Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Volite li da plesete kada ste sami?
Moze biti da je ovo posledica socijalnog shoka (jer ne izlazim u varijantama gde je djuskanje izgledno), ali poslednjih dana veoma cesto igram sama od sebe.
tada slusam ono sto u bilo kojim drugim okolnostima ne bih pomislila da pustim, i ...tako, znojim se sama sa sobom.
U klubu mi apsolutno nije bitno da li cu igrati sama ili sa nekim (da budem preciznija: bilo kim), niti mi je bitno da li ce mom drustvu biti neprijatno. :lol: Opet, ples bez igde ikog je pristupacno i neiscrpno savrsenstvo.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6e6wE8UnJJs&NR=1[/youtube]
Evo ovo je npr. dusu dalo za moja trzanja ramenom :lol:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
džuskam retko i loše. kad niko ne gleda - bacakam se k'o d'imam napad.
lepše je kad si sam.
Korisnikov avatar
By bu
ahaha,po mom misljenju ja ne znam da igram..tako da kad izadjem uvece ja kao igram gubim se..a kad sam sama to je jos gore gubljenje.. :D ..u svakom slucaju gubim se..glupiram i tako..al volem da izigravam budalu pogotovo uz muziku :D
Korisnikov avatar
By IriS
kad mi se đuska, ja to radim, nebitno gde.
mada mi je omiljeno kad to radim na poslu i pred ženom mi :vrcka:
Korisnikov avatar
By acid drop
e, da, da odgovorim i ja na temu :lol:

plešem samo kad nema nikoga na vidiku
Korisnikov avatar
By smaug
''I hate dancing more than I can possibly explain. I hate doing it myself, which I can’t anyway, but I loathe and resent the necessity to try. I hate watching other people do it. I hate the way it breaks up conversation. I hate the slovenly mixture of sexual exhibitionism, strutting contempt and repellent narcissism that it involves. I hate it when it is formless, meaningless bopping and I hate it (if anything even more) when it is formal and choreographed into genres like ballroom or schooled disco. Those cavortings are so embarrassing and dreadful as to force my hand to my mouth. ''

But

''I am not in any way, not in ANY WAY scornful of those who dance.''
By Speculum Columbae
Obožavam da igram i igram svugde.
Kada budem umirao, pred očima će mi ići flešbek sebe kako u različitim periodima igram.
Korisnikov avatar
By bas bleu
@smaug
of course it's him :kiss:

i da dodam, volim da gledam. :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by ultraviolet

džuskam retko i loše. kad niko ne gleda - bacakam se k'o d'imam napad.
lepše je kad si sam.
isto tako al ja imam dodtak, kad sam pijan/pripit :lol: tad igram i bole me za sve, inace me uglavnom mrzi.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Najčešće đuskam sam u svojoj sobi. Iako nemam ništa protiv egzibicionizma, masa u klubovima me sputava i moram da izvodim svoj diva mode u ograničenom prostoru. Najviše mrzim kad mi u sred pokreta neko stane na nogu ili me odvali laktom u rebra. Da bi dobro đuskao moraš da se opustiš i bukvalno osetiš muziku u sebi a to je gotovo nemoguće kad te neko stalno ometa. Zato preferiram privatnost moje sobe :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Nisam dugo spontano zaplesala sama od sebe na gajbi...ali umem, cesto, i volim da igram, i sama i u drustvu, ples je super stvar.
Zdrava i za telo i za duh :yes:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Hys, ti i ja se moramo dohvatiti u neko skorije vreme, bez obzira sto nas nema po gradu.

''
Korisnikov avatar
By haemoglobin
djuskam u klubu ili bilo gde u izlasku...ali sam u sobi nikad
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
^ Brate, ja cu se na kraju skroz (ne)motivisano istripovati da znam ko si ti. :kesa: I da poticemo iz istog grada. :kesa:
Korisnikov avatar
By acid drop
^ videla sam te na temi moja fotka, ali mislim da ja tebe ne znam :D dunno. na osnovu čega tvrdiš da me znaš? :awesome:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!