Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By antibiotic
Huh, upoznao sam nekolicinu ljudi sa televizije, voditelja, iz Beca, sa jednim sam bio u vezi, sa nekima saradjivao.

Od nasih, takodje dosta ljudi sa televizije ( sudjeni su mi) , sa jednim voditeljem sa pinka sam u bliskoj rodbinskoj vezi.

Od svetskih faca... well... ne puno, sem sto mogu da se pohvalim da sam dotakao dlanove i pramen kose Tori Amos :love: na njenom koncertu u Becu.

...a cuvena youtube vlogerka Lisa Nova mi je napisala komentar ispod jednom mog videa ( sto retko cini) :
"very cool- thanks for entering "

:wundy:
Korisnikov avatar
By smaug
Od svih meni poznatih poznatih najmiliji mi je drugar Boris Johnson.
Korisnikov avatar
By m..
au dosta, tipa nekih 200-300 raznih manje i vise poznatih. uglavnom domacih, ponajvise glumaca (doduse imam toga i u daljoj rodbini) umetnika i muzicara. sa stranim ne stojim dobro. upoznala sam yannick noah-a, bila na zurci sa jean marc barr-om (tad sam imala tipa 13 godina, pa me bilo blam da prilazim), stajala pored patti smith al sam bila previse uzbudjena da se upoznajem...dakle sve nesto nja. jedino sam se poprilicno dopisivala sa ann shanton iz 'add n to x' preko myspace-a. od ostalih koje sam upoznala u inostranstvu tu su natasa vojnovic i ana stanic, i ne znam, ne secam se... nekako nikad ne razmisljam o tome.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Tu i tamo naletala na mahom domaće selebe, ali najdraže mi je što sam upoznala omiljenog mi Monty Pythona. :love:
Slika
Korisnikov avatar
By Waldorf
U šiparičkom zanosu sam mu poslala fan mail odmah posle bombardovanja i, na opšte iznenađenje, dobila rukom pisan odgovor. Te zime otišla u London i nakupovala se knjiga (što njegovih, što o Pythonima) kao kreten. Profanka koja nas je tamo vodila videla sve to šta ja kupujem i nazvala MP-jevu agenticu bez mog znanja. Ispalo da će par dana kasnije biti otvaranje novog Waterstones-a (ako se dobro sećam, u okolišu St Paul's Cathedral), ali je kavaka bila što je moglo samo po pozivu/spisku da se prisustvuje. Long story short, cica pitala MP-ja sme li me dodati i sutradan me zvala direktno da mi kaže gde i kada da dođem. Zamalo nisam u nesvest pala.
Pričali 10ak, 15 minuta: smorila ga dok mi nije sve moguće knjige ispotpisivao, pričao mi kako je SFRJ bila među prvim zemljama koje su otkupile Pythone ('71. čini mi se), pitao kako je bilo tokom bombardovanja, slikovali se i tako.. Bila sam totalno kul i opuštena sve vreme, a onda me puklo u autobusu na povratku u hotel, pa sam morala da siđem ranije i vratim se peške.
Lud'lo u svkaom slučaju. :D
Korisnikov avatar
By bas bleu
:lol:
wow, super je prica. pa to sve je trebalo odmah da napises a ne da ti izvlacim klestima ovako. super bre.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Pava mi se pa me mrzucka da pišem nadugačko. Otud i ovaj digest stil pisanja. :/
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!