Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by Zwezdica
Originally posted by Dear Lucy

losa ce ti klijentela biti forumasi... izgleda...
Dobila sam jednog potencijalnog, tipujem na Vetura, samo da mu rikne ta baba od 80god. koja mu je spasila zivot, pa cu ja da nastavim gde je ona stala.. :evilgiggle:
ta baba je dobra neiskvarena dusa! ne moz' ti nju da nasledis :P

a ta baba je zmaj, ona i dan danas uzme sekiru u ruke i cepa sebi drva za zimu. divim joj se.
Korisnikov avatar
By walt333
prvih 5 pitanja odgovor da

6. pitanje: vudu je religija i ona nema veze sa tim holivudskim vuduom prikazanim po filmovima.

Nisam vračara ako se ne računa da umem da otvaram tarot i da zvrljim u šolju, karte...:smilegrin:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Mars
Originally posted by *deni*

Ima najmanje jedna persona među nama koja tvrdi da ima mistične moći.
A nekada ih je bilo - dve!

:B
Uuuuuuuuuuuuuu.... To su samo dva outovana vodena duha, a zamisli koliko ih tek ima koji ovde javno ne govore da imaju mistične moći, ali valjaju tu priču u poverljivim krugovima...
:gatara:
Korisnikov avatar
By Mars
Naravno. Ja te javne i ne uzimam za ozbiljno.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Kod starih slovena kad selo provali vesticu ili moru ona gubi svoje moci i uglavnom nastavi da se bavi herbalizmom :awesome:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Vetur úlfur
Originally posted by Zwezdica
Originally posted by Dear Lucy

losa ce ti klijentela biti forumasi... izgleda...
Dobila sam jednog potencijalnog, tipujem na Vetura, samo da mu rikne ta baba od 80god. koja mu je spasila zivot, pa cu ja da nastavim gde je ona stala.. :evilgiggle:
ta baba je dobra neiskvarena dusa! ne moz' ti nju da nasledis :P
Je l' tako? Eeeee, sada cu da zakoljem petla i da pokapam krv po tvojoj dlaci koju sam uzela pri nasem upoznavanju. :evil:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ju! otkud ti moja dlaka? :shok: glava mi nije nesto puno dlakava :lol:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Volim da mi devojke iz jugoistocne Srbije gledaju u solju vise nego ista.
Imam drugaricu koja pogadja sve, ako nekome ustreba :lol: :roflmao:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ Uuuu a tek mi pederi iz jugoistocne srbije pa ne samo da sve pogadjamo vec i kad ne znamo sta da kazemo pa lupimo nesto a ono se stvarno desi :awesome:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Znao sam! Uzela si mi dlaku s malog prsta :lol: Odnosno, velikog prsta :krezavi:
Korisnikov avatar
By Sunce
Evo da bajam malo. Veture, pa ti imas kitu, vidim je sada maglovito, nalazi ti se izmedju nogu. Ne znam zasto, ali kugla mi kaze da cesto gnjecis ili vuces. Istina?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Pogresili ste Oce! Nije tacno da cesto gnjecim i vucem kitu, istina je prava da je ne ispustam iz ruke!
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
sad, salu na stranu, izdesavalo mi se nekoliko stvari.
desila mi se pokojna prababa pre njene zvanicne cetrdesetnice :lol:
e sad, kod i. u stanu se desavaju zbilja cudne stvari, a s obzirom na kraj gde su zgrade izgradjene, tako nesto me ama bas ne cudi. cudi me samo da ona, presvetla i bogougodna, nije osvestala taj stan kad se useljavala sa bivsim muzem. e tamo sam stvarno osetila neke stvari. i videla. klasika, voda krece i staje kad hoce, macke odlepljuju i fiksiraju zid gde nema nicega, vrata se pomeraju, taj fazon.
bukvalno ja na svaki način čak i jako ličucka na mene

haha i sad skoro kad je drugarica spavala kod mene i ja se probudim a neko me s dna kreveta NYSANY SAMOSTRELOM

a što se tiče mojih izlazaka u grad ovako generalno, došao ja jedno veče kao slavica neka maskiran, da, veče pre moje grand transformacije u blondiennu
a zamisli kako bi se zbunila kada bi joj rekli da su egipćani smatrali da postoje dve veštine, jedna narodna koja se bavi "gadnim stvarima", demonima, bolestima i sl i druga uzvišena, koja boravi sa bogovima, sferama i zvezdama, ali ni ja to ne mogu znati tako da šššššššš
Korisnikov avatar
By Madonna
brate mili koliko si ti hrabra ja bih umrla ali stvarno ti kazem prepadnem se sad kakda gledam a kamoli da to dozivim brate znaci prepreprehrabra si vrh pozz i pliz mi se prijavi na kanal : *
Korisnikov avatar
By blenta
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2042576#p2042576]Dzelajza Rouz napisao:[/url]@Zwezdica

Ma, mrzi me. Ima mnogo da se priča, ali npr. često je pozajmljivala stvari i nije se desilo da je ijedna od tih stvari vraćena, a da sa nje nije nešto nedostajalo (uglavnom su to bili komadići postave i tome slično). Noću bi se ušunjala kroz dvorište do dvorišnih vrata i ostavljala na stepeništu nekakve simbole (između ostalog, jednom i neke izuvrtane gaće :lol: ). Tako je i provaljena.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2042581#p2042581]Dzelajza Rouz napisao:[/url]E, sad, ne znam... Možda nije bila vračara nego neka konceptualna umetnica.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

prevrnuo sam se
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
gledali mi pre mozda pola godine u solju i dobio sam kurac

ali bukvalno. talog u obliku kurca s erekcijom. i mogu vam reci da je obicna glupost, jer kurca dobio nisam :neznam:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!