Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kupper
Gledaooooo. Fenomanalna mala. Bice, bice velika devojcica:hail2:
Korisnikov avatar
By zboO
cula sam jutros.....svaka joj chast....nadam se da ce nastaviti ovako, samo da ne bude kao i sa Jelenom Dokic, koja je osvojila nekoliko turnira za redom....a onda nestala bez traga!

:up:
Korisnikov avatar
By Kupper
Ne bre, ove dete je, kazu, vredno k'o pcelica. A i otac joj je OK:)
By Çâðê_DUP
Originally posted by Kupper
Gledaooooo. Fenomanalna mala. Bice, bice velika devojcica:hail2:
Na zalost nisam gledao finale u Kanberi. Anu sam prvi i poslednji put video kada je igrala protiv Venus Vilijams i za dlaku izgubila.
Bice velika sigurno.

Ne znam sta se desava po pitanju njenog drzavljanstva. U jednom trenutku se pricalo kako je njen otac zatrazio svajcarsko, Ana je navodno sve to odusevljeno potvrdila, da bi na kraju sve to bilo demantovano....blabla.
Ako je cela stvar sa svajcarskim drzavljanstvom tacna, onda ce svakako naslediti Moniku Seles.
Korisnikov avatar
By Kupper
Da, prica se naveliko, oni cas demantuju, cas odcute.....ne znam, mozda bi bilo bolje da ode. Za nju. Opet, to vise ne bi bila nasa teniserka.....
Korisnikov avatar
By Moa
Svaka cast nasoj mladi teniskoj nadi,nadam se i ja kao i vi da nece proci kao Jelena Dokic.Cula sam puno puta za turnir u Melburnu samo nesto ove godine me finale iznenadilo.Nasa malo poznata teniserka sa Madjaricom za koju nikad nisam cula.Nema veze,turnir je turnir,ako nista drugo barem ce imati dobru najavu na prvom Grand slam turniru (koji je inace meni omiljen) :)
Sretno joj bilo,neka prodje prvo kolo ja cu biti prezadovoljna.
By Paris
Drago mi je da je nasa Ana Ivanovic imala srece da joj se u prvom finalu padne gotovo anonimna Madjarica Cink. To je dobar znak. Sreca prati velike. (Bar se nadam da je tako).
Eto posle nekoliko teskih meceva kvalifikacija za Australian Open, nasem Djokovicu se u prvom kolu pao Rus Marat Safin koji ce ga najverovatnije :nunchake: :grom:
Ako Ana planira da menja drzavljanstvo onda sta drugo reci osim" nek joj je sa srecom" :farewell: ima sigurno milion i jedan razlog zasto je to bolje za nju:D

[Izmenjeno 16-1-2005 ParisH.]
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ParisH.
Drago mi je da je nasa Ana Ivanovic imala srece da joj se u prvom finalu padne gotovo anonimna Madjarica Cink. To je dobar znak. Sreca prati velike. (Bar se nadam da je tako).
Pa da. Ana Kurnjikova ni takva finala nije dobijala. In fact, nema nijednu titulu u karijeri....
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Da je srece da se drzava pobrine da joj omoguci maksimalne uslove i da takav talenat zadrzimo, a ne da ga predajemo drugima na tacni....
Ali tesko da takve stvari ume neko da razume i shvati u vlasti.....
By Paris
Pa da. Ana Kurnjikova ni takva finala nije dobijala. In fact, nema nijednu titulu u karijeri....

Pa sta ocekivati od nekog ko izjavljuje da je nervira to sto joj se od treniranja "prave" misici???? Pa sta je ocekivala da joj se pravi?Trebala je da uzme da hekla od toga se ne prave misici:D
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG

Pa sta ocekivati od nekog ko izjavljuje da je nervira to sto joj se od treniranja "prave" misici???? Pa sta je ocekivala da joj se pravi?Trebala je da uzme da hekla od toga se ne prave misici:D
Ana Kurnjikova je u tenisu, ono sto je sada Bekam u fudbalu....
To ti je izadjem na teren da me slikaju, pokazem dupe i to ti je to.....
Dobro ajde Kurnjikova nikad nista od turnira, Bekam nekad nesto, tj dok je igrao u Manchesteru.....
Sad je k....na biciklu....
To samo pokazuje da neko dobro unovci svoj izgled....na racun sporta kojim se kao bavi.....
Nista novo....
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ZvezdasBG
Bekam nekad nesto, tj dok je igrao u Manchesteru.....
Sad je k....na biciklu....
To samo pokazuje da neko dobro unovci svoj izgled....na racun sporta kojim se kao bavi.....
Nista novo....
Ja ipak malo vise cenim Bekama i mislim da sto pre treba da se vrati u Englesku.

k....na biciklu ? Ovo je za opomenu:rool:
kurac na b......(tako valja):pokazuje:
By Paris
Pa znas sta mnogo je lakse biti pozer i baviti se pokazivanjem dupeta nego raditi nesto sto zahteva disciplinu, odricanje, teske treninge, puno napora i znoja...
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Pa znas sta mnogo je lakse biti pozer i baviti se pokazivanjem dupeta nego raditi nesto sto zahteva disciplinu, odricanje, teske treninge, puno napora i znoja...
E pa ja tog pozera necu gledati.....
Eto im tetke pa ce one da ih "podrzavaju" u "karijeri"!
Korisnikov avatar
By Kupper
ParisH, ti to meni ??? Meni ?

