Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Waldorf
Danas horor:
Prelazim ulicu, kad kod mene na stinici 38 ispljunu 5 revizora. Razmišljam se koliko je samo glupo što ih upšte ima na toj linija, kad ono 38ica dupke puna čika i teta u žutim prslucim - stoje, sede, orgijaju. Zdravo zastrašujuće, a imam čak i markicu. :ubise:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Eggs act Lee...
Ali želiš, ooo, kako samo želiš.. :runforthehills:
Korisnikov avatar
By sunflower5
Uvek imam mesecnu,ali se redovno isprepadam kad ih vidim.Ne znam zasto,nekako me ozbiljno gledaju...verovatno im izgledam kao srednjoskolac koji se svercuje :nerd:
Moracu da se potrudim da izgledam ozbiljnije :D
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by LeDeNa_
Mislite da je skupa karta?
Meni je iskreno skupo, pogotovo kad idem jednu, dve stanice...
Definitivno markice. Kupiš je jednom mesečno i ne brineš se više
prvo izgleda da je i markica preskupa, a onda se jedan dan voziš 6-8 puta
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by croesus

:rotflmao:

Nikada nisam imao povlasticu.
Uvek imam kartu a sad je nikad ne poništavam jer na vreme mogu videti kontrolora kad se ustremi ka tramvaju ili autobusu kao orao na Prometejevu jetru.

Zanimljivo je da uvek imam pojačan rad herca kad neko od njih uđe. Možda su mi uniforme fetiš?
ili to ili si pica

:mazi:
By Hans
Originally posted by blenta
Originally posted by croesus

:rotflmao:

Nikada nisam imao povlasticu.
Uvek imam kartu a sad je nikad ne poništavam jer na vreme mogu videti kontrolora kad se ustremi ka tramvaju ili autobusu kao orao na Prometejevu jetru.

Zanimljivo je da uvek imam pojačan rad herca kad neko od njih uđe. Možda su mi uniforme fetiš?
ili to ili si pica

:mazi:
Idi vidi da nisam u šaragama...

:kiss:
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by dukkehjem

ako ne placas, nemoj da se vozis :drama:

stvari ovako funkcionisu imas ponudu i potraznju na trzistu,
ponuda nudi dobra i usluge, u ovom slucaju voznju, kao proizvod koji ima odredjenu cenu, ako ti ne odgovara proizvod ili cena, nemoj ga kupiti.
nemoj da se vadis na kvalitet i sl., a da pritom koristis isti.
mogu i ja da kazem, istom logikom, ove patike su preskupe i nisu kvalitetne, zato cu da ih ukradem. jer to sto radis je kradja ako nisi svesna.
To.

Btw, ja koristim usluge gradskog prevoza ako mi firma kupi markicu.

Inače idem bajsom ili pešice, a busom manje-više samo kada je neki kijamet, ili vikendom sa planinarima na Frušku goru.

Govorim o NS, koji je ravan grad, a ima i biciklističke staze (doduše prilično razlokane...), pa nije neki problem ići bajsom.

Kad sam u BG onda planinarim u krugu dvojke, a ako idem kod rođaka koji stanuju na periferiji (Banovo brdo, Žarkovo, Cerak...), sednem u bus na polaznoj stanici i vozikam se pola sata, sat, zavisno od gužve u saobraćaju, i kad pogledam na planu grada pređenu kilometražu uopšte ne smatram da je karta skupa. Npr. od Zelenog venca do Ceraka je otprilike kao od NS železničke stanice do okretnice u Beočin selu - a ta razdaljina u NS košta, ako me sećanje ne vara, 145 dinara, znači otprilike triput skuplje nego u BG.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Mariška

Btw, ja koristim usluge gradskog prevoza ako mi firma kupi markicu.

Inače idem bajsom ili pešice, a busom manje-više samo kada je neki kijamet, ili vikendom sa planinarima na Frušku goru.

Govorim o NS, koji je ravan grad, a ima i biciklističke staze (doduše prilično razlokane...), pa nije neki problem ići bajsom.

