Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Torry
kako lutam Versajem

eh.....:france:
Korisnikov avatar
By Azdaja
blato, pivo, trapist, koka kolu i.... :awesome:

kad se sve to spoji dobije se jedan blentavi san (neB ga pisala)
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
joj...mrtvi se digli i grad pun nekih zombija i oni jedu ljude, ljudi beze i "ubijaju" zombije... u trka frka, i opet moja srednja skola :smug: ...mnogo krvi i mraka i tako koje cega... ma mnogo dobar bolestan san. bas je bilo ql. ^^

a nisam gledala skoro neki film na tu foru :misli:
By Glasnik
Sanjam s vremena na vreme da mi zubi ispadaju... :burner:
By loreenche
sanjao sam nesto o cemu ne bi trebalo da izvestavam :giggle:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Glasnik88

To nesto "kao" ne valja.

"ZUBI
Bijele, lijepe imati u snu: zdravlje, ugled; loše i pokvarene: bolest, neuspjeh; zlatne: bogatstvo; dobiti nove zube: velika korist, zdravlje; vještačke zube imati:
neko će te prevariti; slomiti zub: ljutnja, bolest; zubi da ispadaju: smrt u porodici, nesreća; popravljati zube: krenuće ti na bolje; izvaditi zub: prekinućeš veze
sa nepoželjnom osobom; prati zube: mučiš se za drugoga, šteta"

Mada,ne treba obracati paznju na to.Snovi su snovi.Glupost:)
By Glasnik
Originally posted by Tungi

To nesto "kao" ne valja.

"ZUBI
Bijele, lijepe imati u snu: zdravlje, ugled; loše i pokvarene: bolest, neuspjeh; zlatne: bogatstvo; dobiti nove zube: velika korist, zdravlje; vještačke zube imati:
neko će te prevariti; slomiti zub: ljutnja, bolest; zubi da ispadaju: smrt u porodici, nesreća; popravljati zube: krenuće ti na bolje; izvaditi zub: prekinućeš veze

Obavešten sam o ovome što si napisao već. ;) Rečeno mi je da je neka smrt tu u pitanju. Ali ja ovo sanjam već duuuuugo vremena i nije bilo smrti, hvala Bogu. ^^ Samo što je san jako neprijatan... Uvek se budim u znoju i hvatam se za usta da proverim da li su mi zubi na mestu. -.-
Korisnikov avatar
By Tungi
Desavalo se i meni nekoliko puta da sanjam to.I stvarno,takav san bude neprijatan i isto se probudim u nekom grcu.
By LeDeNa_
u sat vremena koliko sam spavala secam se nekih satova...
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee

To nesto "kao" ne valja.

"ZUBI

Obavešten sam o ovome što si napisao već. ;) Rečeno mi je da je neka smrt tu u pitanju. Ali ja ovo sanjam već duuuuugo vremena i nije bilo smrti, hvala Bogu. ^^ Samo što je san jako neprijatan... Uvek se budim u znoju i hvatam se za usta da proverim da li su mi zubi na mestu. -.-
jako mi se cesto desava da sanjam da mi izpadaju zubi i to nekad cak i uzasno veliki, cak i nemoguce veliki, od prilike velicine oka :whatever: ... i dodjoh do zakljucka, to sanjam kad u toku knjavanja stiskam vilicu.(kad preteram sa zvakama :lol: )
cesce mi biramo sta da sanjamo nego san nas da bira ;)
prekini da stiskas vilicu i nece ti ispadati zubi ;)
Korisnikov avatar
By el jaguar
moj klub Primorac ..derbi sa glibovima novskim..i tako..svasta nesto u vezi toga..

da ako ih iskaisamo..
By dukkehjem
kako mi je kosa porasla i kako sam je milovao i rekao moram da se osisam
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Sanjala sam proslavu Nove godine na mom faksu...Tacnije, u nekoj kuci...
Koliko sam shvatila, ja sam volontirala za organizaciju te veceri, pa nisam bila nasminkana i onda sam jurila po toj kuci i probijala se kroz pijanu masu ne bih li se nasminkala. A to mi bas i nije polazilo za rukom jer se u WC-u uvek neko jebao kad god bih otvorila vrata. A bila je tu i neka Svedjanka sa prve godine koja je u snu bila jos vise seksi nego inace. A ja jadna ni sminku nemam :placko:

Ne znam sta bi gospodin Frojd imao da kaze na ovo jebanje i otvaranje vrata od WC-a.
Korisnikov avatar
By Galateja
Imala sam košmar. Sanjala sam devojku u koju sam bila zaljubljena sa 19 kako se nešto svađamo. Kao puno nas je u nekoj učionici i ja se sa svima svađam a ona ne staje na moju stranu. Onda me hapse i ceo san je pod anksioznim osećanjem koliko li ću godina da odrobijam. Probudila sam se sva preplašena. :shrug:
Korisnikov avatar
By acid drop
Originally posted by Crazy_Bee

To nesto "kao" ne valja.

