Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Nedeljna nabavka

Maksi diskont
5
19%
Vero/Super Vero
2
7%
IDEA/IDEA Extra
6
22%
Tempo
8
30%
Rodic
3
11%
Merkator
1
4%
Interex
1
4%
Visnjica
Nema glasova
0%
Neki drugi
1
4%
Korisnikov avatar
By mili86
Tema za one koji, kao ja, idu u velike nedeljne/mesecne nabavke.

Gde kupujete? Najbolja ponuda? Najbolje cene? Odnos cena/kvalitet?

Ja sam ranije pazario u Veru u Ziri, ali sad sam fan IDEA-e u Uscu. Ima svega, dobre cene, veliki izbor vina, zacinsko bilje u saksiji nikad nije uvelo, gotova jela su odlicna, osoblje usluzno i ljubazno, i uvek imaju dobre akcije... sve u svemu i vuk sit i ovce na broju.

Vasa iskustva?
Korisnikov avatar
By Mars
Jao što je lepo kad se neko vrati iz nedeljne nabavke a ti se samo baciš na kese i kreneš da ljuštiš...
Korisnikov avatar
By mili86
Ja kad se vratim, samo gledam gde da bacim kese i legnem...
Korisnikov avatar
By Mars
Samo ti odmaraj, zasluženo.

Ja kad se neko tako vrati prvo gledam da lociram one kese sa salamicama, krastavčićima, kiselom pavlakom i majonezom, da dok tražim gde je slatko drugom rukom jedem sendvič.

Totalni multitasking.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Gledaj šta ti je najbliže... svuda je isto sranje.
Korisnikov avatar
By mili86
Pa najblizi mi je mini maxi gde je izbor sveden na Premia proizvode, Duel hemiju i bajat 'leb
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne mislim bukvalno na najbližu prodavnicu, već na najbliži megamarket.

U ja sam često osuđen na Maxi normalne veličine pa je opet govno.

Idea mi je najprivlačnija.
Korisnikov avatar
By maka
mi cesto idemo u Tempo i u Ideu. Idea nam je najbliza,a Tempo ima najveci izbor i radi non stop.
Korisnikov avatar
By mili86
Meni u Tempu smeta sto se favorizuju miskovicevi brendovi...
Kad sam zadnji put bio (pre 2 god) imali su Duel deterdzent za rublje u 552 boje, mirisa i sl, a Ariel samo jedan a Persila nije ni bilo..
Korisnikov avatar
By Momo
iskljucivo Tempo i Metro jer su najjeftiniji ubedljivo.... do skoro sam kupovao imlekov jogurt u Metrou za 65 dinara dok sam ga u Idei u to vreme vidjao za po 84 a u velikim Maxijima je bio 75, nije mala razlika mada su sad svuda cene otisle u kurac
do sad sam lomio bar dvoja kolica za pijac godisnje za te nabavke e a sad ih i ne "vozim" jer sve sto mogu da priustim stane mi u ranac
Korisnikov avatar
By mili86
e. zaboravio sam Metro... Nisu losi, ali me nervira sto je sve u nekim pakovanjima po 3-4 komada i sto moram da uzimam metro karticu od caleta
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by mili86

e. zaboravio sam Metro... Nisu losi, ali me nervira sto je sve u nekim pakovanjima po 3-4 komada i sto moram da uzimam metro karticu od caleta
ta pakovanja jesu sranje i da su barem sva sa po 3-4 komada nego znaju da roknu po 10, koji ce mi 10 sijalica odjednom ili 5 istih cokolada... do skoro su imali pivo samo u pakovanjima od po 24 limenke a sad ima i sa 4 i 6 komada
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Vero, definitivno. Veliki izbor, kvalitetne namirnice i prostor nije ogroman, pa nedeljnu kupovinu zavrsim za max sat vremena.
Idea, Merkator i Rodic su mi relativno daleko, a Tempo ne podnosim zbog guzve. Za Interex prvi put cujem, a za Visnjicu sam mislila da vise ne postoji. Da, jednom u par meseci odem u Metro, kad mi treba 'americka kolicina' - barem 15 kila posipa za macku, hrane za zivotinje, prasak za ves,...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by mili86

Tema za one koji, kao ja, idu u velike nedeljne/mesecne nabavke.

