Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Nedeljna nabavka

Maksi diskont
5
19%
Vero/Super Vero
2
7%
IDEA/IDEA Extra
6
22%
Tempo
8
30%
Rodic
3
11%
Merkator
1
4%
Interex
1
4%
Visnjica
Nema glasova
0%
Neki drugi
1
4%
Korisnikov avatar
By Tungi
Nisam primetio.Nekoliko puta sam svracao u 27.marta.Snabdeveni su,to je prednost.
By Kragi
E što mrzim te stereotipe iz američkih serija po principu punimo frižider jednom mesečno i onda izlazimo iz marketa noseći 28 papirnih kesa koje guramo u prtljažnik automobila. :roll:
i sad ću ja da idem do Rode da bih kupio 6 litra mleka za 15 dana unapred ne bih li uštedeo 50 kinti. jok vala, odem po cigarete u prodavnicu i kupim ako mi treba još nešto. veliki marketi su mi zanimljivi zbog velikog izbora na jednom mestu u smislu raznovrsnosti al baš da se cimam za 15 dana unapred, teško.
Korisnikov avatar
By Tungi
^

Ne cenjkam se ni na pijaci,a tek da idem do drugih marketa kako bih kupio nesto,jer je tamo dinar-dva-tri jeftinije.
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by Kragi

E što mrzim te stereotipe iz američkih serija po principu punimo frižider jednom mesečno i onda izlazimo iz marketa noseći 28 papirnih kesa koje guramo u prtljažnik automobila. :roll:
i sad ću ja da idem do Rode da bih kupio 6 litra mleka za 15 dana unapred ne bih li uštedeo 50 kinti. jok vala, odem po cigarete u prodavnicu i kupim ako mi treba još nešto. veliki marketi su mi zanimljivi zbog velikog izbora na jednom mestu u smislu raznovrsnosti al baš da se cimam za 15 dana unapred, teško.
Ne stedim kintu nego vreme...
Korisnikov avatar
By mili86
i ja svracam u 27. marta... ali je milka od 100g skuplja 20 din nego u IDEAi
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma do izbora je... ovaj usrani Maxi nema ničega!

Mada ja u radijusu od 2 stanice imam slovenački Tuš i neki novosadski supermarket u koje nisam kročio...

Ali ja se cimam do Idee, 2 stanice dalje, navika.

Često se zanesem kada vidim pristojan izbor, pa teglim nekoliko kesa... zato sam osuđen na jebeni Maxi.

Možda je tako najbolje :/
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by mili86
Originally posted by Kragi

Ne stedim kintu nego vreme...

a i kintu, jer kad saberem razliku u ceni za recimo veliki ariel, tabletice u velikom pakovanju za masinsko pranje sudova, i tako te stvari, i te kako postoji nezanemarljiva usteda

(da, uracunala sam i benzin u troskove)
Korisnikov avatar
By mili86
:up:

ja samo uracunam taxi umesto goriva i opet sam na dobitku
Korisnikov avatar
By Mars
I vreme i pare.

A to jeste na kraju sloboda.
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by 4NY K3Y

a i kintu, jer kad saberem razliku u ceni za recimo veliki ariel, tabletice u velikom pakovanju za masinsko pranje sudova, i tako te stvari, i te kako postoji nezanemarljiva usteda

(da, uracunala sam i benzin u troskove)
:up:

usteda pri kupovini za 5000 moze da bude i 1000 dinara... malo li je

bila je skoro (ne znam da li to jos uvek vazi vikendom) neka akcija u Tempu : svaki racun platite 10% manje, pa tako za jedan bedni nedeljni pazar mozes makar za kafu u gradu sa tim popustom da ustedis, sto bih je poklanjao nekome...