Dobro bre Zvezdas, u Engleskoj je dobro igrao, sam si rekao. Naravno, pricm samo o fudbalu.
By Paris
ne tebi.....odakle ti to??......i ti si pozer??:lol:
Korisnikov avatar
By Kupper
ne tebi.....odakle ti to??......i ti si pozer?? :lol:
C.

:kiss:
By Paris
ne tebi.....odakle ti to??......i ti si pozer?? :lol:
C.

Korisnikov avatar
By zboO
Eto posle nekoliko teskih meceva kvalifikacija za Australian Open, nasem Djokovicu se u prvom kolu pao Rus Marat Safin koji ce ga najverovatnije :nunchake: :grom:
jeste bedak sto je izvukao njega...ali ako vec MORA da izgubi, onda neka to bude od Marata Safina :love: :mljac: .....i iskreno se nadam da ce Safin osvojiti Gran Slam (ali ne znam u kakvoj je formi)....
Korisnikov avatar
By Kupper
Uopste mi se ne svidja taj kostur u tenisu. OK da su u nekim grupama po kvalitetu. Ovako, ako si mladjan mora da ti 'padne' neko koga ne mozes da pobedis. mada, bolje Safin nefo Federer, Hjuit, Rodik, X na n-ti amerikanaca, Filipusis, Ferero, Henman.....ima tanke nerve pa ako mu ne krene, moze da se desi i to cudo da mali pobedi.
By Paris
Pa takav je sistem takmicenja jbg oni koji nisu medju prvih 15 ne dobijaju povlascenu poziciju nosioca turnira( tj.seeded players) ali im se u svakom slucaju pada neki outsider iz kvalifikacija kome se tresu kolena kad izadje na teren.
Mene vise nervira wide card. Kad vidim da Mary Pierce, koja ne znam da li uopste vise igra, dobija nekoliko godina zaredom pravo da ucestvuje na Roland Garrosu samo zato sto je njihova, i jos uz to ide direktno u prvo kolo bez kvalifikacija.:sw:
Korisnikov avatar
By Kupper
Nije 15 vise. Sad ima 32 nosilaca u obe konkurencije:mad:
By Paris
ma znam da ih ima 32 nego lupnula 15 po navici:grin:
Korisnikov avatar
By Kupper
Ma:sw: tamo neki 24-ti dobije 55-og ili prvi 103-eg...nije fer. Lova, lova, koga zabole za fer ???
Korisnikov avatar
By Zemunac
E, a sta je bilo danas u Melburnu? U mecu sa Ameli Morezmo? Nisam gledao do kraja....... Gledao sam prva dva seta, u kojima je gubila a za ostalo ne znam :(
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Izgubila :( ima poseban topic
Korisnikov avatar
By Zemunac
Znam, malopre sam video :( ...... A tako joj je dobro krenuo drugi set :rida:
Korisnikov avatar
By Kupper
Heartbreaker decko sve zna. Elem, zbog povrede su je treneri nagovarali da preda bez borbe. Povreda i nije 'ne daj Boze' ali dovoljna da ne odigra. Mala je htela, igrala koliko je mogla i izgubila. To cenim. A onaj GD rece 'super mec'??? To nije bio mec a kamoli super. Ajde reci mi sta je bilo super. Neki momak na tribinama? O Boze, dal te ima?
Korisnikov avatar
By Kupper
A taj komentator je bar 3 puta uporedio Anu sa Zitom Jones. Ne znam sto vredja ovako lepo dete. Ona je bezlicna....i ovo je off, mali ali off.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Heartbreaker decko sve zna. Elem, zbog povrede su je treneri nagovarali da preda bez borbe. Povreda i nije 'ne daj Boze' ali dovoljna da ne odigra. Mala je htela, igrala koliko je mogla i izgubila. To cenim. A onaj GD rece 'super mec'??? To nije bio mec a kamoli super. Ajde reci mi sta je bilo super. Neki momak na tribinama? O Boze, dal te ima?
Ma Heartbreaker je zaljubljen u tenis! :D On ne mrda ispred TV-a dok je teniski mec, isto kao sto se ja zalepim za TV kad je fuca ili basket. :lol: Plus sto mu je mala simpaticna.... :D
Ma mala je stvarno super, i veoma borbena....I pored toga sto je dobila savet da ne igra, ipak je pokusala....U svakom slucaju svaka joj cast na trudu.
A sto se drugih komentara tice....sta da ti kazem, lepo je to kad neko gleda sport, ali treba da gleda igru a ne unaokolo....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!