Gde kupujete? Najbolja ponuda? Najbolje cene? Odnos cena/kvalitet?

Ja sam ranije pazario u Veru u Ziri, ali sad sam fan IDEA-e u Uscu. Ima svega, dobre cene, veliki izbor vina, zacinsko bilje u saksiji nikad nije uvelo, gotova jela su odlicna, osoblje usluzno i ljubazno, i uvek imaju dobre akcije... sve u svemu i vuk sit i ovce na broju.

Vasa iskustva?
Ja ne idem u VELIKE nabavke jer niti imam puno para niti mogu da nosim puno kesa po GSBu (ili uopšte, pa ako vidim da mi je korpa suviše teška krenem da vadim proizvode dok ne mogu lepo da je nosim okolo)

Ali u suštini mi nijedan megamarket nije BLIZU. Za sve moram da idem na Novi Beograd, pošto mi paradoksalno treba manje vremena nego do drugih megamarketa istog lanca u starom delu grada.

Ranije sam išao često u Merkator ali sam počeo da se vraćam kući sa artiklima kojih ima i u mini maksiju na ćošku kod autobuske stanice. Sada kada više ne jedem stvari sa nitra/itima nema potrebe da idem tamo po posebne salamice i paštetice.

Za sada idem u tu Ideju na Ušću jer ima par nekih zanimljivih stvari koje samo u Ideji prodaju, pa onda kupim malo veću količinu da ne moram baš stalno da idem.

Što se tiče tih gotovih jela, ona sva lepo izgledaju (gledano sa ove strane stakla), ali je činjenica da ne postoji inspekcija koja bi kontrolisala da nisu podgrejavana od prekjuče. A na mesima sam recimo video upakovanu pileću džigericu koja je navodno hermetički zatvorena a onaj najlon dopire samo do ivice kartončića i podigao se, tako da sam dodirnuo džigericu prstom
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Momo

ta pakovanja jesu sranje i da su barem sva sa po 3-4 komada
E, toga ima i kod mene, ali je odnos cena takav da se baš isplati, ide i do 3x razlika...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Jao, ovo je glasanje?
Ma, ja uvazavam nedeljne nabavke, s tim sto nedeljom toliko jurim da su to pre nabavke ponedeljkom.
By Ulix
Uglavnom nemam para da kupujem za nedelju dana unapred, a o mesec dana da i ne govorimo, tako da kupujem kad mi šta zatreba i to uglavnom u Maksiju koji je vrlo ugodno dva sprata ispod mesta gde trenutno sedim. :)

Od tih megamarketa, svraćam ponekad u Merkator, zato što ga volim i zato što imaju pristojan izbor čajeva, a blizu teretane mi je Idea, pa i tamo nekad odem, iako je ne podnosim.
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by Mars

ta pakovanja jesu sranje i da su barem sva sa po 3-4 komada
E, toga ima i kod mene, ali je odnos cena takav da se baš isplati, ide i do 3x razlika...
e pa to se ceni a ovo kod nas moze da se desi da manje pakovanje bude jeftinije nailazio sam i na takve bisere

a sad ja da kupim 10kg brasna niti mogu to da odnesem ako kupim jos nesto niti imam gde da ga drzim niti mogu da ga potrosim pre no sto ga napadne moljac
Korisnikov avatar
By ultraviolet
tempo <3
sjajan tortilja-ljuti-čips, odlična pileća krilca u nekoj marinadi, izbor fin, moš da se igraš onim vagicama. idemo subotom ili nedeljom.

od skoro idea izbor prvi, jer mi je na prd od stana. idem ponedeljkom.

krka mi se šunka neka sad.
Korisnikov avatar
By Mars
@Momo

Da, prvenstveno treba voditi računa koliko trošimo, da se ne pokvari.

