Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Glasnik88To nesto "kao" ne valja.
Sanjam s vremena na vreme da mi zubi ispadaju...
Originally posted by TungiObavešten sam o ovome što si napisao već. Rečeno mi je da je neka smrt tu u pitanju. Ali ja ovo sanjam već duuuuugo vremena i nije bilo smrti, hvala Bogu. Samo što je san jako neprijatan... Uvek se budim u znoju i hvatam se za usta da proverim da li su mi zubi na mestu.
"ZUBI
Bijele, lijepe imati u snu: zdravlje, ugled; loše i pokvarene: bolest, neuspjeh; zlatne: bogatstvo; dobiti nove zube: velika korist, zdravlje; vještačke zube imati:
neko će te prevariti; slomiti zub: ljutnja, bolest; zubi da ispadaju: smrt u porodici, nesreća; popravljati zube: krenuće ti na bolje; izvaditi zub: prekinućeš veze
sa nepoželjnom osobom; prati zube: mučiš se za drugoga, šteta"
Mada,ne treba obracati paznju na to.Snovi su snovi.Glupost:)
Originally posted by Glasnik88jako mi se cesto desava da sanjam da mi izpadaju zubi i to nekad cak i uzasno veliki, cak i nemoguce veliki, od prilike velicine oka ... i dodjoh do zakljucka, to sanjam kad u toku knjavanja stiskam vilicu.(kad preteram sa zvakama )
Originally posted by TungiObavešten sam o ovome što si napisao već. Rečeno mi je da je neka smrt tu u pitanju. Ali ja ovo sanjam već duuuuugo vremena i nije bilo smrti, hvala Bogu. Samo što je san jako neprijatan... Uvek se budim u znoju i hvatam se za usta da proverim da li su mi zubi na mestu.
"ZUBI
Bijele, lijepe imati u snu: zdravlje, ugled; loše i pokvarene: bolest, neuspjeh; zlatne: bogatstvo; dobiti nove zube: velika korist, zdravlje; vještačke zube imati:
neko će te prevariti; slomiti zub: ljutnja, bolest; zubi da ispadaju: smrt u porodici, nesreća; popravljati zube: krenuće ti na bolje; izvaditi zub: prekinućeš veze
Originally posted by Crazy_Bee
Originally posted by Glasnik88jako mi se cesto desava da sanjam da mi izpadaju zubi i to nekad cak i uzasno veliki, cak i nemoguce veliki, od prilike velicine oka ... i dodjoh do zakljucka, to sanjam kad u toku knjavanja stiskam vilicu.(kad preteram sa zvakama )
"ZUBI
cesce mi biramo sta da sanjamo nego san nas da bira
prekini da stiskas vilicu i nece ti ispadati zubi
Originally posted by m..aa, znači zato ponekad kad je sanjam nije lepa koliko zapravo jeste. ili nije ona uopšte. pih.
naucnici kazu da kad sanjamo neke nepoznate ljude, neke izmastane ljude, da mi na njih stavljamo neke od hiljada lica ljudi koje smo negde nekad videli, mozda na blic, a mozda ih se ne secamo. nego da uvek vadimo lica iz tog fonda nekad-negde-vidjenih.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!