"ZUBI

jako mi se cesto desava da sanjam da mi izpadaju zubi i to nekad cak i uzasno veliki, cak i nemoguce veliki, od prilike velicine oka :whatever: ... i dodjoh do zakljucka, to sanjam kad u toku knjavanja stiskam vilicu.(kad preteram sa zvakama :lol: )
cesce mi biramo sta da sanjamo nego san nas da bira ;)
prekini da stiskas vilicu i nece ti ispadati zubi ;)

jaoooooo bradr koji citat
mrzim ovo, ali sam lenja isuviše

elem, ja sanjam kako mi se lome, drobe zubi
užasan osećaj, košmar br.1
Korisnikov avatar
By m..
neke zene, razne. zaboravila sam radnju, al znam da sam sanjala zenska lica. mislim da je bila nikol kidmen, a mozda i nije. bila je kosa od nikol kidmen u igri.

nego ne znam dal sam pre neki dan sanjala onu malu plavu koja radi u apartmanu ili ona radi i na nekom drugom mestu na kom sam bila. nije da mi se svidja ili nesto, samo sam u jednom trenutku kad sam je videla bila sigura da sam je videla i negde van apartmana, a mozda sam sanjala.

naucnici kazu da kad sanjamo neke nepoznate ljude, neke izmastane ljude, da mi na njih stavljamo neke od hiljada lica ljudi koje smo negde nekad videli, mozda na blic, a mozda ih se ne secamo. nego da uvek vadimo lica iz tog fonda nekad-negde-vidjenih.
Korisnikov avatar
By acid drop
Originally posted by m..

naucnici kazu da kad sanjamo neke nepoznate ljude, neke izmastane ljude, da mi na njih stavljamo neke od hiljada lica ljudi koje smo negde nekad videli, mozda na blic, a mozda ih se ne secamo. nego da uvek vadimo lica iz tog fonda nekad-negde-vidjenih.
aa, znači zato ponekad kad je sanjam nije lepa koliko zapravo jeste. ili nije ona uopšte. pih.

ima logike. :misli:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
sanjala sam kako oko mene zamlja gori, izdizu se plamenovi.. moram da vidim sta to znaci, tripujem se oko tih stvari u poslednje vreme..

edit -.- nasla

Vatra s velikim žarkim plamenovima - očekuju vas velike ljubavne muke..
Gasiti vatru - propast će vam dugogodišnje prijateljstvo.
Ići ili trčati kroz vatru - uskoro ćete se osloboditi velike brige i jada koji vas muče.

:drama:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Sanjao sam ljude iz osnovne skole u zgradi srednje. :pojzn mashrumz:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Sanjao sam ljude iz osnovne skole u zgradi srednje. :pojzn mashrumz:
Korisnikov avatar
By mOwbid
bila sam nesto kao spiderman..i tako skakala, sve ubijala..
Pa su me probudili :rida: a tako je bilo dobrooo! Kme!
Korisnikov avatar
By ultraviolet
sanjala sam dva sna, nijednog se ne sećam, ali se sećam da sam zakucala glavom o zid neđe oko 6:30.
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
opet sam se nesto gubila po nekim zgradama i stepenistima.... i naisao je Dante :lol: (gde on, pojma nemam) i bio je malko drzak...ali oprastam, isao je na probu neku :giggle:
Korisnikov avatar
By acid drop
hahahaaha
jao bože
sanjam jutros kako šiškim dugo i neprekidno i u tom momentu se budim i pipkam se dole da nisam smokrila krevet :lol:

:piski:
Korisnikov avatar
By DevojkaIzObraza
Sedim u kolima, slušam Animal Collective. A mrzim Animal Collective.
By dukkehjem
mazim se s nekim, i samo ruke mu vidim, a mnogo lepe neke i meni drage ruke, muske bas, onako... i mazim se, i onda imam osecaj da padam i mazim se sa jastukom, i onda kad to shvatim u snu mi bude hladno i cini mi se da sam u nekoj ogromnoj sobi :sigh:
:psiholog:
By LeDeNa_
Joj sta sve nisam...Secam se da me neko drzao za ruku...Pojma nemam ko...

:drama:
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!