč je čisto o poštedi onog, ko sabira i sortira tablice. Kad se računa za 300 imena, koliko ih ukupno dobija bodove, taj rad je jako dug, komplikovan i težak, a ovako će ići jednostavno i lako bar do finala.
Korisnikov avatar
By Loni
Kome je uzaludno da učetvuje u ovoj igre nek zarije njušku u neku drugu temu i gotovo.

Deni ovu temu postavlja svake godine (i često pobeđuje)
a ja sam, kao majstor pravljenja šarenih tabli i isecanja, zadužen za brojanje.

Možda je i meni cela igra na neki način besmislena, ali ako je već igramo,
onda ćemo tako da zbrajač ima što jednostavniji posao.

Koliko god nekog hejtali na forumu, niko ne zaslužuje
onoliku količinu posla, kog sam se ja prihvatio prošle godine.
Ustanem, odem na forum, pa vidim 10 novih glasanja u danu za 300 ljudi,
pa ubacuj imena, sabiraj, sortiraj, prilaži novu tablu, boji je, seci...

Ove godine biće ovako, pa kom se ne sviđa ne mora da učestvuje.
Ionako je sve jedna zaheftancija.
By Hans
:lizalica:

Ja bih samo blentu. Hvala. :hvala:

A vi glasajte za mene. Imponuje mi.

Vaš C.
Korisnikov avatar
By Tungi
Evo i mojih:

poison
Delete
Kiborg
starsailor
Rei
Zonche!
*deni*
AngraMaina
hlaefdige
Dzelajza Rouz
Popeye
Mars
unic0rn
Wilhelmina
bas bleu
Lepa Krepa
Kal Zakath
Paki
Zibro
dukkehjem
Korisnikov avatar
By Srklet
Ako je Srbija na putu pomirenja s Hrvatskom, kao što je pokazao posjet predsjednika Tadića Vukovaru, onda mislim da bi kao dobar signal u otoipljavanju odnosa između Srbije i Hrvatske odjeknula vijest da sam ja proglašen za zvezdu foruma.
:bubbles:
Korisnikov avatar
By Loni
Croesus, molim te da ipak glasaš kompletno!

Šteta je da forumaš, koji poboljšava atmosferu na forumu,
više nego žvakaća guma PH vrednost, ostane bez finala.

Ti si mi pozitivno otkriće ove, kao Mage prošle godine.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Loni
POLUFINAL
U prvom krugu, neće biti glasanja već samo nominacija - nabrajanje 20 nikova.
Svako treba da napiše maksimum do 20 imena (bez bodova), koje nominuje za finale i svako će dobiti 1 poen.
Time će zbrojač glasova biti pošteđen da sabira za ogroman broj ljudi.
Glasanje se završava 1.decembra.

Osim toga ovako će neki izbeći da porede forumaše i u prvom krugu odaju utisak neutralnosti prema svojoj omiljenoj desetki i time izbeći neprijatnost.
Ovo ti je odlična ideja, :hail:
kako se se toga setio?

:pickme:
Korisnikov avatar
By Berserker
MOJA LISTA (Азбучним редом):

Ladies

Azdaja
Black Lady
ZozefinST
Zwezdica
Iris
Lepa Krepa
Orlando The Lady
Starsailor
Hlaefdige
Wilhelmina

Gents

Banana
Dante
Deni
Dukkehjem
KiWi
Paki
Sunce
Tungi
Unicorn
Castor
Korisnikov avatar
By Loni
Jukie, u tom delu mog posta izbrisano je greškom pola rečenice (To je kad se pritisne dugme INSERT), tako da to batali.
Korisnikov avatar
By KiWi
*deni* - Šta reći, rođen da bude zvezda. Ko sam ja da ga u tom životnom zadatku sputavam?? Tu sam da pomognem!
Antibiotic - Nije neki valjan razlog, ali volim da čitam njegove postove
Beogradjanin18 - Ovaj glas nema nikakve veze sa tim što je prelep, glas dobija jer me je oduševio blogom i svežim postovima
Croesus - Njegovi postovi često imaju ton koji ne odobravam, ali uvek imaju poentu
Delete - Odaje neku slobodno životnu energiju svojom pojavom koja se prenosi kroz postove
dukkehjem - Ne postoji konkretan razlog ... skupilo se dosta sitnica, tako da zaslužuje moj glas :D
Eifranloo - Zato što me iznova oduševljava i inspiriše svojim radovima
hlaefdige - Zato što je toliko laid back da sve čekam kada će se prevrnuti kao kornjačica na leđa. Volim njene postove.
Hys. - Tako malo piše, a tako sadržajno :D
Kiborg - Čika doktor. Ne kurči se svojim znanjem, ali kada treba ume da pomogne :) 10 bambija za njega!
maka - zato što tako nesebično voli svoju ženicu :D
Mars - zbog dupeta
Rei - glasam za ovog Rei-a dok ne naiđe neki u džepnom izdanju ... ovaj mi odgovara, samo mi je prevelik :D
sofia - zato što mi je podarila sate i sate uživanja .... kada god vidim reprizu Otvorenih Vrata setim se nje :D
Spliff - zbog stava
Sunce - volim da čitam njegove postove :D
taurus - ne znam tačno zašto :D možda zbog par saveta koje je nesebično podeli samnom (ali nisam siguran da je zbog toga)
Zibro - nema nikakve veze sa činjenicom da je neverovatno sexy ... na listi je isključivo zbog postova :D
Zonche! - zbog uvek svežeg pogleda na svet :D
zoran52 - zato što je dosledan

Aleksandar (ophidia), Spark, bojandjo i Mr. Dee definitivno zaslužuju da budu u ovih 20, ali u su ove godine bile slabije aktivni, pa stoga nisu na listi :D
Korisnikov avatar
By badu
"Sreća" vaša pa mi se ne da raditi sir Philip Sidney i njegov opus.

ultraviJolet
AngraMaina
Black Lady
Dželajza Rouz
Wilhelmina
*deni*
acid drop
hlaefdige
RGZ / maslačak
SanjaS
Mariška
KorvinOdAmbera (naučiJo sam!)
Eifranloo
Hys.
Dante
bothways
STATUS ("HE HE".)
Sunce
jovanabeograd
dukkenhjem (od milošte, Đuka)
Heartkiller

ZaboraviJo sam Null-a. 'El može 21? ^^

Na!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 40
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!