Kad sam u BG onda planinarim u krugu dvojke, a ako idem kod rođaka koji stanuju na periferiji (Banovo brdo, Žarkovo, Cerak...), sednem u bus na polaznoj stanici i vozikam se pola sata, sat, zavisno od gužve u saobraćaju, i kad pogledam na planu grada pređenu kilometražu uopšte ne smatram da je karta skupa. Npr. od Zelenog venca do Ceraka je otprilike kao od NS železničke stanice do okretnice u Beočin selu - a ta razdaljina u NS košta, ako me sećanje ne vara, 145 dinara, znači otprilike triput skuplje nego u BG.
Ja uglavnom idem pesaka, jer od kuce do centra imam 2 i po stanice (i po jer do polazne stanice zapravo moram u suprotnom smeru od centra). Ako me mrzi, ako sam na shtiklama ili bas hocu da se vozim - placam kartu.
Mislim da nisu skupe karte, kostaju 40 din za gradsku voznju, sto je znatno manje od taksija. Nisam ni razmisljala da li to treba da placam ili ne, kako sam naucila jos kao mala, tako radim i danas. Jednostavno, zasto da se blamiram zbog 40 pisljivih dinara, ako vec koristim to vozilo, gorivo i vozaca?
Sasvim druga stvar je taj prigradski saobracaj, koji je bezobrazno skup, za bukvalno istu uslugu kao po gradu. Pa do Karlovaca ili Beocina ne treba duze nego do recimo Klise, koja je i dalje gradska zona, ali su karte 3X skuplje.
By Orion
danas me isteraše iz 4 busa :sigh:
Korisnikov avatar
By nsc
ako ne placas, nemoj da se vozis :drama:
stvari ovako funkcionisu imas ponudu i potraznju na trzistu,
ponuda nudi dobra i usluge, u ovom slucaju voznju, kao proizvod koji ima odredjenu cenu, ako ti ne odgovara proizvod ili cena, nemoj ga kupiti.
nemoj da se vadis na kvalitet i sl., a da pritom koristis isti.
mogu i ja da kazem, istom logikom, ove patike su preskupe i nisu kvalitetne, zato cu da ih ukradem. jer to sto radis je kradja ako nisi svesna.
Originally posted by bas bleu
oh god, that's how public transport works - you pay and you use it. just fucking get over yourselves.
Originally posted by spliff
pobogu ljudi, platjajte prevoz ili idite peshke
ako ti ne odgovara prevoz, nemoj se voziti, a ako se vozis - plati.
simple as that.
tacno tako :up:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Imam fobiju od kontrolora u autobusu, nije bitno sto ja imam kartu imam osecaj ko da ce da me streljaju. :uplasen:
Kupujem markicu uglavnom, a kada je ne uzmem izbegavam svercovanje, platim kartu, a zao mi je i tih 40din.ali platim -.-
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Blond Brat

Imam fobiju od kontrolora u autobusu, nije bitno sto ja imam kartu imam osecaj ko da ce da me streljaju. :uplasen:
Ni ja nisam bio (past perfect tense) uspeo da se do kraja oslobodim tog osecaja.

Valjda zato što i kad znam da neće MENE da maltretiraju, ako se pojave - maltretiraće nekog PORED mene, a to uvek mrzim da gledam.
By Hans
Za mene je otkriće bila persona na Savskom trgu kod železničke koja je imala prsluk u boji između crvene i narandžaste na čijim leđima je pisalo ASISTENT KONTROLORA. :) :happy:
Kakav to asistent? Dok ovaj prvi teroriše ovaj mu pribavlja nove žrtve? Ili ih drži za uši? :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
Poceli su da zavaravaju narod:lol:

Skoro u trolu je usao jedan u takvom prsluku,dok sam se ja natezao sa nekim torbama i rancevima,spremajuci se da izadjem vec na sledecoj stanici..Prisao je i trazio mi kartu,dok sam ja nespretno prebacivao ranceve s ruke na ruku,prevrtajuci po dzepovima;samo je produzio,jer me je pre toga pitao na kojoj stanici izlazim.
By Hans
Originally posted by Tungi

Poceli su da zavaravaju narod:lol:
Mislim da bi na svakom prevozu u BG trebalo da piše : Vi koji ulazite, ostavite svaku nadu.

:roflmao:
Korisnikov avatar
By Tungi
Pise zato na onim automatima"Kad izadjes ostavi kartu"

:lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Fora je nabaviti takav prsluk, kolko ja kapiram problematiku.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Mars

Fora je nabaviti takav prsluk, kolko ja kapiram problematiku.

Sigurno necu da trzam narod po gradskom:)

Mada sam isto,pre nekih dva meseca,takodje u troli odbio da kupim kartu,jer su usla dvojica "u civilu",bez uniformi,jedan je sedeo pozadi i piskarao nesto,a drugi je operisao po prevozu.
Na pitanje :"A gde je vama dokumentacija?I prsluk,uzgred...?Izvinite na ovoj izlazim"

:smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
Njima kažeš "Pst! Pst! Vaš sam!"
Korisnikov avatar
By lav
sto jednostavno ne kupite kartu ? ili markicu ili... :bicikl:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!