Ja baš uzeo tih 10kg brašna, ali zato što je bukvalno koštalo kao kesa od 2kg pored! I sad koliko potrošim-potrošim.

Nekad pakovanje od 50 praznih diskova ume da bude jeftinije od 10, samo treba da se gleda i nađe.

U mega u kom ja kupujem je Nes od 570g kao i teglica od 50 u radnji preko puta. Za jednu Coca Colu (2l) preko puta imam 6 takvih flaša u mega...

:B
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Tempo i Metro

Metro je jeftiniji, ali ne primaju kartice

Tempo je nesto skuplji, ali mogu da platim karticom

oba rade 24/7

u shopping idem oko 2-3 AM
Korisnikov avatar
By KiWi
Ubedljivo Metro. Ne baš svake subote, ali jedno do dva puta mesečno :D

Obično odemo kad se smrkne, otpratimo gužvu i onda šopingujemo natename ...
Korisnikov avatar
By Anhedonie

Samo ti odmaraj, zasluženo.

Ja kad se neko tako vrati prvo gledam da lociram one kese sa salamicama, krastavčićima, kiselom pavlakom i majonezom, da dok tražim gde je slatko drugom rukom jedem sendvič.

Totalni multitasking.
I ja tako nekako :lol:

A inace ne idem u takve kupovine, smaaaaaaaaraju me mnoooogo a i retko jedem kuci tako da mi se ne nesto i ne isplati takva kupovina.
Korisnikov avatar
By Momo

U mega u kom ja kupujem je Nes od 570g kao i teglica od 50 u radnji preko puta. Za jednu Coca Colu (2l) preko puta imam 6 takvih flaša u mega...

ja kad odem rano ujutru u Metro tamo redovno sretnem vlasnike malih prodavnica iz komsiluka, oni tamo kupuju po jos nizim cenama jer uzimaju na veliko i tako na samo jednom mleku zarade najmanje 30 dinara

kutija nes kafe je u Metrou 444 dinara a kod njh ide i do preko 900 dinara
koka kola i pepsi imaju na ambalazi fiksnu cenu pa valjda zbog toga male prodavnice ne smeju da prodaju skuplje tako da je svuda ista cena

vise ni ne znam kakve su cene po malim prodavnicama jer nisam bukvalno nista osim hleba (i to kad bas moram) kupio u poslednjih 5 godina, cak ni cokoladicu jer necu da im ostavim 10-15 dinara vise nego sto moram iz principa
Korisnikov avatar
By acid drop
zaboravila sam kako se zove apoteka.
možda se i ne zove.
apoteka. kod tržnog centra.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Idea...najbliza mi
kad sam ziveo na Novom Naselju bio je Univer
Korisnikov avatar
By Anhedonie

ja kad odem rano ujutru u Metro tamo redovno sretnem vlasnike malih prodavnica iz komsiluka, oni tamo kupuju po jos nizim cenama jer uzimaju na veliko i tako na samo jednom mleku zarade najmanje 30 dinara

kutija nes kafe je u Metrou 444 dinara a kod njh ide i do preko 900 dinara
koka kola i pepsi imaju na ambalazi fiksnu cenu pa valjda zbog toga male prodavnice ne smeju da prodaju skuplje tako da je svuda ista cena

vise ni ne znam kakve su cene po malim prodavnicama jer nisam bukvalno nista osim hleba (i to kad bas moram) kupio u poslednjih 5 godina, cak ni cokoladicu jer necu da im ostavim 10-15 dinara vise nego sto moram iz principa
:wtf:

Ja zivim u zabludi!
Korisnikov avatar
By Tungi
Uglavnom u Maxiju.U idei sam pazarivao pre 4 godine...Da mi je Visnjica negde blize,pazarivao bih tamo.
Korisnikov avatar
By bu
maxi ili idea...maxi mi je blizi..tu sam skoro svaki drugi dan..heh...
Korisnikov avatar
By mili86
@ Tungi: Nemoj Visnjicu... bezobrazno su skupi....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!