u Metrou friskies granule za macke kutija 89 dinara a po pet shopovima u najbojem slucaju je 130

a da ne govorimo o tome sto je promet u malim prodavnicama slab pa im roba stoji sto godina i gubi na kvalitetu

ljudi izbegavaju da idu u velike nabavke jer kazu da cesto kupe i ono sto im ne treba... tacno je da se to desava ali samo onom ko ima pare, ja kad stisnem dve hiljadarke za osnovne potrepstine tri puta se prebrojavam ispred kase i tesko da ce da mi se desi da kupim nesto sto mi je "visak"
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Momo

ljudi izbegavaju da idu u velike nabavke jer kazu da cesto kupe i ono sto im ne treba
Sad kako je bila (i jeste) ova kriza, sa svih strana stizali tako saveti kako da se uštede pare...od onih krupnih, rate, krediti i sl...pa do sitnih fora u svakodnevnom životu...PA JE neka tamo teta rekla kako u kupovinu treba ići sa spiskom i strogo se držati njega......
Korisnikov avatar
By mili86
ja uvek kupim jos 15tak (nepotrebnih) stvari mimo spiska... tipa alu-folija, neki alkohol, i uvek preteram sa slatkisima...
Korisnikov avatar
By Mars
Pa dobro. To zatreba kad-tad...

I meni su kritični slatkiši.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Kad Alchajmer i ja idemo u shopping, bez spiska ne mere.

Izmedju ostalog, ne zato sto je frka da cu da kupim vise, nego da ne bih propustila i ono sto mi treba.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Rodic kod autoputa za te velike nabavke. Doduse, tamo pazarim hemiju i neku osnovnu kozmetiku. To izadje dosta povoljnije negoli kupovina kod pacova koji imaju mini-markete. Zapravo, i vlasnici radnjica se snabdevaju u Tempu, Metrou, Maxiju i onda lupaju po 40% vece cene na artikle. Mada, ni ta nabavka nije nesto velika, ponesem doma dva litra mleka, toliko jogurta, nesto mesa i salamica i slatkisa.
Na srecu, blizu mi je i Merkator i jedna Idea, pa kad mi ponestane stvarcica odem tamo.
Korisnikov avatar
By Torry
nervira me sto je sve daleko od mene, a auto nemam

osudjena sam na Maxi ili bas kad sam raspolozena negde dalje, na moja nejaka pleca, pa rintaj...:misici:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
od sad u Maxi nikad vise...prekjuce sam dobio budjavu gaudu (otkrio kad sam skinuo foliju), trazio sam masline bez kostica a dobio sa kosticama, krompir im je bio polu sirov..
Korisnikov avatar
By Madonna
idem u фамилија market :awesome:

samo...

njega nema u anketi :drama:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Orion
Originally posted by Zwezdica
Originally posted by Orion
Originally posted by haemoglobin87

dobio budjavu gaudu (otkrio kad sam skinuo foliju)
I moji su takvu kupili pre nekoliko dana.
Sto niste vratili? :puzzle:
Moji su to po sistemu šteta da se baci, mrzi ih da vrate pa samo skinuli buđave delove i posle u tost. :sniff:
Matorci su hit potpuni, samo da se nesto ne baci, pa makar i budjavo. :lol:

Ja skoro kupovala u Dm-u trake za depiliranje brkova, izadjem iz radnje i posle 2h bzvz pogledam u kutijicu, a ono nista od traka, samo maramice za posle depilacija, a ja glupaca nisam uzela racun, od tada uzimam racun, ali i dalje setam brkata, moracu da se obrijem ponovo.. -.-
Korisnikov avatar
By unic0rn
To se u mojoj kuci obavlja isljucivo kad ja spavam ili nisam tu. Kako kazu, kad god se ja prikacim racun je veci za par iljadarki. Ja kazem da preteruju. :jazzva:
Korisnikov avatar
By Burak
Tempo najčešće. Ne znam kod vas, ali ovdje je Merkator mnogo skuplji od tempa, a i stalno preferiraju neku treš robu iz sopstvene im proizvodnje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!