Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By LeDeNa_
Posto vise ne vozim auto, moram da koristim taj prevoz.

Mislite da je skupa karta?

Sto se tice tih ljudi koji rade taj posao, o njima kasnije...

Meni je iskreno skupo, pogotovo kad idem jednu, dve stanice...

Kad izadjem napolje sve se zuti koliko ih je :drama:
Korisnikov avatar
By Mars
Šta se žuti?

Jel ima mesečnih karata?
Korisnikov avatar
By Torry
karta jeste skupa zato se koristi markica, koja je opet isplativija

mada kad realno pogledamo cene karata u inostranstvu, mi smo i jevtini ali opet, poredjenje plate nas i njih...

i ne, ne smetaju mi cike u zutom, sta ce, samo rade svoj posao

nego , ima li neki konkurs za gsp, da se i ja zutim? :D
By LeDeNa_
Nose floroscentne prsluke...Ima mesecna karta...

Ne koristim toliko da bih kupovala mesecnu jer sam cesto u kolima tj sa prijateljima koji imaju auto pa mi mesecna karta ne treba...Skupo mi i to :sudija:
By LeDeNa_
Oni uglavnom pisu zenama kazne jer naravno kad ih pogleda neki nadrndani samo prodju dalje...Ja imam 4 kazne ali idu na drugu adresu pa mi ne mogu nista ali sam besna.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Slika

:lizalica:

svakog dana preko puta Beogradjanjke :radosnice:

a ja se cudim zasto mi svi kazu da sam smrsala :lol: svakog dana TERAZIJE - SLAVIJA dva puta peske, vi cete osetiti promenu, drugi ce je videti :wundy:
By LeDeNa_
:smeh: Sanja....Znam kako ti je hahahahaha
Korisnikov avatar
By Mars
Šta je bre ovo?

I što ih je TOLIKO na jednoj stanici??
By LeDeNa_
Originally posted by Mars

Šta je bre ovo?

Skoro na svakoj su...U svim delovima grada...Ulaze po dvoje troje u svaki bus pa nazad i tako..Ima ih...uzas jedan grrrr
Korisnikov avatar
By Tungi
Na Terazijama su u coporu:lol:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by Mars

Šta je bre ovo?

Mars, sad su uhvatili taktiku da ne idu jednim prevozom par stanica, pa da cekaju da se putnici prebacuju, vec oni kruze... evo npr ovi u centru samo kruze izmedju terazija i beogradjanke, samo jedna stanica, al zato izredjaju sve prevoze i niko ko na toj relaciji od studentskog trga navise prolazi ne moze da im promakne..

ima verovatno dosta takvih punktova u Bg-u, ali ja na ovom svakodnevno prolazim :drama:
By Swanheart
zato sto su dokoni pa ih je toliko

ponudite da platite kaznu karticom, uspeva svaki put :lizalica:
Korisnikov avatar
By Mars
Kako je to nekako sve bezveze.

Daje osnovu za dalje strahove i zentove od svih uniformi na dalje, sve i da si potpuno čist...sva ta legitimisanja, rutinska, preventivna...Nesloboda totalna.
By Swanheart
a nemoj tako, pola foruma se pali na osobe u uniformama
sta mislis zasto je bilo toliko policajaca na paradi
Korisnikov avatar
By bu
karta skupaaa...i ne kupujem kartu zato sto od zelenog venca do mene bukvalno ima tri stanice..i ako udje kontrola..malo se svadjamo i takoo...svadjamo see..i naidje moja stanica i ja sidjem :D
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ma da, nemaju uopste poverenja u svoj narod da kucamo karte :nope:

:lol: ma meni su sad extra, ionako nisam od onih sto trce da sednu.. stojim pored vrata, ako mi nije mrsko da izlazim, izadjem kad ih vidim na stanici, ako negde zurim, pocnem da pricam na nemackom i pokazujem neotkucanu kartu.. kao "pa ja imam kartu?" i onda neki pokusaju sa improvizovanim engleskim, ali uvek se zajebu posto ne znaju kako se kaze na engleskom ponistiti kartu, vec mlataraju rukama, a ja sa ovom facom :iskolacen: i oni me iskuliraju :lol: nijedna kazna zasad :dance:
By LeDeNa_
Ima ih vise nego putnika,gsp nije kupio jedan autobus zadnjih 10 godina,da nije onih japanaca jos uvek bi se vozili prevozom krstic i sin,i sad oni ocekuju da ja punim dzepove nekom tamo direktoru koji nije zavrsio kucu na Kopaoniku,e ne moze sa moje strane i kraj.Kad se bude drzava prema gradjanima ponasala odgovorno ja cu prva da ispostujem sve.Uh kako me nervira ovo...Od mene dosta :D

Swan sad bih ti rekla nesto ali ne smem :lol:
By Swanheart
a zanimljivo je iznervirati ih
onda te oni opsuju ti pripretis tuzbom i da ces im uzeti 10 narednih plata i onda odu k`o popisani
By Ulix
A meni je baš drago što ih ima i nadam se da će ih biti još više. :evil:
By LeDeNa_
Ali zato u N. Sadu kad sam bila nema ni svadje, nista :lol:

Kad stane bus prvo pustaju ove koji su unutra pa onda otvore samo prednja vrata i nema -moras da platis ili napolje...Uzas!

Ponekad naidje neki dobar cikica pa otvori vrata....To je retkost tamo :D

Mislim da tamo nema ni kontrole loool
By J...
Uvek kupim markicu. Ne da mi se da se cimam s kontrolom.
Korisnikov avatar
By spliff
pobogu ljudi, platjajte prevoz
ili idite peshke
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by Tungi

Na Terazijama su u coporu:lol:
Ma to nije nista. Malo je reci chopor kad ih se skupi jedno 20tak kod kruznog toka na opshtini NBG. Tu im je valjda negde "baza". :D
By J...
Ne znam stvarno, svuda su u coporima a pri tome izgledaju jako neorganizovano i preplaseno. Da ne kazem smesno.
Korisnikov avatar
By bas bleu
oh god, that's how public transport works - you pay and you use it. just fucking get over yourselves.
By dukkehjem
Originally posted by Ulix

A meni je baš drago što ih ima i nadam se da će ih biti još više. :evil:
:up:

jedino mi je glupo sto ne postoji opcija za propusnice koje traju 10, 15 dana... u londonu toga npr. ima... civilizovani ljudi.

ne mogu u bgu cak ni markicu da uzmem...

al kad vec nema, sta je tu je... ja kucam li kucam, ponekad se malo i nerviram sto tolko kartica iskucam za dve-tri nedelje, da sam utrosenim novcem mogao da kupim dve-tri markice :sigh:
i brat me zajebava da prodaja kartica ub eogradu skoci kako se ja pojavim :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!