Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Stripi
Ja imam polu suprotnu priču - ona moju homoseksualnost i mog dečka smatra hendikepom a ja sam nakon deset godina odustao da bilo šta objašnjavam i sada više ne pričam sa njom.

Clip je tužan i depresivan a on je kretenčina na kvadrat.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
strasno kakvih ljudi ima... malo mi je falilo da zaplacem.
Korisnikov avatar
By bu
jbg..al morala sam da postavim ovde ovo..tera te na razmisljanje..
Korisnikov avatar
By Srklet
ne treba glorificirati majke, to je tako patrijarhalno i nefeministicki. :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Čekajte, ovo je samo jedna pripovetka, figura... Ne ?
Nije istinita priča ?
Korisnikov avatar
By bu
meni drugarica rekla da je istinito..
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Popeye

ne treba glorificirati majke, to je tako patrijarhalno i nefeministicki. :D
Da, u ovoj pripovetki su baš idealistički i naivno opisani karakteri potpuno bad guy-a ( sin ) i potpuno good guy-a ( majka ).
Toga teško da ima u životu.
Korisnikov avatar
By Srklet
btw, majka je odgojila tog sina, zar ne? a prethodno ga je i rodila. tako da je sama sebe sjebala.
By dukkehjem
meni se cini da je ovu stvar i status kacio...

prica nije istinita, ja sam odustao negde kod drame u prvih 40sekundi cini mi se,

a i oci se, valjda, ne mogu presaditi, nesto oko toga ima zackoljica koju je neko pomenuo u okviru te druge teme...
By dukkehjem
kad sam stigao do eksplozije gasa u rudniku. da. sad se podsetih...

moglo bi biti vise opstih mesta samo da je zapoceo sa: "u nasoj varosi svako je imao majku, tako je i sa mnom"
Korisnikov avatar
By bas bleu
eto da citate statusove teme ne biste sada pali na ovo. sentimentalna glupost.
By J...
"u mojoj varosi malo je bilo muske dece", "moj se otac tek nakon cetvrtog deteta mogao pohvaliti naslednikom" kakve patrijarhalne gluposti :barf:

A onda kad je njegov otac dobio sina naslednika, odgajili su ga tako da je postao tipicni sebicni i nezahvalni kreten a majka kao i svaka "prava patrijarhalna" majka, bez trunke samopostovanja, dozvoljava da je musko dete, sin "naslednik", tretira kao govno.

A na kraju jos pomenuse i presadjivanje oka. :luda:

Glupost na kvadrat.
Korisnikov avatar
By Srklet
jebote, nisam uopce poslusao to s youtubea, a sve sam pogodio. :lol:
Korisnikov avatar
By deran
ja se dao u bedak do presađivanja oka...sad brišem monitor...:rotflmao:
By J...
Mozda je u pitanju roznjaca. :nazdravlje:
Korisnikov avatar
By Incubus
Oko nas se svakodnevno dešavaju mnogo veće drame.

Lik je debil, da li fiktivni ili stvarni u svakom slučaju je kretenčina.

Mnogo više me je pogodila priča ''Postidio se majke'' od Čehova (čini mi se, izvinjavam se ako širim dezinformacije, davno sam je čitao).

U skladu sa temom:

''
Korisnikov avatar
By Srklet
ono o cemu bi vrijedilo raspravljati je kakvi su to ljudi koje ovakva patrijarhalna propaganda i bolesna patetika navede na razmisljanje and stuff... :bubbles:
By J...
Mislim da je tajna uspeha u tugaljivoj muzici koja prati tekst, violini narocito. :yes: Mogli su da odrecituju i nesto sasvim deseto ako bi bilo praceno ovakvom muzikom i izgovarano na ovakav nacin ljudi bi se primili vrlo lako. :klavir:
Korisnikov avatar
By Frey
Неко ко је рођен осамдесет и неке не може славити 15 година велике матуре све до 2014-2015.
Korisnikov avatar
By *deni*
Možda je mala matura u pitanju.
U svakom slučaju, mišljenja sam da je reč o jednoj pripovetki, pretencioznoj, patetičnoj izmišljenoj priči, koja je ipak korisna, jer može da nas navede da, po potrebi, budemo malo pažljiviji prema ljudima oko nas, pogotovo prema onima sa kojima smo u najbližem krvnom srodstvu.
:mama:
Korisnikov avatar
By bu
slazem se sa Denijem :)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by J...

Mozda je u pitanju roznjaca. :nazdravlje:
Pre cirka 40 godina? Tesko. A i transplant roznjace se radi zbog ostecenja vida zbog bolesti, a ne zbog saobracajne nesrece.
Iskreno, meni ta prica od samog pocetka nije nimalo uverljiva, te ni ne mogu da se nesto skenjam zbog toga. A ima i gorih stvari od monstruznih sinova naslednika.
I dabogda se osuo ko god je tu pricu sastavio! Prvi put se pojavila jos za davnih vremena myspacea, oko nekog osmog marta i od tada se svako malo ponovo pojavi, i opet treba ljudima objasnjavati da to nema veze sa istinom i da je smisljeno kako bi udaralo na ona najprimarnija osecanja, kakvo je ljubav prema majci.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!