Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By AngraMaina
Sta se to desilo tog famoznog 14. marta 2007. pa je na vezi bilo 446 korisnika? Zasto taj broj ni posle vise od 3 i po godine nije premasen?

Diskutujte.
Korisnikov avatar
By KiWi
Svi koji su se smuvali 14. Februara došli na forum da obelodane da im je veza još uvek čitava i da slave mesec dana ... To je moja teorija.
By dukkehjem
ju nemam pojma nisam bio ziv na forumu tada :)
By Hans
Došao sam na forum tek u junu 2007. a vi ste svakako osetili pritajeno zlo koje se sprema samo niste znali kako da ga definišete. :lol:
Korisnikov avatar
By Stripi
Trebalo bi pregledati teme od tog dana i ustanoviti šta se, zapravo, dogodilo.
Korisnikov avatar
By kal zakath
Zar nije bilo nešto sa telefonskim brojevima i adresama u Hrvatskoj?
Korisnikov avatar
By Dina
Da nije to bilo kad se navodno pojavio nekrofil? Kurir je pisao o forumu sa sve komentarima i nickovima odavde... pa onda razni ljudi nagrnuli da to i licno vide...
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Dina

Da nije to bilo kad se navodno pojavio nekrofil? Kurir je pisao o forumu sa sve komentarima i nickovima odavde... pa onda razni ljudi nagrnuli da to i licno vide...
To sam i ja hteo da kažem.

Nešto estradno, u svakom slučaju.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Naravno, u pitanju je bio moj nekrofilni net-performans. Dragi moji obožavaoci, zar ste i mislili da je išta drugo moglo da podigne rejting foruma do stilizovanog ispoljavanja zabranjene, neshvaćene i progonjene strasti ka preminulim, tako zastrašujuće i uzvišene istovremeno (a la Lautreamont meets Marquis de Sade)?
Korisnikov avatar
By AngraMaina
OK, I'll buy that. Mada mi je ona rupa od mesec dana od objavljivanja teksta (21. februar) do 14. marta nekako velika, ali nema veze. Valjda što sam tad bio u Grčkoj, a oni koriste novi kalendar.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!